Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte 🙂 dnes kuraci paprikas s kolienkami
dnes: zeleninova polievka /karelab,mrkva,petržlen,cuketa,hrášok/ s drožďovými haluškami
zemiakovy prívarok + fašírky
zajtra:mäsko,klobásky /grilovane/ + zelenina
pondelok:cestovinový šalát
slepačia polievka so zeleninou a rezancami, zapekaná špargľa so šunkou a syrom, zemiaky, zeleninový šalát 🙂
Od včera až do nedele som doma len s chrústikom, tak ja si spravím zeleninový šalát s kuracím mäskom a na večeru som si spravím tousty 🙂
Ak nebude pršať, tak ideme s kamoškou a jej deťmi na Červený kameň a tam sa o ďalšiu papu už postarajú stánky 😝
zemlovka a vajickova polievka
u nas kuraci vyvar, pecene kuriatko, plnka a ryza + salatik 🙂
ahojte kočky co ste piekli osie hniezda v inej podobe musi tam ist kysle mlieko nemoze obycajne dakujem
@michaelamilan Ahoj, robime so synom Pindruše, ale nejako sa nam to nedari, vsetko sa nam rozpada. Ale chybu som spravila asi v tom, ze som davala jemny tvaroh. Ty si davala hrudkovy?
este otazka proim vas robil tu niekto tie osie hniezda v inej podobe , neslo do cesta vajicko? idem to robit prvy krat a nechcem pokazit
dnes. Krupova polievka s klobaskou. Bravcove na smotane s hribami, domaca knedlik, buchty na pare - kedze je to rovnake cesto ako na knedlik.
@viktoria12 ja som dávala obyčajné mlieka a potom všetko ako je v recepte
@anos18 no ja som dávala ricotu......a čo sa to rozpadá???? ani keď to po bokoch uťapká ti to nechce držať?????
@nelinka0401 dakujem a vajicka do cesta nejdu?
Polievka sladká kapustová + opekané kuracie prsia plnené mozarellou , zemiaková kaša a mrkvovo - kapustový šalát.
Na obed spanielsku sosovicu http://dobruchut.aktuality.sk/recept/7176/spani... a poobede ideme na oslavu.
dnes dojedame fazulovu polievku a domaca pizza
U nas dnes dospeli pecene kura a nove zemiaciky s petrzlenovou vnatkou a drobec tekvicovy privarok so zemiackami a koprom. Jedno lepsie ako druhe 😉 😝 mnam
@viktoria12 nie,nejdú tam vajíčka 🙂
@michaelamilan Nie, bolo to dobre spojene a ako som tam isla spravit jamku na lekvar, uz to vytekalo cele. Tak som to upiekla len tak bez lekvaru a lekvar si dame dodatocne. 🙂 Nabuduce budem davat hrudkovy tvaroh. Davam aj foto nasich nepodarkov 🙂
@anos18 podarky nepodarky, hlavne že budú chutiť 😀 A mne sa páčia!!!!!!! Možno tam ozaj ten tvaroh spravil šarapatu.....
urcite tvaroh, tie jemne tvarohy su take riedke. Uz som chutnala, natrela som to slivkovým lekvarom. Je to vyborne.
@viktoria12 Ahoj vajcia tam nejdu.A ja som davala kysle mlieko, ako je v recepte. Ale podla mna, aj s normalnym mliekom by to mohlo byt. Len s kysnutym je to asi vlacnejsie. A myslim, ze by sa to zislo aj viac prisladit. Posyp to este aj cukrom. Ja vzdy v receptoch uberam z cukru, ale toto bolo malo sladke.
dnes jarná zeleninová polievka a domáce zemiakové lokše 🙂
ááá dnes sa nevarí, u svokrovcov sú hody!!! nech žije kačica s lokšami !!! 😵
a mám nový sporák s trúbou, od včera konečne zapojený, takže konečne môžem piecť aj kysnuté, v starej trúbe sa nedalo.. neviem sa dočkať na koláčiky, vianočky, pletenky, rožky, rozprávkové buchty, osuchy a najviac - moravské koláčikyyyyy ... až mi sliny tečú, už len počkať do termínu, porodiť a nech drobec hooodne spinká, maminka sa bude realizovať 😀
prajem krásny víkend 😉
hríbová polievka, zapekané rezance so slivkovým lekvárom a orechami
za necelu hodinku mi príde nečakaná návšteva. Prosím poradte rýchlo rýchlo nejaký dezert, ktorý stihnem pripraviť. ďakujeeem
na dnes budu zemiakove placky a na zajtra kuracia polievka domace rezance,vypražane rezne zemiakovy šalát a nejaky krémeš majte sa idem kopat zemiaky 🙂 🙂 ☹
ahojte, my dnes vysmazany syr, zemiaky s cerstvou vnatkou a vyskusam dnes tuto tortu : dezert Gabiky Marcinkovej http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recept...

@renata5 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lululka555/a... paci tu je napisane 😉