icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

inull5
6. jún 2013

@ivetka1981 tie pirohy vyzerajú super, koľko ti to zaberie času? pirohy som ešte nikdy nerobila, aj keď robím slíže a pod. ale pirohy ešte nie, cesto je zemiakové, alebo nie?

ivetka1981
6. jún 2013

@pami2 VAJíčKO žIADNE,KVASNICE CELé A OLEJA DAVAM AJ JA..CCA 1DCL

ivetka1981
6. jún 2013

@inull5 CESTO JE ZEMIAKOVé,MňAMKOVé..celé to trvá do hodinky 😉

natal12
6. jún 2013

unás bude dnes cesnačka ale ja ju jesť nebudem lebo ju nelúbim 😅 a druhé bude tarhonové rizoto a uhorkový šalát 🙂 a rozmýšlam nad dezertom 🙂

luciaq
6. jún 2013

slivkove knedle s makom aj struhankou

libka1
6. jún 2013

hrachova kasa, pecena klobasa, domaci chlieb

fordikford
6. jún 2013

@jarka721 http://varecha.pravda.sk/recepty/pecivo-z-chorv... su výborne samotne aj plnene pizza naplnou

natal12
6. jún 2013

Baby ked robím muffiny a nemám doma kakao može zafarbit cesto aj grankom ? alebo zaujimave by to bolo kebyže pridám gelovku ?? farbu 😅

tinuskaha
6. jún 2013

sosovicovy privarok

fordikford
6. jún 2013

@atiatko môžem poprosit o recept na trojuholničky vyzeraju úžasne 🙂

rastulka
6. jún 2013

Ahojte, u nas dnes segedin s knedlou 🙂

anos18
6. jún 2013

Ahojte, piekla som vianocku. Link mam odtialto z MK.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18915

kikatko
6. jún 2013

slečny, potrebujem niečo vyjasnit- robim bazový sirup podla tohto receptu
http://varecha.pravda.sk/recepty/bazovy-sirup/1... a nezdá sa mi pomer cukru k vode? ved to je až moc,nie? kolko ste dávali vy?

fomarik
6. jún 2013

Tvarohový závin a druhé nám ostalo zo včera: mäsko, knedlík a kapusta.

jarka721
6. jún 2013

@fordikford dakujem

skuste1983
6. jún 2013

palacinky

anos18
6. jún 2013

@kikatko Ahoj, ja mam tiez tento recept, a az 2-3 kg cukru. Ale davam menej, neviem Ti presne povedat kolko. Podla chuti. Ja vzdy uberam z cukru.

ivetka1981
6. jún 2013

@fomarik môžem receptík na vianočku??

tortelinka
6. jún 2013

baby, nejaky typ?mam cerstvy spenat..nieco ine ako privarok, napada vas?

anos18
6. jún 2013

@ivetka1981 Neviem, ci si chcela recept na kolac, alebo vianocku. Vianocku som robila ja.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18915

jarka721
6. jún 2013

@tortelinka polievka? 😉

firstbaby
6. jún 2013

U nas dnes paradajkova polievka s cestovinou a kuracie masko so zemiakovou kasou a zavaranymi hruskami 😉

ocko78
6. jún 2013

vyprazany karfiol zo zemiackami, tatarskou a kapustnica so sl.smotankou

lizatko1009
6. jún 2013

Kukuricno syrova kremova polievka s opekanou bagetkou s oliv. olejom a pecene stehna na mede

jachin
6. jún 2013

@lizatko1009 tak tá polievka vyzerá super..môžeš napísať postup?

jachin
6. jún 2013

A dnes ( inšpirovala som sa @ivetka1981 ) bryndzové pirohy tiež so slaninkou a cibuľkou ...vdaka 🙂

fomarik
6. jún 2013

@ivetka1981 juj mojka, ja som nerobila vianočku. to robila @anos18 😉

lizatko1009
6. jún 2013

@jachin jasne 🙂 nakrajala som si polku cibule, mozes aj celu, opekla som ju na oleji, ked bola zlata pridala som cely sacom mrazenej kukurice a nechala som orestovat, pridala som zeleninovy bujom, lyzicu soli, vegeta, mlete cierne korenie, nechala som asi 10 minut potom som zaliala vodou a nechala kukuricu varit do makka, potom som vsetko ponornym mixerom rozmixovala, dala som znova na sporak, do pohara som dala lyzicku a pol hladkej muky plus smotana na varenie a cez sitko vliala do polievky, potom som nastruhala veeeela tvrdeho syra, pripadne dochutila, prevrelo a hotovo a bagetku len na panvici som opiekla a pokvapkala olivovym olejom, fakt velmi dobra 😉

anavila
6. jún 2013

ahojte, my dnes zapraženu polievku s vajičkom a bryndzove halušky, len tak sa po nich zaprášilo 🙂

mis_ka
6. jún 2013

ja som dnes prvykrat robila krupoto (obmena rizota s pouzitim jacmennych krupov) a bolo vyborne 🙂))