Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte,u nas dnes vajičkova polievka so zeleninou,vyp.syr, hranolky+TO 🙂 malej som robila cestoviny s cuketou a rajčinami od @lululka555 😉 a dezertik http://urobsisam.topky.sk/domaca-pohoda/recepty... ,len ja som upiekla falošnu piškotu a na vrch som dala len šlahačku 😉 je to mnamka 🙂
@anos18 a pekac sa vymazava abo?
@viktoria12 Myslim, ze som vymazala olejom
prosím vás, velakrát som tu videla fotky úúžasne vyzerajúcich osuchov.. myslím také tie na plechu, so slaninkou..
akurát som si nikdy nepoznačila recept.. máte nejaký super, overený?
@akika722 ako prosim ta robis drozdove halusky? Uz ma nevi davat cestovinu do polievky a ine zatial neviem🙂
@beruska1311 orestujem cibulku,rozpustim droždie a dam vychladnuť..do toho rozklepnem 3-4vajička,soľ,cesnak,struhanku a mam cesto na halušky 😉
ahojte žienky, u nás dnes vyprážaný syr, pečené zemiaky a pečená cvikla s cesnakom - mňamka 😉
tety kuchárky 🙂 ošúpete kúpené šampiňóny pred varením alebo ich len umyjete a odrežete zo stopky?ja som ich vždy šúpala pred vyprážaním! nie je to zbytočné? 🙂 😉
@viktoria12 nemusí ísť kyslé, ja som dávala obyčajné 😉
ja som dnes varila polievku so strúhanej zeleniny s haluškami, kološvársku kapustu a limonádový koláčik s citrónovou polevou, bola som na tej cukrárskej výstave v TN, bolo parádne, aj som si pokúpila, oči pokochala, aj sme stihli ísť na hasičov a mali sme grilované makrely, tak hektický deň, ale stihli sme všetko podľa plánu 😀
dnes sme mali krupicovú polievku s brokolicou a rozšľahaným vajíčkom, zemiakovú kašu a fašírku pečenú v celku s vajíčkom vo vnútri...poobede som bola na kávičku a pizzu s kamoškami zo strednej ..po veeeľmi dlhej dome a dobre mi to padlo 🙂
@lussy23 ale čoby, to všetko sa môže, len ja musím viac menej len ležať a nemá mi kto upiecť 😀
a ten ovčí syr sa nesmie , lebo je z nepasterizovaného mlieka, hrozí listéria.. to je v tehotenstve nebezpečné. tak isto aj bryndzu som ešte v obchode nevidela pasterizovanú, ale vraj je, len nie všade ju majú 😉
u nás dnes slepačia polievka od včera, dnes pečená krkovička - pred decká morčacie, červená kapusta a domáca knedľa 🙂

no a my cesnakovú polievku a zapekané zemiaky a pre zákusok si pôjdeme k našim 🙂