Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@abriela ako si robila ten kapust.šalátik?
@ivetka1981 pisala som to aj na strane 2358 😉
Kapustovy salat:
pouzila som 7dcl pohar sterilizovanej červenej kapusty, vajcia - 3 natvrdo uvarene, dietnu salámu - asi 300g, jogurt, smotana (mala ist majoneza, ale robila som dietnejsiu verziu), sol, korenie.
Z kapusty som sa snažila vyliať nálev, na struhadle, čo sa strúhaju jablka som nahrubo nastruhala vajcia aj salámu. Pridala som do toho, jogurt, kyslu smotanu - podla potreby a korenie. Dobre premiešala. To je vsetko.
Inspiraciu som hladala na webe a tak vznikol moj recept. Do googlu som zadala šalát z červenej kapusty.
v priebehu týždňa sme varili:
- šalátová polievka
-hovädzie na šťave s ryžou a hlávkový šalát
-pečené naložené kuracie prsia s ryžou
-filety na masle, opekané zemiaky, šalát z čínskej kapusty
-zeleninová polievka a granadír
-torta pre moju maminku ku dňu matiek
dnes granadír, alebo hríbové rizoto+ syr
Jej ved to su tie slavne fasirky co tu davala tusim @lululka555. Tie pozname. Tie su mnamkove 🙂
šalátový prívarok, varené zemiaky, volské oko a pečený párok 😉
My sme mali dnes vynikajuci obedik... NEMOCNIČNÝ 😀 Len tak na pobavenie 😉
@lululka555 ciiiii pana.To je lahôdka 🙂)) mňam
ahojte babule od piatku som tu nebola a neviem kedy vas docitam lebo zahajujem velke upratovanie,,, 😝 😝 vikend sme boli na navsteve pozriet moje babky tak v sobotu u jednej sa varil segedin s knedlou a polievka kuracia,varila mamina svagrina a nestihla piect tak kupola puncak a dobosky ffajne boli a na veceru spravila oskvarkovu pomazanku jeeejda tak tu som nejedla straasne dlho a aj som sa fajne obzrala ,a nedela bola pecene krkovica s bocikom a ryzou varil tatkouv 😝 brasko tiez fajne ...vcera polievka zo zlteho hrachu s parkom a jablkove palacinky ...dnes polievka sa dojeda a kedze som zabudla vybrat maso z mrazaku a pol dvanastej musi byt obed muz chodi na obed domov ,objednala som dve pizze..... 😀 😀 😀
dojeme paradajkovu polievku, spagety so sunkou a syrom
čučoriedkové lievance a hrášková polievka s ryžou
zapekana brokolice http://hospodyne.mojerecepty.sk/2009/10/zapecen...
@irsina83 receptik na to prve...dakujem 😉
@lululka555 mňááááám.....nremať pleplnené brucho, tak zjem aj obrazovku 😝
Ahojte,u nas dnes zeleninova polievka a parene buchty 🙂
Kuracie masko na paprike paradajke a kasa :D a kuracia polievocka
včera @rastulka robila chuťky, dnes ty @lululka555. Mňam
@lea231 vyzerá to vynikajúco 🙂..sushi by som raz chcela ochutnať 😉
@lululka555 Jaaaj tak toto u mňa vyvolalo takú nostalgiu... Keď som ešte chodila s mm po Slovensku, jedli sme to v jednej reštike v HC. Chýba mi to 😢

Šampiňónová omáčka, zemiakové lokše