Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@titkovamiriam ako robis plnku do sampionov?
@eva7780 za chvilku to budem mať na mmb tak dam link ,akurat tam davam recept 🙂
@titkovamiriam mnaaaam no to su ake dobroty.... tie sampiony super napad, uz sme davno nemali 😉
@jankalac ja som chcela povodne plnit smrhy,no už neboli ☹ to vyzera perfisne ked sa naplnia a upeču....
a tu je link
@eva7780
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=53613
Ahojte, dnes budu mat chalpi pecene kuracie stehna, k tomu zemiakovu kasu a zeleninovy salat. A chystam sa urobit aj bananove lievance; nasla som recept, kde ide 1 banan a 2 vajcia, spolu zmiesat a vyprazit. Som velmi zvedava, ake budu, na ne pridu cerstve jahody.
cafte.u nas cesnacka a perkelt so sampionmi s cestovinou a uhorkovym salatom.vcera sme grilovali.zajtra sladka fazulova a v sobotu varim kapustnicu v kotliku mnaaam
@tin007 bez múky? na to som zvedavá aj ja, napíš potom.....
BABY, chcem spravit bryndzove pirohy. Cesto robila matka z hrubej muky, vajcia a vody. Kamoska vsak davala - polohrubu/hladku muku 😕 . Neviem. Prosim o radu, ako to robite vy???
@betka22betka ako si robila cesto na bryndzove pirohy - davala si aj zemiaky?
@abriela ahoj ja som robila v pondelok podla tohto receptu - a boli výborné - tedá nám chutili http://adkas-tastyfood.blogspot.de/2013/02/bryn...
@abriela použila som polohrubú múku/ 50 dkg/ , varené pretlačené zemiaky/ 70 dkg už vychladnuté/, štipku soli a 1 celé vajíčko. Pridala som aj cca 1 dcl vody, niekto však nedáva, aj tak je cesto chutné.. Do plnky som dala 10 dkg bryndze a 1 pretlačený zemiak.
Dnes sme jedli svokrinu váru - plnenú papriku a poobede som zobla bryndzové pirohy. Klasika slabo dochutené, ale aspoň som nemusela variť 🙂 Teraz som večerala chleba, maslo, saláma a olivy plnené lososom 😀
@titkovamiriam A ty čo dráždiš tými jahodami 😀
@emakiki možem poprosit o 🙂 recept
ahojte, zas som tu pár dní nebola, tak popíšem, čo som varila, v utorok sme mali v práci sťahovací deń, sťahovali sme kancelárie, kuchynku atď, a kolega poľovník nám pred firmou v kotlíku varil srnčí guláš, a taký výborný guláš som za svoj život ešte nejedla a to som ich pojedla strašne veľa, naozaj úžasný, tak sme mali pred firmou piknik na tráve , k tomu Radler, no paráda, prišla som domov a mm mi vytiahol z mrazáka srnčie, tak som ešte robila aj ´to srnšie na šťave na spôsob gulášu k tomu domácu knedľu, v stredu som robila šalátovú omáčku s vareným vajíčkom, zostal guláš, len som k nemu dorobila ryžu, a deťom tvarohové lievance od Nigelly s domácou slivkovou nutelou, višňovým džemom a tvarohovou penou, upiekla som šťavnatý škoricový koláčik, dnes sme dojedli šalátovú omáčku, vtpražila som poslednú filety zo šťuky, k tomu hranolky a ľadový šalát zo záhradky, už začína rybárska sezóna na budúci týždeń, a mm povedal, že dokiaľ nepomýňam všetky ryby s minulého roka, nedonesie mi čerstvé, že ich bude púšťať späť do vody 😖
@zklimekova tortička úžasná ako vždy 😉
Ahojte. Dievcata prosim Vas zavarate niektora sparglu? Mate nejaky osvedceny nalev? Mama mi doniesla 5 kg, tak to potrebujem spracovat. Dakujem 🙂
dnes se dojedali mäso s quinoou dusené. A zajtra máme brokolicové taštičky (qvinoa sú také vločky, kúpili sme to v bioobchode)
dobré ránko na dnes polievka paradajkova s ryžou a pečený pstruh na masle varené zemiaky s maslom sušienky bebe dobré rano su mnamkové pekný slnečny den 🙂
@abriela ahoj, ja som tiež ešte bryndzové pirohy nerobila....robí ich moja mamka vo veľkom , tak nás stále volá k nej ..a ona dáva hrubú múku 😉
@danielaj ďakujem 😉
dnes http://receptar.zena.atlas.sk/peceny-sumec-na-p... 🙂 zajtra budu pirohy z rozkov na sladko 🙂

Ahojte,tak zasa trosku foteciek-robila som plnene pecene sampiony a co mi ostala plnka tak som ju upiekla v srncom chrbte zapiakla som to potomso syrom a podavala so zemiakmi.Jdli sme to dva dni.Polievku som robila šošovicovu na kyslo.A dnes mame sladky den-lievance na nich džem,tvaroh,smotana a ozdobene jahodou a kuskom čokolady.A s Marekom sme sa hrali s jahodovou bublaninou.