icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

fomarik
5. jún 2013

knedlík ( z obchodu) 😉 , červená kapusta a vykostené kur.stehná ( z lídla)- tie som piekla v rure s cesnakom .

libka1
5. jún 2013

u nas dnes pre velky uspech opakujeme salatovy privarok z pondelka 😅 piekla som 3 davky rohlikov, na veceru ugrilujem zeleninu a kuracie kridelka, to sa u nas vzdy zozerie za 5 minut...

lululka555
5. jún 2013

ahojte , dnes rýchlovka mexická fazuľa s chilli con carne s chlebíkom 😉

alexandrasebianova
5. jún 2013

ahojte,dnes máme zeleninovú polievku, plnenú papriku s ryžou a ako dezert koláč perník potretý čučoriedkovým džemom a čokoládovou polevou 🙂

miruska73
5. jún 2013

ahojte babule mi mame este na dnes salatovu polievku a mm doje maso este z vikendu a ja s dcerou sme si spravili kuskus s kopou zeleniny ....zajtra bude masko na sampionoch s ryzou a hlivova polievka same huby musim vymysliet nieco aj pre malu ved z tohoto nemoze nic...a davam si kavicku este s kuskom torty mnam fajnucka je .....no a este mame pol plechu kadejakych odrezkov z kolacou ....

nelinka0401
5. jún 2013

@womankc dakujem 🙂

inull5
5. jún 2013

cibuľová polievka, šalát s kuracích pŕs so zelerom a broskyňami s majonézou, čučoriedkový koláč

jarka721
5. jún 2013

@fordikford ake su to tie chorvatske rozky?

ivkaruzova
5. jún 2013

@lyongirl a ked nemam pekarnicku??:(

jarka721
5. jún 2013

baby tu sa ale vyvára 🙂 😉 až sliny tečú 😀 my sme mali dnes vajíčkovú polievku (knedlíčkovú) a rizoto 🙂

luciaq
5. jún 2013

zeleninov polievka a francuzske zemiaky so zeleninovym salatom

natalienka12
5. jún 2013

@inull5 mňamky, prosím ťa daj mi recept na ten šalátik kuracích prsíčok

victory1
5. jún 2013

Ahoj kocky, prosim o radu..mam doma este z minuleho roka zamrznute jahody a uz su pomaly aj cerstve, tak by som chcela upiect daky jednoduchy kolacik s tvarohom a jahodami. Jednoduchy preto, lebo nie som az tak zdatna kucharka...Dakujem moooc.

womankc
5. jún 2013

práve som vytiahla z tašky nanuk, ktorý som si kúpila na obednej prestávke hhhehehehehhe 😀 aj roztopený bol dobrý

timiu
5. jún 2013

My sme mali dnes kyslú zemiakovú polievku a zapekané špagety s mletým mäskom, zostalo nám aj na zajtra tak ma neminie žehlenie ☹

maminka2013
5. jún 2013

dnes bol rýchly obed 😕 zeleninová polievka s krupicovými haluškami a špekáčkový paprikáš 😅 dnes sa mi veru nič viac nechcelo.. 😒

drobik1
5. jún 2013

@womankc no my sme to varili cca 2 hodky aby to bolo huste a fajne.. 🙂 a hej aj citrony sme dali.. 🙂

briketa
5. jún 2013

@maminka2013 spekackovy paprikas by som si dala, to tam robili na gympli a naozaj dobry! Takze ked tak pocitam, to bolo pred dvadsiatimi rokmi 😕

nelinka0401
5. jún 2013

Ahojte,u nás dnes struková mliečna polievka,dojedáme české buchty a deťom som spravila jahodový koktejl.mal veľký úspech 🙂

maminka2013
5. jún 2013

@briketa tak to ste mali chutné obedy 🙂 priznám sa, že ja som ho robila prvý krát a mal úspech 🙂 musím povedať, že som si ho zaradila medzi tie obľúbenejšie a rýchle recepty 😉

kikatko
5. jún 2013

bravčové steaky a my ako hamburgery a mala si k nim vypýtala ryžu

rastulka
5. jún 2013

Ahojte,u nas dnes zeleninova polievka zo včera a zemiaky na kyslo s pečenou klobasou 🙂 aaaa "Pindruše" 😉

mataklinec
5. jún 2013

@peta268 mnaaaam super musela byt... 😉

lian35
5. jún 2013

Ahojte.U nás dnes-plúcka na smotane+knedla,škvarková pomazánka a ku kávičke šatôčky z lístkového cesta plnené slivkovým lekvárom.🙂

danielaj
5. jún 2013

ahojte, dva dni som tu zase nebola, tak popíšem, čo dobré sme varili, včera sme mali makové pupáky, u nás sa to tak volá, jedávali sme to ako malé deti u babičky, rožky sa nakrájajú na kolieska, zalejú horúsom mlieko, posypú cukrom a makom, dojedali sme ešte nedeĺnú slepačiu polievku, dnes sme mali výborný guláš s diviny, navaril nám dedko a skoro som padla na zadok dedko urobil aj kanadské šišky, také krásne a chutné sa nepodaria ani mne 😀 k nim sme mali čokoládu, domáci jahodový džem, šĺahačku a javorový sirup, namočila som si ďalšiu dávku baozvého sirupu aj medíku a keďže som nevarila, tak som stihla aj vajíčkovú nátierku 😉

peta268
5. jún 2013

@ttina chutila 🙂 a priprava nie je vobec narocna... podla tohto som to robila http://tortyodmamy.sme.sk/zakusky/marlenka-bez-...

atiatko
5. jún 2013

Ahojte babenky ... dnes som mala takú chuť len tak uprostred týždňa niečo upiecť - a tak som pre mňa s ocinkom (manželík) urobila cesnakové trojuholníčky a pre synčeka obľúbené muffinky s čoko a broskyňou ... pridávam fotočky a ĎAKUJEM za všetky Vaše skvelé receptíky a inšpirácie 🙂 🙂 🙂

michaelamilan
5. jún 2013

@atiatko jéééé tie trojuholníčky vyzerajú perfektne!!!!! šup sem s receptíkom 😀 jej hneď by som si dala 🙂 !!!!

danielaj
5. jún 2013

@januschka10 ahoj, takto ho robievam už roky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5577, je výborný aj pri prechladnutí, ale jeme ho aj len tak 😉

atiatko
5. jún 2013

@michaelamilan nech sa páči - tu je receptík http://varecha.pravda.sk/recepty/bryndzove-kysn... použila som tentokrát z neho ale len tú časť na cesto, lebo ho mám odskúšané a je fantastické !!! Minule som robila bryndzovú plnku, ale tentokrát som si urobila plnku podľa vlastného výmyslu : z 2 celých vajíčok, do ktorých som rozšľahala asi 10-12 strúčikov roztlačeného cesnaku a pridala asi 10dkg nastrúhaného syru a polovičku malého klasika masla (rozpusteného). Touto zmesou som natrela rozvaľkané cesto, posypala 10dkg nastrúhaného syra a pre oko aj chuť posypala petržlenovou vňaťou z mojej mini balkónovej "záhradky" 🙂