icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
21. máj 2013

@drobik1 Dakujem 🙂 ale hanbim sa zanu 😀

boubelka0021
21. máj 2013

Baby robili ste uz vajecny liker ???

natal12
21. máj 2013

@boubelka0021 áno ja som robila na Vianoce a Velkú Noc 😀 🙂

boubelka0021
21. máj 2013

@natal12 das mi recept??

abriela
21. máj 2013

@natal12 a plnka sa vydarila? Kvet mas polamany, sudim, ze potahovka bola tvrda, dala si vela cukru. Asi si robila zelatinovu - trebalo ju zohriat a tak vyrezavat. Netrap sa, az upeciet, ci skor potiahnes aspon desiatku tort bude to lepsie.
@lizatko1009 veru ta gulka vyzera skvelo. Tiez ma zaujima recept a co to je.
@klapinka bylinky zbieram, akurat pijem agatovo-zihlavovy caj, ale priznavam, ze prvosienkovi som este nepila.
@martinkatinka bez muky, ci vajicka - zemiaky s maskom asi tvar dzat nebudu. Pisem len na zaklade toho, ako robim zemiakove placky - aj ked vajce vzdy nedavam.

natal12
21. máj 2013

@abriela hej vydarila,ano zelatinovka ja som ju ohriala len ono to tvrdlo rychlo :(

abriela
21. máj 2013

@natal12 chcelo to asi menej cukru, aby sa s nou dalo lepsie robit. Do plnky sa davale puding ole, ci zelatinu za studena?

linka
21. máj 2013

@boubelka0021 aj ja som uz robila,mam super recept 😉

levandullka
21. máj 2013

Niečo z posledných dní 🙂 - raw dezert s banánmi a ovsenými vločkami, domáci chleba s BIO mrkvou, maslom a ovčím syrom z farmárskych trhov, domáca ovocná zmrzlina bez cukur a tuku a šalát s tvrdým syrom, orechmi, semienkami a zeleným jablkom 🙂

januschka10
21. máj 2013

Vyprazana cukina a zemiakove pyre s paradajkovym salatom. Este mame aj hovadziu polievku so slizikmi.

januschka10
21. máj 2013

@zklimekova Vyborne tie pizze vyzeraju. Dala by som si a to mam pizzu takmer stale. Ale toho sa nikdy neprejem. Cesto si ako robila? Ja mam moj recept, pol kg muky, olivovy olej, voda, sol a drozdie. Robim to uz od oka,ale ze ci nemas nejake ine. Diky

boubelka0021
21. máj 2013

@linka mozes mi dat???

vejoma
21. máj 2013

Ahojte🙂 chcem sa vas spytat, ci nemate niaky dobry recept na rebarborovy dzem... byva v kombinacii s jahodami, ale je aj niaka ina kombinacia? Mooc dakujem! ;)

natal12
21. máj 2013

@abriela creme ole som dávala 🙂 🙂

natal12
21. máj 2013

@boubelka0021 jasné nech sa páči : 5 žltkov,2 dcl pohár práškového cukru, 1 vanilka, všetko dobre vymixujeme, potom pridáme 1 salko a vymixujeme a pridáme 2,5 dcl vodky. Potom to dáme premixovat do mixéra kde sú nože, aby to bolo hladké 🙂 aj na čokoládový likér mám recept chceš ?

boubelka0021
21. máj 2013

@natal12 mozes

luciaq
21. máj 2013

vyvar z bravcovych kosti s krupicovymi haluskami, a bryndzove halusky a kurca na uncle bens s ryzou

fomarik
21. máj 2013

Grilované kurence...len - tak s čerstvým chlebíkom, uhorkou, baraním rohom, čalamádou, cviklou...mňam 😝

klapinka
21. máj 2013

@abriela no pre mna to bola tiez velmi nezvycajna chut, boli sme na prechadzke a plna luka prvosienok, tak som skusila. Ak porovnam chut pupavy a prvosienky, tak prvosienka mi chutila viac. Prhlavu si pamatam este ako male dieta neviem preco ale chutila mi mastno 😖 Stale sa neviem premost a skusit ho znova
@levandullka paradane vyzera kazdy kusok

Dnes nakoniec som na rychlo rybu, nasypala zeleninku (hrasok, mrkva, kukurica, strucky), trosku masla a na vrch som nastruhala zemiaky.

natal12
21. máj 2013

@boubelka0021 Karamelový likér : 1 salko, 1/4 l rumu alebo koňak. Postup: salko varíme v tlakovom hrnci 1 hodinu.Po vychladnutí otvoríme a vymiešame s rumom .

Čokoládový likér: 7 PL práškového cukru, 7 žltkov,2 ks pikaa, 1/4 l rumu alebo koňaku. Postup: žltky s cukrom vymiešame, pridáme pikao a podla chuti dolievame rum alebo koňak 🙂

zarabono
21. máj 2013

Kocky,chcem poprosit o radu,aku tortu spravit na prve narodeniny,aby ju mohol aj oslavenec?

danielaj
21. máj 2013

ahojte, u nás dnes polievka zo suchého hrachu s opečeným chlebíkom na kocky, pečený kapor na čerstvých bylinkách so záhradky, varené nové zemiaky, hlávkový šalát 😉

googlinqa
21. máj 2013

kelovy privarok, masko na stave, paradajkova polievka

moma
21. máj 2013

@zarabono ja som mojej robila klasicky korpus bez kakaa a pudingovu plnku s tvarohom a ovocim, potiahnuta marcipanom

zarabono
21. máj 2013

@moma ja rozmyslam cokoladovu,tu by nejedol a jemu piskotu s ovocim

moma
21. máj 2013

@zarabono jaj, tak potom jemu mozes zvlast aj klasicku nepecenu jogurtovu s piskotkami a ovocim, to je mnamka.

zarabono
21. máj 2013

@moma to ma nenapadlo.teraz rozmyslam nad piskotou a pribinacikovym kremom.ako si robila ty plnku?

lululka555
21. máj 2013

ahojte, dnes sme mali fazuľovú polievku s údenym a s rezancami a druhé rezance na sladko s orechami alebo strúhankou 😉

zklimekova
21. máj 2013

@januschka10 cesto na pizzu robím asi rovnako 😉 ..na každých 200g hladkej múky špec. pridávam 1PL oliv. oleja.., soľ mlieko, droždie 🙂

daniela15
21. máj 2013

@lizatko1009 prosím ťa, dáš recept na ten dezert, vyzerá zaujímavo