icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
19. máj 2013

Ahojte tak aj ja už dnes veselo varím.slepačiu polievku a vždy so zeleninou a domácimi slížikmi,ostala ešte marináda z grilovanie,tak sme do toho namočili kuracie štvrte a už aj sa pečú 🙂 k tomu ryža a čerstvý hlávkový šalátik.a ako dezert ešte zostalo z torty,tak dojeme 😉

evuska32
19. máj 2013

tak dnes kurací vývar a ražniči 🙂 mňamka

lydia22
19. máj 2013

Dnes cesnaková polievka s krutonmi a syrom a pečené zemiaky s lososom a zeleninový šalát

lenok
19. máj 2013

zeleninova polievka s pismenkami a segedin... oh, to sa zase dozerieeem 😵 😀

linka
19. máj 2013

u nás dnes hrášková polievka s krutónmi,segedín a ananásový koláč so želatínou 🙂

gelinka75
19. máj 2013

dnes varim kuraci vyvar so zeleninou, pecene maso na stave, koprovu omacku, zemlovu knedlu som kupila, nechcelo sa mi robit a sebe varim celozrnne cestoviny, dezertik mame torticku zo vcera

eva7780
19. máj 2013

dnes karfiolova polievka od vcera,kura na soli,ryza a hlavkovy salat 🙂

tosomja
19. máj 2013

Dnes nakoniec bude len fazuľová s údeným a zamilovanou mrkvou 🙂 a až na večeru budú plnené prsia s nivou a kápiou 🙂 zemiaky.

janaal
19. máj 2013

my dnes kyslá brokolicová polievka, tarhoňa s mäskom a cvikľou 🙂

natal12
19. máj 2013

My dnes zeleninovú polievku z haluškami mamina varila a ja som urobila ryžu s hráškom a pečené stehná a krídla a kompót .A dezertík spravím poobede asi nejaku smotanovú -piškotovú tortičku 🙂

kvietocek7
19. máj 2013

@rastulka ahoj, chcem sa spytat co dobre si kombinovala tymi kolienkami - nejaka zeleninova zmes ci? dobre to vyzera 🙂
dakujem za odpoved

tanitta
19. máj 2013

nedelna polievka, pecena hus s plnkou. fialova kapusta, domace lokse

reni1512
19. máj 2013

Nedelna polievocka, mäsko na horcici a slovenska ryza 🙂 Poobede zmrzka v meste a povinna prechadzka 🙂

danielaj
19. máj 2013

ja som dnes varila nedeľný mäskový vývar so zeleninou a slížikmi, obrátené rezne- volám ich aj košické, zapeknané kuracie prsia v hubovo-smotanovej omáčke, slovenská ryža, varené nové zemiaky s vňaťkou, mätovo-medovkové mojito bez alkoholu- naše obľúbené osvieženie, koláčik máme od včera limonádový sen 😉

danielaj
19. máj 2013

@natal12 u mňa v albume

danielaj
19. máj 2013

a som zabudla samozrejme čerstvý šalát zo záhradky, nevieme sa ho dojes´t a máme ho strášne veľa 😉 😀

11nika11
19. máj 2013

my sme dnes obedovali u svokry a ta spravila taaaak vyborne pecene kura s ryzou+cesnacku 🙂

reni1512
19. máj 2013

@danielaj mnaaaaam 🙂 asi pridem k vam na to mojito 🙂

rastulka
19. máj 2013
kvietocek7
19. máj 2013

@rastulka dakujeeem velice pekne, aj ten kremesovy kolac vyzera fajne - inspirujuce mnaaam 😉 🙂

natal12
19. máj 2013

Baby viem trošku od veci ale dnes od rána zbieram 24- hodinový moč a mám diétu taku že nemožem bielkoviny, mliečne výrobky a mäso 😒 tak čo mám jesť celozrné rožky a zeleninu celý den ?? ☹ ja som sa normálne najedla, veď je nedela a jbudem rožky jest a ostatní normálny obed .

daniette
19. máj 2013

@natal12 Áno, môžeš jesť celozrnné pečivo a zeleninu 🙂

atiatko
19. máj 2013

Ahojte babenky .... tak ja dnes pridávam moje dnešné pečenie "na slano" ... ocinko (manželík 😉 ) včera priniesol zo salaša hrudku bryndze ale aj hrudky čerstvého aj údeného syra ... akosi ja verím len tým syrom a bryndzi z obchodu, tak som sa rozhodla upiecť toto pečivo na slano, ktoré som si nazvala "bryndziaky" - do receptu som oproti originálu dala domácu bryndzu a postrúhala som dovnútra ten čerstvý syr v hrudke. No a bryndzu som ochutila oregánom a navrch posypala sézamové zrniečka. Robila som to po prvýkrát, ale cesto mi vyšlo fantastické, keď som ho rozvaľkala, malo priemer aj 1m 🙂 Pridávam fotočky byrndziakov na plechu, naaranžované foto a detail bryndziaka .... A prikladám aj recept http://varecha.pravda.sk/recepty/bryndzove-kysn...

danielaj
19. máj 2013

@reni1512 prídi, budem rada, máš to len na skok 😅 😀 😀

raza
19. máj 2013

dnes konečne moravské koláčiky za výdatnej pomoci manžela 🙂 podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15275

lululka555
19. máj 2013

@rastulka ahoj som rada, že som ťa inšpirovala cestovinkami 😉 🙂

lululka555
19. máj 2013

Ahojte , dnes som nevarila, boli sme pozvaní na obed...bola vyborná polievočka a kuraci gordon bleu ,ryža a hlavkovy šalat. 😉 práve pečiem perník 🙂

mami.sk
19. máj 2013

no dnes sme sa rozhodli pre kurací vývar s rezancami a sviečkovú na smotane s domácou knedľou 🙂
joj , ale sme si pochutili 😉 manžel robí najlepšiu sviečkovú na svete ...ja som prispela aspoň tou knedľou 😉

luciok
19. máj 2013

@atiatko Aj mne nosí mm syr zo salaša, ale mám 100% istotu, že je všetko ok, pretože je to salaš naozaj na dobrej úrovni a vieme, že ovečky sú pravidelne kontrolované veterinármi. Dokonca už 2x nám dal bača odstáty ovčí syr a sama som si urobila bryndzu.

atiatko
19. máj 2013

@luciok aj tento salaš je overený - oni výrobky aj vyvážajú, je to skôr o tom mojom vnútornom "bloku" že to nie je z obchodu 😉 A tak sme údený syr zjedli len tak s paradajkami a tieto čerstvé kúsky som tepelne upravila 🙂