Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@womankc ahoj čo mám pridať? napiš presnejšie 🙂
ahojte , dnes u nás tiež dojedačky z nedele , teraz som uvarila len malinovo - cokoladovy puding s piškotami 😉
@danielaj dakujem ,vyskušam ten medík aj ja 🙂
Ahojte maminky, poprosím receptík na nejaký jednoduchý, šťavnatý koláčik s jablčkami 🙂 Ďakujem krásne
Zajtra by som chcela vyskusat halusky s kapustou,zemiakove som este nerobila,len take kupene a z prasku ☹ ?Mate nejaky vyskusany recept,aby sa mi podarili?Dakujem
na obed sme mali tofu s dusenou zeleninou a ryzou. na veceru rybacia pomazanka s cerstvym chlebikom, rajciny, redkovka.
@rastulka ďakujem 🙂
@michaelamilan Ahoj, ak robis bazovy med z mimibazaru, tak pod receptom su komentare,ze sa vari vyse styroch hodin. A jedna kocka tam pise, ze opakuje proces varenia aj 2-3 krat. Ja idem varit zajtra prvykrat, tak uvidim, ale dala som trochu menej vody, ako bolo v recepte.
u nás dnes bola jablkovo- tvarohovbá žemlovka a kyslá vajíčková polievka s párkom...
@anos18 nooo ......nakoniec som ho varila 4 a pol hodinky a je perfektný!!!!! Som rada, že som ho vyskúšala!!!!!! mňam
@michaelamilan Ja robievam kazdy rok sirup, ale med idem vyskusat. A plnila si ho do flias az po vychladnuti?
@anos18 ja som doteraz ešte nikdy nič nerobila, no tento rok sa posnažím porobiť počas zezóny čo sa dá, aby som sa naučila všetko robiť než bude malý väčší aby mal domáce 😀 A plnila som ho taký ešte vlažný, no nezatvárala som ich.....a chutovo je proste mnam!!!! A viem že nieje ošidený ako tie z obchodu.....ked nemám moťnosť mať pravý včelí, tak mám aspoň pravý domáci hííííí 😀
porova polievka, morcacie rezne, zemiakova kasa, uhorkovy salat
@zklimekova Krasna torticka 🙂
@michaelamilan A ten med si musela stale miesat, alebo staci len obcas? Moc sa mi nechce pri tom stat 🙂
@danielaj no presne tak, my máme takých záľub viac hehehehehehh, najviac sa venujú cyklistike, to robia závodne a ešte hrajú violončelo, ale to sa im už moc nechce a chodia aj na výtvarnú, to je asi najlacnejšia záľuba , no ale malý je taký prírodný človek, tak nech skúša a užíva si čo ho baví, ja to tiež mám rada . My máme tú rieku za domom, tak tam furt kontroluje a na rybník musíme do vedľajšieho mesta, tak to sa ho ešte tak bojím úplne samého pustiť, tak musí chudák vydržať 😉 😀 lovu zdar
ahojte , ja včera varené zemiaky s poduseným pórikom a teľacím párkom, polievku som robila z bravčovej kosti a do toho mrkva a kaleráb nastrúhaný nahrubo a vločky , dochutené natur vegetou a kmínom, a pražila som rezne mladej na výlet , ale len vajíčko a strúhanka a dvakrát obalené bez múky , sú chutnejšie som zistila
@lululka555 bazový med s pomarančom 🙂
@anos18 ja som ho len sem tak premiešala......pri malomby som tak veru 4 hodiny neustála 😝
@miska030 ja robim tak, že nastruham zemiaky resp. rozmixujem pridám sol a polohrubu muku ---- množstvo muky musíš odhadnut aby sa ti dali pretlačiť /teda nie priliš tuhé/ ale ani priliš riedke /aby sa ti nerozpadávali/ prinajhorsom skus prvu davku do vriacej vody mensiu a uvidiš či budes spokojná /vodu si vzdy osolim a dám aj trochu oleja do nej/
@lea231 Ahoj mozem poprosit recept na ten kolacik velmi pekne dakujem.
@lencyca ďakujem 🙂
ahojte,tak u nás dnes vajíčkovo-zemiaková polievka cestovinový šalát

@womankc no veru môjmu sa darí , aj minulý rok bol v našom okrese vyhlásený za najlepšieho rybára 😀 tak máme dostatok rýb, aj veľa rozdá a popúšťa, môj zase nemá pstruhový lístok, on len na tú jeho milovanú Zelenú vodu, ale chodí aj na iné jazerá po Slovensku, no a my s ním 😀 neboj aj malému sa zadarí, je to pekná záľuba, aj ke´d finančne dos´t náročná, aale veď ktorá nie je 😖