Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
a u nás zeleninová s mrveničkou a ryža s kuracím mäskom na ananáse
brokolickova polievka so zaprazenymi krutomni a ryzovy nakyp...
polievka zeleninová, nové zemiačiky s tvarohom.....mňamka
ahojte,u nas dnes zeleninova polievka s mrveničkou a lievance 🙂
@rastulka jeej nová foto , kočky ste obe 😉
@lenok Ja robim tieto http://varecha.pravda.sk/recepty/lievance/31989... 😉 😀
@zklimekova dakujem 😀 😀 😀 😲
dnes u nas paradajkova polievka a celozrnna tarhona s cuketovo-fazulovou omackou
ahojte babule tak mi sme po oslave prezraty este dnes 😵 😵 😵 mali sme pecene prasiatko uuuuuuuuuuuuuuuuuuzasne k tomu som piekla domace chlebiky a s domacou calamadou ,chrenom.....atd.na veceru bol jeleni gulasik s hovadzinkou pomiesany a kopa kolacou orechovo medove rezy,coko rezy s parizskou slahackou ,zerbo rezy, kokosove nepecene, jahodova sarlota s pribinakovym kremom najvacsi uspech 😵 😵 😵 mafinky s tvarohom a jahod lekv. oskvarkove pagace slane syrove slimaciky a bryndzove kolieska a krasna rorta plnena lesnym ovocim biely marcipan a na vrchu krasne dive maky....a hnusne cislo ze 40 no ale co uz.......... 😀
paradajkova kapust, varene hovadzie, chlieb
ahojte, u nás rajčinová polievka, zapekané cestoviny s vajíčkom, slaninou, cibuľkou, pórom a kukuricou, kysnutý domáci koláč s kompótovým ovocím 😵
@danielaj mnam toto zboznujem aj v zime so zavaanych ceresni aj visni a robila som aj jablkove a posypala skoricovym cukrom .....je to dobre a rychle tiez sa tesim ale tu stoja ceresne 4e....hroza .... a mi nemame strom vzdy sa trosku prizivime na susedovom oni maju a nikto to u nich nechce tak rozdava...
@michaelamilan cukor obyčajný a potom varíš, kým Ti nezhustne na požadovanú hustotu (keď sa mi robí čiaročka za varechovupri miešaní, je )OK), horúce nalejem do fliaš, uzavriem a zabalím do deky hore dnom 😉
Dnes zapekané cestoviny a tortičku som si upiekla na meninky 😅
rajčinová polievka a perkelt s cestovinou 🙂
u nas zahradnicke rezne so zemiakovou kasou a gulasova polievka zo sačku- humus, cela letela do zachoda...nikdy viac ju nekupim, este bolo napisane ze bez glutamanu, stala 1,5e ale mali tam aj tie glutamanove za 0,60 asi som mala kupit radsej tu lacnu, toto je čista umelina, fuj, este teraz mi je zle. A sebe som urobila oprazene maso, z nedelnej polievky na cibulke, do toho som oprazila zemiaky a potom nakoniec som do toho kydla kyslu smotanu, celkom jedlé to je.
@tortelinka jsem ráda, že vám to chutná 🙂
My sme mali sobota, nedela slepacia polievka +kuracie prsia v takom speci cesticku (z bieleho jogurtu) + varene zemiaky s tatarskou a pondelok a dnes granadir 🙂
@trudka4 dakujem
@ivetka1981 Dakujem este raz velmi pekne.
foto dnešného varenia,pečenia:české buchty podla @trudka4 sú fakt super mäkučké
a čerešňové halušky s tvarohom
@zklimekova môj mm si najprv myslel že to sú makové 😀 miluje makové a keď zistil že je navrchu lekvár, veľmi sa nepotešil, ale nakoniec zjedol celý plech ako mu chutili 🙂
Inak natom blogu je vééééľa dobrých koláčikov, postupne skúšam a posielam aj pani foto a ona ich tam potom zverejní aj s menom 😀
Baby nejaky osvedceny recept na vanilkove rozky by ste nemali kde nejdu orechy? dakujem 😉
@danielaj chcela by som ťa portposiť, niekde vyššie som čítala že si mala údenú domácu rybku, ako ju robíš, moj manžel je tiež velký a dlhodobý rybár, no skor chyt a pust, rybky sa u nás velmi nepapaju, no udenáča a tresku papame. možeš mi dat aj na pác ako hlho ako rybku marinujete, ako dlho udite a ako robíš tu výbornú tresku čo sa tu ospevuje, nemám velmi pri malom čas hladat do zadu receptík, prepáč, dakujem

U nás dnes ryžová polievka od včera a dnes som urobila cestoviny Carbonara.