icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

elenka6
14. jún 2013

Baby neviete mi poradiť,chcem robiť kura na kapuste,a nebude to moc kysle?možem na kapustu nasypat trochu cukru,nezhorí mi to v trube?

nelinka0401
14. jún 2013

@elenka6 ked ju trošku premyješ,nemala by byť taká kyslá

veronicka1901
14. jún 2013

@elenka6 Mne sa to neda nezda byt kysle, robievam to bezne. Niekedy peciem aj spolu so zemiakmi. Ak to chces prisladit, tak skor by som ten cukor rozmiesala v troske vody a tym to poliala.

veronicka1901
14. jún 2013

Zeleninova polievka, vyprazany syr a prvykrat som robila peceny cheescake, doteraz som robievala len nepeceny 🙂

tilenka
14. jún 2013

fazulová od včera a k tomu zemiakové placky...mnáááám

natal12
14. jún 2013

@veronicka1901 moja nedáš recept na ten pečený cheescake?

veronicka1901
14. jún 2013
natal12
14. jún 2013

@veronicka1901 Vdaka 🙂

trudka4
14. jún 2013

Poprvé v životě / v mém věku 🙂 / jsem sama dělala Kynuté ovocné knedlíky. Byly broskvové a skoro jsem je ani nestihla vyfotit, jak rychle zmizely 🙂

womankc
14. jún 2013

ahojte ja som včera upiekla kuracinku na pive a k tomu ryža a nič viac bo akosi nám nebralo a dnes idem urobiť hlivovú krémovú polievočku a na zajtra asi parené buchty s jahodovým lekvárom a bryndzové / bryndavé 😀 / halušky na objednávku . No a hurá po týždni zaseknutého nervu pod lopatkami a už hýbem ako človek a nie ako robot augustín 😀 hurá, aj keď to ešte trošku bolí

abriela
14. jún 2013

Dlho som tu nebola. Pridavam foto obeda: kapor s opekanymi zemiakmi a bublanina trosku inak

natal12
14. jún 2013

@abriela Gabi ten kolacik si ako robila? recept nedáš ? dakujem 🙂 🙂 zajtra by som urobila nejaký

abriela
14. jún 2013

@natal12 klasicka bublanina s jahodami, slahacka a jahodove zele z lidla, ktore ma potrapilo.

natal12
14. jún 2013

@abriela a preco ta potrapilo? ja by som tiez urobila bublaninu zo zele 🙂 inak bublanina saxmoze robit aj z cerstvych kupovanych jahod?

luciok
14. jún 2013

@ivetka1981 Tie kompóty máš krásne nastajlované 😉

jani74
14. jún 2013

dievčence chcem piecť zajtra niečo slané ale neviem absolutne čo 😒 poraďte prosíííííím dačo 😀

natal12
14. jún 2013

Baby co poviete mohla by som urobit bublaninu aj z kupovaných cerstvych jahod ? 🙂 nebude ta bublanina taka sucha ?? 😒

danielaj
14. jún 2013

@jani74 žlté maliny máme veľmi radi, u nás ešte ani nekvitnú, ale nerobila som z nich samotných džem, lebo sa vždy zjedia amrazila som, ale robila som džem tak, že som dala polovicu červených a polovicu žltých, a normálne ako robím aj ostatné džemy, rozvariť, cukor, gelfix a hotovo 😉

linka
14. jún 2013

@natal12 ja som bezne robila bublaninu zo zavaranych ceresni a bola super 😉

danielaj
14. jún 2013

@natal12 veď bublanina z čerstvého ovocia je najlepšia, prečo by mala byť suchá? 😕

linka
14. jún 2013

@natal12 jezis moja zle som precitala 😀 ja si myslim ze ano 😉

danielaj
14. jún 2013

my sme dnes dojedali šalátovú omáčku s vareným vajíčkom, a len tak narýchlo som urobila pečené jaternice a klobásku na zemiakoch, pekárnička mi uvarila 6 pohárikov jahodového džemu 😀 a zajtra sa poobede chystáme grilovať k vode, tak som napácovala kuracie stehienka, ráno ešte upečiem chlebík a nejaký koláčik a naobed ešte netuším, čo budem variť 😉

pami2
14. jún 2013

my dnes cicerova polievka -velka basta, langose a cheesecake na zajtra pre navstevu 🙂

jachin
14. jún 2013

Ryžový nákyp s pudingom posypaný orechami.

anavila
14. jún 2013

@elenka6 ahoj...ja ked peciem kura na kapuste, tak podlievam tmavym pivom, doda to vybornu sladkastu chuť, a v kombinácii s tou kyslou kapustou je to super...a na stehna este poukladam kusky slaniny...mnammm...dlho som to nerobila 😔

natal12
14. jún 2013

@danielaj neviem neni lepšie zavárané ovocie ??

kucminka
14. jún 2013

kočky poradte nejaký dobrý svieži koláčik ,chcem upiecť ne deň otcov pre manžela 🙂

danielaj
14. jún 2013

@natal12 na bublaninu určite nie, aj keď ani so zaváraným nie je zlá, ale s čerstvým sa to nedá porovnať 😉

monika837
14. jún 2013

@lillona aj ja som robila vcera 🙂

krpcok
14. jún 2013

@jani74 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1457 odporúčam dať ešte do plnky trošku cesnaku u nás hned padnú, nestihnú ani vychladnúť 🙂