Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@elenka6 ked ju trošku premyješ,nemala by byť taká kyslá
@elenka6 Mne sa to neda nezda byt kysle, robievam to bezne. Niekedy peciem aj spolu so zemiakmi. Ak to chces prisladit, tak skor by som ten cukor rozmiesala v troske vody a tym to poliala.
Zeleninova polievka, vyprazany syr a prvykrat som robila peceny cheescake, doteraz som robievala len nepeceny 🙂
fazulová od včera a k tomu zemiakové placky...mnáááám
@veronicka1901 moja nedáš recept na ten pečený cheescake?
@natal12 Ahoj, robila som tento:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45440
@veronicka1901 Vdaka 🙂
ahojte ja som včera upiekla kuracinku na pive a k tomu ryža a nič viac bo akosi nám nebralo a dnes idem urobiť hlivovú krémovú polievočku a na zajtra asi parené buchty s jahodovým lekvárom a bryndzové / bryndavé 😀 / halušky na objednávku . No a hurá po týždni zaseknutého nervu pod lopatkami a už hýbem ako človek a nie ako robot augustín 😀 hurá, aj keď to ešte trošku bolí
@ivetka1981 Tie kompóty máš krásne nastajlované 😉
dievčence chcem piecť zajtra niečo slané ale neviem absolutne čo 😒 poraďte prosíííííím dačo 😀
Baby co poviete mohla by som urobit bublaninu aj z kupovaných cerstvych jahod ? 🙂 nebude ta bublanina taka sucha ?? 😒
@jani74 žlté maliny máme veľmi radi, u nás ešte ani nekvitnú, ale nerobila som z nich samotných džem, lebo sa vždy zjedia amrazila som, ale robila som džem tak, že som dala polovicu červených a polovicu žltých, a normálne ako robím aj ostatné džemy, rozvariť, cukor, gelfix a hotovo 😉
my sme dnes dojedali šalátovú omáčku s vareným vajíčkom, a len tak narýchlo som urobila pečené jaternice a klobásku na zemiakoch, pekárnička mi uvarila 6 pohárikov jahodového džemu 😀 a zajtra sa poobede chystáme grilovať k vode, tak som napácovala kuracie stehienka, ráno ešte upečiem chlebík a nejaký koláčik a naobed ešte netuším, čo budem variť 😉
my dnes cicerova polievka -velka basta, langose a cheesecake na zajtra pre navstevu 🙂
Ryžový nákyp s pudingom posypaný orechami.
kočky poradte nejaký dobrý svieži koláčik ,chcem upiecť ne deň otcov pre manžela 🙂
@jani74 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1457 odporúčam dať ešte do plnky trošku cesnaku u nás hned padnú, nestihnú ani vychladnúť 🙂

Baby neviete mi poradiť,chcem robiť kura na kapuste,a nebude to moc kysle?možem na kapustu nasypat trochu cukru,nezhorí mi to v trube?