Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
vcera sme dojedali kuracie plnene rezne/sunka a syr/ so zemiakovou kasou a dnes zemiakove palcky s ohnivym maskom 🙂
Tak pripajam sa k vam skoda ze som tuto stranku nenasla skvor je to super aspon uz budem vediet co varit takze dnes kminova polievocka a plnena paprika knedla alebo varene zemiacky a babovka je uz hotova. 😀 😀
prosim o receptik na nejake masovo-kelove jedlo: mam doma hlavku kelu a neviem co s nim :( ..zvykla som robit kelovu polievku so zemiakmi a tocenou salamou, ale to mi muz rano razne zamietol
ahojte. včera sa dojedala hovädzia polievka a kuracie jogurtové rezne so zemiakovou kašou a ausburské rezy a dnes bryndzové halušky
ausburské rezy https://www.modrykonik.sk/fotoblog/miriamr/albu...
tak u nas taky laksi obedik dnes.francuzske zemiacky a co mi ostala jedna obycajna parka tak som spravila falosnu gulasovku 🙂...velmi vdacna polievocka heh.tak dnes bude raz dva navarene he he
u nás dnes len hustá kelová polievka s údenými rebrami a domácou klobásou a k nej čerstvý chlebík 🙂
@michaelamilan ako si robila ten medik? Vyzera krasne.
My sme mali vcera rychlovku nove zemiaky a lososa s bylinkovym maslom. Dnes palacinky a na zajtra nachystam fasirky so zemiakovou kasou
spenat, zemiaky, volske oko, zelerova polievka s krupkami
dnes bryndzové halušky
my mame od vcera.salatovu polievku a cinske rezance s kuracim maskom a zeleninou
My mame dnes spenatovo-kremovu polievocku s opekanym chlebikom a kuraci perkelt s kolienkami 🙂
@vieruna kuk do môjho albumíku, tam je aj receptík.....je to ozajľahká prácička 🙂 len varíš 🙂 a sem tam, premiešaš
@michaelamilan medík vyzerá super..ja som už zisťovala, kde v okolí bude kvitnúť baza 🙂...skoré uzdravenie...mňa tiež škriabe v krku a mám strašnú nádchu...keď aj to počasie je ten rok také hlúpe....na choroby ako stvorené :(
Ja mam od vcera zeleninove rizoto a este mozno nejake sunkove chlebiky a hotovka. Ja vecer robim, takze dnes sa nestresujem. Mozno urobim na zajtra nejaku polievku.
caute babulky uz mate navarene ja idem len teraz na to idem vyprazat karfiol k tomu kasu a tatarku polievka sa doje kuracia a na zajtra bude karfiolova ,mam nervy v kybli jedna maturuje a druha cika krv tak sme lietali po doktoroch...uz len aby vysledky neboli velmi zle ma porazi.... 🙄 🙄 🙄 🙄
@michaelamilan nadherne fotecky idem pozriet receptik ,ja robievam len sirup a u nas baza este len zacina ,no popri ceste je krasna ale tu nechcem ja si chodim do horicky cestou na zahradu zbierat a ta len zacina kvitnut...
jedna otazka ak mozem: aky je rozdiel medzi mukou hladkou T650 a 00? ja pouzivam T650 na chlieb..
Myslíte, že môžem použiť ako korpus na cheescake aj Bebe keksy? Ake sušienky používate vy?
Dnes bryndzové halušky a koláčik s banánmi a čokoládou
Dnes boli bravčové kocky na šampiónoch, zemiakové pyré a miešaný šalát, ako dezert - jahody so šľahačkou🙂
dnes bravcovo zeleninove rizoto 🙂 bude aj na zajtra

včera sme dojedali z nedele....dnes som sa posnažila a už mám navarené,....syrová polievka, restovaná pečeň a varené nové zemiaky 😉