icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

novotnajanka
18. máj 2013

no a my cesnakovú polievku a zapekané zemiaky a pre zákusok si pôjdeme k našim 🙂

klapinka
18. máj 2013

@moma puding s ovocim a slahacku na vrch ja by som 😉

rastulka
18. máj 2013

Ahojte,u nas dnes vajičkova polievka so zeleninou,vyp.syr, hranolky+TO 🙂 malej som robila cestoviny s cuketou a rajčinami od @lululka555 😉 a dezertik http://urobsisam.topky.sk/domaca-pohoda/recepty... ,len ja som upiekla falošnu piškotu a na vrch som dala len šlahačku 😉 je to mnamka 🙂

viktoria12
18. máj 2013

@anos18 a pekac sa vymazava abo?

anos18
18. máj 2013

@viktoria12 Myslim, ze som vymazala olejom

raza
18. máj 2013

prosím vás, velakrát som tu videla fotky úúžasne vyzerajúcich osuchov.. myslím také tie na plechu, so slaninkou..
akurát som si nikdy nepoznačila recept.. máte nejaký super, overený?

beruska1311
18. máj 2013

@akika722 ako prosim ta robis drozdove halusky? Uz ma nevi davat cestovinu do polievky a ine zatial neviem🙂

akika722
18. máj 2013

@beruska1311 orestujem cibulku,rozpustim droždie a dam vychladnuť..do toho rozklepnem 3-4vajička,soľ,cesnak,struhanku a mam cesto na halušky 😉

rainbow1
18. máj 2013

ahojte žienky, u nás dnes vyprážaný syr, pečené zemiaky a pečená cvikla s cesnakom - mňamka 😉

jarka721
18. máj 2013

tety kuchárky 🙂 ošúpete kúpené šampiňóny pred varením alebo ich len umyjete a odrežete zo stopky?ja som ich vždy šúpala pred vyprážaním! nie je to zbytočné? 🙂 😉

miriamr
18. máj 2013

ahojte. dnes pizza so šunkou, kukuricou a mozzarellou, jarná zeleninová polievka a jahodová roláda 😉

raza
18. máj 2013

@jarka721 ja vždy šúpem..

jarka721
18. máj 2013

@raza a to sa musí?či? 😒 😉

raza
18. máj 2013

@jarka721 neviem, asi nemusí, lebo už som počula aj to, že niektorý len umyjú,ale ja ich radšej šúpem, aspoň sú krásne biele, čisté 😅 veď to ide rýchlo..

jachin
18. máj 2013

Tak dnes rezancová polievka, zeleninové fašírky so zemiakovým pyré a príprava na zajtrajšok: tortička, burizónová roláda a rafaelo guľky:

danielaj
18. máj 2013

@viktoria12 nemusí ísť kyslé, ja som dávala obyčajné 😉

danielaj
18. máj 2013

@jja to to teda je, aká náhoda, Števa veľmi dobre poznám 😀

danielaj
18. máj 2013

@raza kuk môja album, mám tam dva úžasné posúchy na plechu, aj s receptami 😉

danielaj
18. máj 2013

ja som dnes varila polievku so strúhanej zeleniny s haluškami, kološvársku kapustu a limonádový koláčik s citrónovou polevou, bola som na tej cukrárskej výstave v TN, bolo parádne, aj som si pokúpila, oči pokochala, aj sme stihli ísť na hasičov a mali sme grilované makrely, tak hektický deň, ale stihli sme všetko podľa plánu 😀

jarka721
18. máj 2013

@raza veď práve 🙂 ostanem aj ja pri šúpaní 😉

fattamorgana
18. máj 2013

ahojte, ja som dnes robila len špagety, zajtra kura s ryžou. nemáte náhodou nejaký dobrý recept na šalátovú polievku?
ozaj, piekla som

raza
18. máj 2013

@danielaj no vidíš, u teba som hneď pozerala a prehliadla som.. idem kuk.. 😉

zklimekova
18. máj 2013

dnes sme mali krupicovú polievku s brokolicou a rozšľahaným vajíčkom, zemiakovú kašu a fašírku pečenú v celku s vajíčkom vo vnútri...poobede som bola na kávičku a pizzu s kamoškami zo strednej ..po veeeľmi dlhej dome a dobre mi to padlo 🙂

lussy23
18. máj 2013

@luciok prečo sa v tehotenstve nemôže ovčí syr?

lussy23
18. máj 2013

@raza a to ničz toho sa nemôže v tehotenstve, čo ste menovali - výrobky z kysnutého cesta? A prečo?

raza
18. máj 2013

@lussy23 ale čoby, to všetko sa môže, len ja musím viac menej len ležať a nemá mi kto upiecť 😀
a ten ovčí syr sa nesmie , lebo je z nepasterizovaného mlieka, hrozí listéria.. to je v tehotenstve nebezpečné. tak isto aj bryndzu som ešte v obchode nevidela pasterizovanú, ale vraj je, len nie všade ju majú 😉

vivusika
18. máj 2013

@rastulka mňam, to vyzerá byť prudko jedlé 🙂

gelinka75
18. máj 2013

dnesna tvarohovo-jogurtova torticka 🙂

natal12
18. máj 2013

@danielaj aký to je koláčik limonádový ?? nedáš recept dani ? dakujem 🙂

vivusika
19. máj 2013

u nás dnes slepačia polievka od včera, dnes pečená krkovička - pred decká morčacie, červená kapusta a domáca knedľa 🙂