Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tak dnes kurací vývar a ražniči 🙂 mňamka
Dnes cesnaková polievka s krutonmi a syrom a pečené zemiaky s lososom a zeleninový šalát
zeleninova polievka s pismenkami a segedin... oh, to sa zase dozerieeem 😵 😀
u nás dnes hrášková polievka s krutónmi,segedín a ananásový koláč so želatínou 🙂
dnes varim kuraci vyvar so zeleninou, pecene maso na stave, koprovu omacku, zemlovu knedlu som kupila, nechcelo sa mi robit a sebe varim celozrnne cestoviny, dezertik mame torticku zo vcera
dnes karfiolova polievka od vcera,kura na soli,ryza a hlavkovy salat 🙂
my dnes kyslá brokolicová polievka, tarhoňa s mäskom a cvikľou 🙂
My dnes zeleninovú polievku z haluškami mamina varila a ja som urobila ryžu s hráškom a pečené stehná a krídla a kompót .A dezertík spravím poobede asi nejaku smotanovú -piškotovú tortičku 🙂
@rastulka ahoj, chcem sa spytat co dobre si kombinovala tymi kolienkami - nejaka zeleninova zmes ci? dobre to vyzera 🙂
dakujem za odpoved
nedelna polievka, pecena hus s plnkou. fialova kapusta, domace lokse
Nedelna polievocka, mäsko na horcici a slovenska ryza 🙂 Poobede zmrzka v meste a povinna prechadzka 🙂
ja som dnes varila nedeľný mäskový vývar so zeleninou a slížikmi, obrátené rezne- volám ich aj košické, zapeknané kuracie prsia v hubovo-smotanovej omáčke, slovenská ryža, varené nové zemiaky s vňaťkou, mätovo-medovkové mojito bez alkoholu- naše obľúbené osvieženie, koláčik máme od včera limonádový sen 😉
a som zabudla samozrejme čerstvý šalát zo záhradky, nevieme sa ho dojes´t a máme ho strášne veľa 😉 😀
my sme dnes obedovali u svokry a ta spravila taaaak vyborne pecene kura s ryzou+cesnacku 🙂
@kvietocek7 Ahoj,robila som to podla receptu od @lululka555 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lululka555/a... 😉
@rastulka dakujeeem velice pekne, aj ten kremesovy kolac vyzera fajne - inspirujuce mnaaam 😉 🙂
Baby viem trošku od veci ale dnes od rána zbieram 24- hodinový moč a mám diétu taku že nemožem bielkoviny, mliečne výrobky a mäso 😒 tak čo mám jesť celozrné rožky a zeleninu celý den ?? ☹ ja som sa normálne najedla, veď je nedela a jbudem rožky jest a ostatní normálny obed .
Ahojte babenky .... tak ja dnes pridávam moje dnešné pečenie "na slano" ... ocinko (manželík 😉 ) včera priniesol zo salaša hrudku bryndze ale aj hrudky čerstvého aj údeného syra ... akosi ja verím len tým syrom a bryndzi z obchodu, tak som sa rozhodla upiecť toto pečivo na slano, ktoré som si nazvala "bryndziaky" - do receptu som oproti originálu dala domácu bryndzu a postrúhala som dovnútra ten čerstvý syr v hrudke. No a bryndzu som ochutila oregánom a navrch posypala sézamové zrniečka. Robila som to po prvýkrát, ale cesto mi vyšlo fantastické, keď som ho rozvaľkala, malo priemer aj 1m 🙂 Pridávam fotočky byrndziakov na plechu, naaranžované foto a detail bryndziaka .... A prikladám aj recept http://varecha.pravda.sk/recepty/bryndzove-kysn...
dnes konečne moravské koláčiky za výdatnej pomoci manžela 🙂 podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15275
@rastulka ahoj som rada, že som ťa inšpirovala cestovinkami 😉 🙂
Ahojte , dnes som nevarila, boli sme pozvaní na obed...bola vyborná polievočka a kuraci gordon bleu ,ryža a hlavkovy šalat. 😉 práve pečiem perník 🙂
no dnes sme sa rozhodli pre kurací vývar s rezancami a sviečkovú na smotane s domácou knedľou 🙂
joj , ale sme si pochutili 😉 manžel robí najlepšiu sviečkovú na svete ...ja som prispela aspoň tou knedľou 😉

Ahojte tak aj ja už dnes veselo varím.slepačiu polievku a vždy so zeleninou a domácimi slížikmi,ostala ešte marináda z grilovanie,tak sme do toho namočili kuracie štvrte a už aj sa pečú 🙂 k tomu ryža a čerstvý hlávkový šalátik.a ako dezert ešte zostalo z torty,tak dojeme 😉