icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
12. jún 2013

@boubelka0021 babičkine zákusky-mam vela knih starych novych o vareni ale tato je na pečenie uplne špica,je tam vsetko-rolady,torty,kremese,tradicne zakusky a netradicne rolady a vsetko s postupmi a dostupnými surovinami
http://www.martinus.sk/?uItem=102516

boubelka0021
12. jún 2013

@titkovamiriam asi zajdem do knihkupectva ci to nemaju a ak nie kupim cez net

titkovamiriam
12. jún 2013

@boubelka0021 jasne 🙂 kup cez net ja nihy kupujem len tak a to mam mesto na skok

veroninna1
12. jún 2013

Bezmasite cannelloni

zklimekova
12. jún 2013

dnes len tak narýchlo..lebo malá má od včera poobedia vysoké teploty :(...cestoviny so smotanovo-syrovou omáčkou, so šampiňónmi, cuketou, a troškou údenej šunky

boubelka0021
12. jún 2013

@titkovamiriam a ako sa vola ten zakusok....

titkovamiriam
12. jún 2013

@boubelka0021 fuha ktorý?

boubelka0021
12. jún 2013

@titkovamiriam ten citronovy ci pomarancovy co si mi posielala...

lussy23
12. jún 2013

Včera vyprážané cuktové koliečka s kašou, dnes sme dojedli a dnes bude špiková polievka🙂

titkovamiriam
12. jún 2013

@boubelka0021 pomarančova torta 🙂

veronicka1901
12. jún 2013

@veroninna1 Mňááám, čím si plnila?

veronicka1901
12. jún 2013

@lussy23 Prosím ťa, čo je špiková polievka? Nejaký vývar zo špikových kostí?

veroninna1
12. jún 2013

@veronicka1901 Na oliv. oleji som trosku ozmasila cibulku, cuketu, brokolicu, cesnak. Osolila, okorenila (cierne korenie, bazalka, oregano) a zaliala krajanymi lupanymi rajcinami a nechala chvilu podusit. Na spodok zapekacej misy som naliala besamelovu omacku a na nu ukladala zmesou plnene cannelloni. Kazdu vrstvu som potrela besamelovou omackou a takisto potom aj vrch. Prikryte som to piekla na 220 cca 40min. Cannelloni som plnila neuvarene, proste len vybrala z krabice a naplnila.

veronicka1901
12. jún 2013

@veroninna1 Tak toto určite v piatok vyskúšam, vyzerá to úžasne 🙂.

vieruna
12. jún 2013

@titkovamiriam tu knizku mam aj ja. Je super 🙂 Ja ked z nej peciem, tak zvyknem davat o cca 1/3 menej cukru

veroninna1
12. jún 2013

@veronicka1901 dakujem. a dufam, ze bude chutit 🙂

miruska73
12. jún 2013

ahojte babulky uz konecne kavickujem...dnes som varila tekvicovu polievku a hlivove rizotko chceli sme hlivovy paprikas ale rizotko to vyhralo a je mnaaam....ale velka skoda ze dnes sa doje 😠 😠 furt sme v hrnci nalozene....prajem krasny den

s_i_s_a
12. jún 2013

@titkovamiriam jéééj z takého taniera s tými lyžiarmi som jedávala keď som bola u babky na prázdninách...🙂

titkovamiriam
12. jún 2013

@s_i_s_a to je uz 30 r.relikvia 😀 😀 😀 😀

s_i_s_a
12. jún 2013

@titkovamiriam :D a koľko sa ti z tých tanierikov zachovalo?...babke zostal už len jeden..musím si na ňom niečo potajomky odniesť :D až mám pamiatku 🙂

titkovamiriam
12. jún 2013

@s_i_s_a len tento pred rokom som mala este misku aj hrnček no už ,,padli,, 😀

miruska73
12. jún 2013

babulky zabudla som si poznacit recept neviem kde som ho videla ci tu alebo na fb alebo na nejakej stranke o vareni ...je to chlieb ktory je na vrchu pokrajany na kocky a v zarezoch je syr a ????? 🙄 🙄 prosim pomoc

marlenka75
12. jún 2013

@daniz Ďakujem, zajtra to vyskúšam, aspoň nemusím zase vymýšľať, čo budem variť 🙂

katja78
12. jún 2013

@betka22betka super inšpirácia 😵

michaelamilan
12. jún 2013

Ahojte, ja som nevarila, dnes som na zelenine a ovocí 😀
@lienka2 mmmm tie mufinky vyzerajú senzačne!!!! hneď by som si dala!!!!!
@titkovamiriam vyzerá to byť ako perfektná kniha!!!! A tie fotky....mňam!!!!!

raszuz
12. jún 2013

tak a prívarok prihorel 😀 , som sa začítala do novín a len cítim smrad, tak som vletela do kuchyne a bolo mi to jasné, ešteže tej polievky mám dosť, tak odoberiem, zahustím a bude 😉

womankc
12. jún 2013

Ahojte ja včera - krémová polievka - zelenina- mrkva, zeler, petržlen, pór, kel, kaleráb, ryža a vývar z udeného a normálneho bravčového mäsa a na vrch petržlenová vňať a druhé krupové rizoto so šampiónmi zeleninovou zmesou a mladým listovým špenátom, dusené v rúre - to je hlavne na dnes a včera na večeru len tak krupičková kaša " tečivá s hrudkami " na objednávku 😀

dnes budem robiť bublaninu a v slabej chvíľke som sľúbila na večeru palacinky

googlinqa
12. jún 2013

dnes som varila zeleninovu polievku

daniella224
12. jún 2013

ahojte Zienky prosim Vas cim by som mohla zahustit kuraci perkelt ked nechcem dat smotanu ani muku...dakujem za rady a mozete pridat aj svoj receptik ak mate nejaky skvely na kuraci perkelt 🙂

veverka24
12. jún 2013

Ja pouzivam hrasku.. Zo zaciatku ma trosku hrachobu chut ale ked sa prevari strati sa ..