icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
28. máj 2013

včera sme dojedali z nedele....dnes som sa posnažila a už mám navarené,....syrová polievka, restovaná pečeň a varené nové zemiaky 😉

katkas1
28. máj 2013

vcera sme dojedali kuracie plnene rezne/sunka a syr/ so zemiakovou kasou a dnes zemiakove palcky s ohnivym maskom 🙂

veronicka12
28. máj 2013

Tak pripajam sa k vam skoda ze som tuto stranku nenasla skvor je to super aspon uz budem vediet co varit takze dnes kminova polievocka a plnena paprika knedla alebo varene zemiacky a babovka je uz hotova. 😀 😀

pami2
28. máj 2013

prosim o receptik na nejake masovo-kelove jedlo: mam doma hlavku kelu a neviem co s nim :( ..zvykla som robit kelovu polievku so zemiakmi a tocenou salamou, ale to mi muz rano razne zamietol

miriamr
28. máj 2013

ahojte. včera sa dojedala hovädzia polievka a kuracie jogurtové rezne so zemiakovou kašou a ausburské rezy a dnes bryndzové halušky

michaelamilan
28. máj 2013

Tak a tu je môj medííííík 🙂 somna seba pyšná 😝 prvý raz som takéto niečo čo sa dáva do zavareninových pohárov robila hííííí .......Inak ja dnes nevarí, som totálne KO, idem k dr. aby to aj malý nedostal a dnes budem lehniť a piť čajík a zrovna v ňom otestujem ten medík 😀

zuzka444
28. máj 2013

tak u nas taky laksi obedik dnes.francuzske zemiacky a co mi ostala jedna obycajna parka tak som spravila falosnu gulasovku 🙂...velmi vdacna polievocka heh.tak dnes bude raz dva navarene he he

vivusika
28. máj 2013

u nás dnes len hustá kelová polievka s údenými rebrami a domácou klobásou a k nej čerstvý chlebík 🙂

vieruna
28. máj 2013

@michaelamilan ako si robila ten medik? Vyzera krasne.
My sme mali vcera rychlovku nove zemiaky a lososa s bylinkovym maslom. Dnes palacinky a na zajtra nachystam fasirky so zemiakovou kasou

libka1
28. máj 2013

spenat, zemiaky, volske oko, zelerova polievka s krupkami

daniz
28. máj 2013

dnes bryndzové halušky

katarina.banska
28. máj 2013

my mame od vcera.salatovu polievku a cinske rezance s kuracim maskom a zeleninou

miska030
28. máj 2013

My mame dnes spenatovo-kremovu polievocku s opekanym chlebikom a kuraci perkelt s kolienkami 🙂

michaelamilan
28. máj 2013

@vieruna kuk do môjho albumíku, tam je aj receptík.....je to ozajľahká prácička 🙂 len varíš 🙂 a sem tam, premiešaš

betka22betka
28. máj 2013

dnes kuracia polievka, kuracie mäso so zeleninou- toto je naše naobľúbenejšie jedlo

amdeis
28. máj 2013

@lencyca nedala by si mi prosim tecept na tvoj podareny chlieb prosim?

anos18
28. máj 2013

@pami2 Napr.kelovo-masove fasirky.

zklimekova
28. máj 2013

@michaelamilan medík vyzerá super..ja som už zisťovala, kde v okolí bude kvitnúť baza 🙂...skoré uzdravenie...mňa tiež škriabe v krku a mám strašnú nádchu...keď aj to počasie je ten rok také hlúpe....na choroby ako stvorené :(

januschka10
28. máj 2013

Ja mam od vcera zeleninove rizoto a este mozno nejake sunkove chlebiky a hotovka. Ja vecer robim, takze dnes sa nestresujem. Mozno urobim na zajtra nejaku polievku.

miruska73
28. máj 2013

caute babulky uz mate navarene ja idem len teraz na to idem vyprazat karfiol k tomu kasu a tatarku polievka sa doje kuracia a na zajtra bude karfiolova ,mam nervy v kybli jedna maturuje a druha cika krv tak sme lietali po doktoroch...uz len aby vysledky neboli velmi zle ma porazi.... 🙄 🙄 🙄 🙄

miruska73
28. máj 2013

@michaelamilan nadherne fotecky idem pozriet receptik ,ja robievam len sirup a u nas baza este len zacina ,no popri ceste je krasna ale tu nechcem ja si chodim do horicky cestou na zahradu zbierat a ta len zacina kvitnut...

jarka721
28. máj 2013

@miriamr tak tento zákusok vyzerá skvelo 🙂 musím vyskúšať 😉

pami2
28. máj 2013

jedna otazka ak mozem: aky je rozdiel medzi mukou hladkou T650 a 00? ja pouzivam T650 na chlieb..

veronicka1901
28. máj 2013

Myslíte, že môžem použiť ako korpus na cheescake aj Bebe keksy? Ake sušienky používate vy?

lydia22
28. máj 2013

Dnes bryndzové halušky a koláčik s banánmi a čokoládou

miriamr
28. máj 2013

@jarka721 skús, je jednoduchý , rýchly a veeeeeeľmi chutný 😀

lenka2512
28. máj 2013

Dnes boli bravčové kocky na šampiónoch, zemiakové pyré a miešaný šalát, ako dezert - jahody so šľahačkou🙂

eva7780
28. máj 2013

dnes bravcovo zeleninove rizoto 🙂 bude aj na zajtra