icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zlotazla
31. máj 2013

ja som sa dnes "heckla":pene s vajíčkom,žemla s tvarohovou pomazánkou a ako dezert hrozienka v čokoláde 😀

miruska73
31. máj 2013

@natal12 jejo dik a ako sa to robi so slahackou ?taku verziu nemas?

miruska73
31. máj 2013

@natal12 mojka tie creme ole to zahustia...? 😀

natal12
31. máj 2013

@miruska73 1 slahacky vyslahat do tuha, pridat mekky tvaroh 250g (nie hrudkovity!!!!), vsypat do toho 1 puding crem ole vanilkový (možes dat aj 1 kyslu smotanu - lahodnejsia chut) cukor podla chuti.

a tie creme ole to zahustia hej. to vsypeš do tej masy len ten prášok a premiešaš 🙂 a posielam ti aj verziu zo šlahačkou

zuzkaben
31. máj 2013

Ahojte, tu su recepty, lahke, rychle a s FOTO POSTUPOM na zdrave jedla, ak potrebuje inspiraciu 🙂 su jednoduche, z malo ingrediencii ale zato vyzivnych: www.fitrecepty.com

https://www.facebook.com/pages/Fitrecepty/30276...

tinuskaha
31. máj 2013

@nikushkasa dakujem vyskusam 😉

eva7780
31. máj 2013

dnes zapekane prirodne rezne,slov.ryza,bude aj na zajtra,zajtra uz len upeciem tvarohovy kremes
nedela:zeleninoa polievka,kuraci perkelt s cestovinou

chantalle
31. máj 2013

U nas dnes salatova polievka a kysnuty cibulovy kolac....🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/kysnuty-cibulo...

nelinka1311
31. máj 2013

ahojte,my dneska zeleninová polievka s ryžou a zemiakmi,pečené zemiaky v rule len tak narychlo s nivou a cibulkou a peppermintové rezy a obložené chlebíčky,zajtra plnené kapustové listy mlätým mäsom a kuracia polievka 🙂

vivusika
31. máj 2013

zajtra asi objednáme pizzu - ideme kuknúť žilinské staromestské slávnosti 😉 ale zato dnes som deckám k MDD upiekla ovocnú tortu s jahodami,ananásom a mandarinkami 😎

tunzal
31. máj 2013

@jachin ahoj ja som robila bazový "med" s pomarančmi, nevarila som to ani hodinu aj pol a je to mňammmm, je to vlastne ako džem 😉

anavila
31. máj 2013

@titkovamiriam aj ja chcem jahodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

lenka2512
31. máj 2013

my dnes taká rýchlovka - frankfurtská polievka a palacinky s jahodovým džemom a čerstvými jahodami🙂

libela
31. máj 2013

vývar s rezancami a kurací paprikáš s kolienkami..

lencyca
1. jún 2013

@kikatko Ahoj,to je moj vymysel😉 do misky si das olej 1PL+bylinky ake mate radi,cesnek +sol podla chuti,podla toho kolko ich budes robit si urobis ten pac,rozmiesas,hermelin v tej zmesi cely omocis,zbalis kazdy kusok do alobalu,das do vyhriatej rury na 180c na 10min piect,daj vediet ci chutil 😉

ginepra
1. jún 2013

SOS 🙂 Ahojte, prosim o radu... Zajtra mam oslôavu prijimania, chcem napiest rezne a obalit si ich uz dnes (nebudem tu mat pomoc v kuchyni zajtra). Daju sa dnes uz obalit ale aby sa nezlepili a aby som ich mohla zajtra oprazit? Da sa to nejako?
A este druha otazka pre skusenejsie gazdinky, ako ochucujete jednoduchy salat - ladovy salat + paradajka+uhorka + paprika? Mam ho zmiesat uz vecer ci az zajtra pred podavanim? Dakujem za rady

danielaj
1. jún 2013

@womankc vyskúšaj, naozaj doporučujem, sú výborné, mäkučké, nechala som dva na skúšku do druhého dńa a boli ešte lepšie ako hneď po upečení, len naozaj treba aspoň dvojitú dávku, z toho množstva vyšlo asi 20 kúskov, ale mizli neuveriteľne rýchlo a je super, že v tom ceste nie je žiadny tuk 😉

danielaj
1. jún 2013

@lea231 ten džemík vyzerá úžasne a krásne máš ozdobené poháriky 😉

danielaj
1. jún 2013

u nás sme včera mali kapustovú polievku so zemiakmi, a paradajkovú omáčku, mäsové guľky - ale nerobila som guľky, ale zmes som dala do fromy na srnčí chrbát, upiekla a potom vyklopila a nakrájala na plátky, k tomu som urobila domácu knedľu, dnes budeme polievku dojeda´t a druhé ešte netuším, tiež idem vymyslie´t nejaký koláčik, u nás dnes MDD zrušili, pre škaredé a studené počasie, a večer ideme s kamoškami k ďalšej kamoške blahožela´t na svadbu, tak budú svadobné koláče a čo ja viem čo ešte, sa teším, nevideli sme sa skoro 3 roky, lebo bola v Anglicku, a ja som veru už tiež dlho nikde nebola bez detí, pekný víkend a všetkým vašim detičkám, všetko najlepšie k sviatku, veľa zdravíčka, šťastia, lásky, nech vás poslúchajú a všetko, čo navaríte pekne spapajú 😉

jachin
1. jún 2013

Dnes plnená paprika v paradajkovej omáčke, knedla.

gelinka75
1. jún 2013

@ginepra moja mama robi takto, ze normalne obali rezne v trojobale, niekedy zvykne vyprazit az na druhy den, tak ich pouklada po vrstvach na plytky tanier a medzi vrstvy dava papier na pecenie, aby sa nezlepili, obali to cele foliou a da do chladnicky, takto vydrzia do dalsieho dna 😉

lea231
1. jún 2013

@danielaj dakujem pekne, to bola z nudze cnost ta vyzdoba ...mamina mi ma poslat latku a tak som zatial siahla po servitkach 🙂

libka1
1. jún 2013

zeleninova polievka, bryndzove halusky

natal12
1. jún 2013

Dojedáme zo včera, a akurát mám cesto v chladničke tak pojdem robiť kremeš 🙂

ginepra
1. jún 2013

@gelinka75 dakujem za dobry napad, asi to tak zrobim

ginepra
1. jún 2013

@lea231 das prosim recept na tu lucinu?