icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
18. máj 2013

ahojte 🙂 dnes kuraci paprikas s kolienkami

akika722
18. máj 2013

dnes: zeleninova polievka /karelab,mrkva,petržlen,cuketa,hrášok/ s drožďovými haluškami
zemiakovy prívarok + fašírky
zajtra:mäsko,klobásky /grilovane/ + zelenina
pondelok:cestovinový šalát

vivusika
18. máj 2013

slepačia polievka so zeleninou a rezancami, zapekaná špargľa so šunkou a syrom, zemiaky, zeleninový šalát 🙂

michaelamilan
18. máj 2013

Od včera až do nedele som doma len s chrústikom, tak ja si spravím zeleninový šalát s kuracím mäskom a na večeru som si spravím tousty 🙂
Ak nebude pršať, tak ideme s kamoškou a jej deťmi na Červený kameň a tam sa o ďalšiu papu už postarajú stánky 😝

tinuskaha
18. máj 2013

zemlovka a vajickova polievka

katy2
18. máj 2013

u nas kuraci vyvar, pecene kuriatko, plnka a ryza + salatik 🙂

viktoria12
18. máj 2013

ahojte kočky co ste piekli osie hniezda v inej podobe musi tam ist kysle mlieko nemoze obycajne dakujem

anos18
18. máj 2013

@michaelamilan Ahoj, robime so synom Pindruše, ale nejako sa nam to nedari, vsetko sa nam rozpada. Ale chybu som spravila asi v tom, ze som davala jemny tvaroh. Ty si davala hrudkovy?

viktoria12
18. máj 2013

este otazka proim vas robil tu niekto tie osie hniezda v inej podobe , neslo do cesta vajicko? idem to robit prvy krat a nechcem pokazit

jja
18. máj 2013

@danielaj ano, Stevo je to🙂 aky je svet maly🙂🙂

abriela
18. máj 2013

dnes. Krupova polievka s klobaskou. Bravcove na smotane s hribami, domaca knedlik, buchty na pare - kedze je to rovnake cesto ako na knedlik.

nelinka0401
18. máj 2013

@viktoria12 ja som dávala obyčajné mlieka a potom všetko ako je v recepte

michaelamilan
18. máj 2013

@anos18 no ja som dávala ricotu......a čo sa to rozpadá???? ani keď to po bokoch uťapká ti to nechce držať?????

viktoria12
18. máj 2013

@nelinka0401 dakujem a vajicka do cesta nejdu?

fomarik
18. máj 2013

Polievka sladká kapustová + opekané kuracie prsia plnené mozarellou , zemiaková kaša a mrkvovo - kapustový šalát.

januschka10
18. máj 2013

Na obed spanielsku sosovicu http://dobruchut.aktuality.sk/recept/7176/spani... a poobede ideme na oslavu.

zarabono
18. máj 2013

dnes dojedame fazulovu polievku a domaca pizza

chloe001
18. máj 2013

U nas dnes dospeli pecene kura a nove zemiaciky s petrzlenovou vnatkou a drobec tekvicovy privarok so zemiackami a koprom. Jedno lepsie ako druhe 😉 😝 mnam

nelinka0401
18. máj 2013

@viktoria12 nie,nejdú tam vajíčka 🙂

anos18
18. máj 2013

@michaelamilan Nie, bolo to dobre spojene a ako som tam isla spravit jamku na lekvar, uz to vytekalo cele. Tak som to upiekla len tak bez lekvaru a lekvar si dame dodatocne. 🙂 Nabuduce budem davat hrudkovy tvaroh. Davam aj foto nasich nepodarkov 🙂

michaelamilan
18. máj 2013

@anos18 podarky nepodarky, hlavne že budú chutiť 😀 A mne sa páčia!!!!!!! Možno tam ozaj ten tvaroh spravil šarapatu.....

anos18
18. máj 2013

urcite tvaroh, tie jemne tvarohy su take riedke. Uz som chutnala, natrela som to slivkovým lekvarom. Je to vyborne.

anos18
18. máj 2013

@viktoria12 Ahoj vajcia tam nejdu.A ja som davala kysle mlieko, ako je v recepte. Ale podla mna, aj s normalnym mliekom by to mohlo byt. Len s kysnutym je to asi vlacnejsie. A myslim, ze by sa to zislo aj viac prisladit. Posyp to este aj cukrom. Ja vzdy v receptoch uberam z cukru, ale toto bolo malo sladke.

ala85
18. máj 2013

dnes jarná zeleninová polievka a domáce zemiakové lokše 🙂

raza
18. máj 2013

ááá dnes sa nevarí, u svokrovcov sú hody!!! nech žije kačica s lokšami !!! 😵
a mám nový sporák s trúbou, od včera konečne zapojený, takže konečne môžem piecť aj kysnuté, v starej trúbe sa nedalo.. neviem sa dočkať na koláčiky, vianočky, pletenky, rožky, rozprávkové buchty, osuchy a najviac - moravské koláčikyyyyy ... až mi sliny tečú, už len počkať do termínu, porodiť a nech drobec hooodne spinká, maminka sa bude realizovať 😀
prajem krásny víkend 😉

libka1
18. máj 2013

hríbová polievka, zapekané rezance so slivkovým lekvárom a orechami

moma
18. máj 2013

za necelu hodinku mi príde nečakaná návšteva. Prosím poradte rýchlo rýchlo nejaký dezert, ktorý stihnem pripraviť. ďakujeeem

fordikford
18. máj 2013

na dnes budu zemiakove placky a na zajtra kuracia polievka domace rezance,vypražane rezne zemiakovy šalát a nejaky krémeš majte sa idem kopat zemiaky 🙂 🙂 ☹

larmimi
18. máj 2013

ahojte, my dnes vysmazany syr, zemiaky s cerstvou vnatkou a vyskusam dnes tuto tortu : dezert Gabiky Marcinkovej http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recept...