icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniela15
21. máj 2013

@luciok keď mám viac šampiňónov, zvyknem ich zamraziť, podľa mňa je to oveľa jednoduchšie, ako zavárať, huby stačí narýchlo umyť, očistiť, nakrájať, trochu obvariť vo vode - 3-5 min., ochladiť, nasáčkovať a dať do mrazničky 🙂

lencyca
22. máj 2013

@natal12 Dakujem 😉 ,jasne nech sa paci:urobis si cesto:4vajcia+20dkg praskov.cukru+20dkg hlad.muky+1vanilkovy cukor+1PDP+1dl vody+1dl oleja-dobre vymiesas vylejes na vymasteny,vysypany plech,na surove cesto naberackou polejes uvarenym pudingom:1L mlieka+2smotanovo-vanilkove pudingy+5PLkrystal.cukru,das to do vyhriatej rury piect na 180c asi 35min,ked ti zacne hnednut piskota...este horuce upecene cesto potries smotanou:3kysle smotany+5PL praskov.cukru+1 vanilkovy...nechas ho vychladnut a potom sup do chladnicky,nech trochu stuhne, u nas sa po nom len zaprasilo 😉

lencyca
22. máj 2013

Dobre ranko 😉 dnes kralovska cesnekova polievka,zemlovka s jablkami a jahodami,vcera sme mali navstevu tak som robila pecene buchty so slivkovym lekvarom,uz su fuc 😉

lencyca
22. máj 2013

@natal12 nahodou je pekna 😉

keira
22. máj 2013

@levandullka to su ake farmarske trhy?

natal12
22. máj 2013

@lencyca jáj poznám, inak ty si na tu smotanu nedávala aj čokoládu ?

drobik1
22. máj 2013

dnes paradajkova polievka so syrom,vyprazany karfiol a zemiacky..zajtra to sparglove rizoto.... 🙂

salma22
22. máj 2013

br masko so sampionmi a zemiaciky....

lencyca
22. máj 2013

@natal12 nie,posypala som to grankom 🙂

daniz
22. máj 2013

@zuzana909 Jáj ty si chcela recept na ten perkelt? Ja som trdlo makové 😅 😀 😀 .
Takže ak chceš recept tak sa robí úplne presne ako kurací/bravčový, len namiesto mäska dáš hlivu ústricovú toť vsjo.
🙂
Dnes nové zemiačky s pažítkou a zakysankou jednoduché a výborné

natal12
22. máj 2013

@lencyca lebo to vyzerá ako čokoláda 🙂

nelinka0401
22. máj 2013

Ahojte,tak včera som nakoniec varila deťom kyslú mliečnu polievku a pre nás kapustnicu.tak je aj na dnes.dnes by to chcelo nejaký kysnutý koláč,tak baby radte 😀

lucikatn
22. máj 2013

Ahojte, cez víkend sme mali krémovú špargľovú polievku, zemiakovú kašu s pečenou fašírkou v alobale a ako každý víkend grilovačka (marinované kuracie stehná, cuketa a zemiaky). Zo zvyšnej kaše som urobila gnocchi s mletými orechami. Dnes plánujem urobiť chlebovú zeleninovú pizzu a polievku z hlávkovej kapusty.

luciaq
22. máj 2013

kelova polievka

libka1
22. máj 2013

bravcove stehno po orientalsky s ryzou, fazulova polievka mliecna, cokoladovy kolac z kysleho mlieka

katkas1
22. máj 2013

fazula s domacou udeninou a tvarohove tasticky, zajtra pizza 🙂

vivusika
22. máj 2013

moravské koláče 🙂

lululka555
22. máj 2013

ahojte 😎 dnes hrstková polievka a strapačky so slaninkou... a pečiem obrátený jablčník 🙂

tinuskaha
22. máj 2013

dnes hlivova polievka a tarhonove rizoto

daniz
22. máj 2013

@nelinka0401 buchty

januschka10
22. máj 2013

@zklimekova aha, tak ja tam mlieko nedavam. od oka dam asi pol kg muky, jednu kocku drozdia, vodu prilievam a asi stamprlik olivoveho oleja. nie vzdy sa mi podari dobra. niekedy je to cesto tvrde. asi zalezi od pecenia. mne dal cesto aj pekar co robi pizzu,to bolo dobre. ale on ho aj lepsie rozpracuje. dnes urobim vecer pizzu, taku peknu farebnu aj so zeleninkou ako si mala ty 🙂

nikushkasa
22. máj 2013

Mala som výborné čerstvo namleté hovädzie mäsko tak som spravila hovädzie mäsko s krúpami.. 😀 😀 🙂 🙂
Keby ste mali záujem o receptík: http://ow.ly/lh9kY

stellamaris
22. máj 2013

dnes som rychlo uvarila hraskovu kremovu polievku,manzel ma vecer vyber : kuracie pecienky s cibulkovymi zemiakmi alebo bolonske spagety. Zajtra budu fasirky so zemiakovou kasou,uhorkovym salatom. 🙂 a dojedame nase svadobne kolace,ktore mali za sebou 1000km cesty a chutia stale ako cerstvo upecene ( puncaky,sunquikove rezy,kokosove rezy), lohengriny, laskonky sme dojedli uz den po svadbe,mnam🙂

nelinka0401
22. máj 2013

@daniz no veru asi budú.idem robiť kakaový závin a spravím zo zvyšného cesta aj nutelové buchty 🙂

petrisorka
22. máj 2013

Dnes zapekana brokolica s kalerabom a udenym syrom, k tomu cvikla a zemiakove pyre 🙂 Rebarborova bublanina 🙂

moma
22. máj 2013

@zarabono ja som uvarila hustejsi puding vanilkovy, do vychlladnuteho zamiesala 1/2 masla a 1 tvaroh, cukor podla chuti, a nadrobno nakrajane jahody.

janejane
22. máj 2013

ahojte, dnes som piekla makovik a nutelove rozky.......neviete mi poradit co urobit aby mi nepraskol?

lululka555
22. máj 2013

obrátený jablčník 😝 😉 😉 🙂

zuzka444
22. máj 2013

taaak ja som.dnes spravila neskutovne skvelu spenatovu polievocku s cesnakovymi krutinikmi a akurat dopekam najlepsiu babovku na svete (stary rodinny recept ) 😀

zarabono
22. máj 2013

@moma to znie super 😉