Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 kolega dnes z neho dostal aj susedia vcera 🙂
@lea231 skoda,ze nie sme susedy 😉
@lululka555 dakujem za recept. Presne tento receptik som pozerala. Masko takto pripravujem aj ked robim cini, takze slo o zeleninu a dresing.
@natal12 Ahoj, ako prosim robis sote? Asi sa ti to zda byt malicherna otazka, ale uz som dlho nerobila a rada by som skusila nieco ine 🙂. Dakujem.
Ma niekto recept na tatarak z baklazanu?
dnes špenátová polievka z čerstvého špenátu, teraz idem spraviť langoše..cesto už bolo v chladničke pred obedom, ale dcérka prišla zo školy s úrazom tak sme skončili na chirurgii...a trčali sme tam od obeda doteraz :(..a idem sa už aj ja naobedovať ..lebo som stráááášne hladná 😉
@natal12 aj u nás trochu sprchlo ale už je lepšie
@lululka555 torta na dnešnú oslavu hotová 🙂
@lululka555 16 🙂
@nelinka0401 Krasna torticka 🙂 Vsetko najlepsie slecne k narodeninam 🙂
dnes zeleninova polievka s pismenkami pre drobca,pre nas kapustnica s klobasou,knedla s vajickom,uhorky...idem rozmyslat co na nedelu upeciem pre navstevu 😉
@lencyca dakujeeem 🙂
@nelinka0401 super 🙂 a vsetko naj 🙂
@nelinka0401 tortička super, určite poteší 🙂 ... príjemnú oslavu...moja dcérka má až cez prázdniny narodeniny..a už teraz mo kreslí námety na narodeninovú tortu :D
@lululka555
@zklimekova dakujem baby,no aj u nás sa to stále menilo.ešte včera mala byť zvieratková 😀
@rosannar @michaelamilan Ahojte, tu je recept na tu pecenovu pastetu, ale brandy som nedavala a ani som to uz nezalievala maslom. Zdalo sa mi, ze je uz masla aj tak dost vnutri.
http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=pečeňová ...
A foto: pecena krkovicka + ryza s mrkvou, hraskom, petrzlen.vnatou + domaca calamada.
@ikacka Máme doma šunkovar, ale jen takový obyčejný : http://ostatne-kuchynske-spotrebice.heureka.sk/...
@nelinka0401 Krasna tortička 🙂 všetko naj naj slečinke 🙂
@raza pasterizovanu mozes 😉 len taku origos zo salasa by si nemala 😉
dnes na rychlo len pecene zemiaky s acid.mliekom,zajtra gulas/asi von uvarime ,ak bude pekne/ a zemiakove pagaciky
Baby prosim poradte receptik na nieco slane kysnute, do coho sa da dat aj sunka syr ...Dakujem.

Ahojte🙂 Prosim vas, pred par dnami som tu citala recept na falosnu oskvarkovu pomazanku- isla do nej pohanka... Pohanka je uz kupena, ale recept neviem najst:( nemate ho niekto nahodou?
Mooooc dakujem a pekny dnik Vam vsetkych super kucharockam 🙂