icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anjelik0912
15. jún 2013

@lencyca ahoj tie pizza rožky vyzeraju užastne môzes mi prosim ta napisat recept a postup? dakujem velmi pekne

fordikford
15. jún 2013

dnes boli nove zemiačky s petrželkou a pečene jaternice a klobásky ,na zajtra kuracia polievka s rezancami,pečeny bôčik kapusta a knedlik uvidm či niečo upečiem mame velmi horuco tak sa mi nebude chciet

ukana
15. jún 2013

@moma ja robím sviečkovu podla tohto receptu, aj zajtra bude 😝
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3036

dnes sme mali francuzske zemiaky, kysle uhorky 🙂

ukana
15. jún 2013

@fordikford mnam jaternice, to som sto rokov nejedla, no už sa vidím, ako ich tento týžden pečiem 😅

fordikford
15. jún 2013

@ukana tak dobru chut 🙂 🙂 🙂

anavila
15. jún 2013

@krpcok samozrejme...nieje to nic extra..oprazim si cibulku na oleji a do toho kydnem premytu kyslu kapustu(nepremyvam ju nejak extra, len tak trosku preplachnem.) a chvilku oprazim spolu. potom tuto zmes kydnem na pekáč...pokuladám stehná, okorenim korenim na pečene kura, a poukladam na vrch platky slaninky. Podlejem tmavym pivkom, asi tak 1dcl, a zakryjem alobalom. Peciem zakryte domäkka a potom pred koncom odkryjem a zapečiem...najlepsie to chuti so zemiakovym pyre. Dobru chuť! 🙂

womankc
15. jún 2013

Ahojte, ja dnes hlivova polievka so sirokymi rezancami a bryndzove halusky, ako dezert bublanina s jahodami a kusmi cokolady- muku som davala hladku klasicku a ovsennu

natas4
16. jún 2013

Ahojte, prosim o radu.Kde mam dat kysnut cesto, ked nesvieti slnko? A pravdepodobne ani nebude :-/

libka1
16. jún 2013

kapustnica, ryzovy nakyp

libka1
16. jún 2013

@natas4 ja som v zivote nedavala kysnut cesto na slnko a vzdy mi vykyslo 😉

lululka555
16. jún 2013

Ahojte 😉 dnes u nás nedeĺná polievka so zeleninou a slížikmi
poĺovnícka špecialita z diviny s knedlou a pečené kurča s ryžou a šalátom zo záhradky.

linka
16. jún 2013

u nas dnes-kelova polievka,rezne+zemiaky+kompot a @natal mi narobila chute s bublaninou,tak bude bublanina jahodova 🙂 🙂

veverka24
16. jún 2013

Kuracia polievka z kuriatka z farmatuska.sk zo vcera.. Asi najlepsia ako sa mi podarila( asi aj tym kuriatkom)
A pecene stehna a prsia tiez z toho kuriatka.. Uz som zvedava. A poobede spaldova ceresnova bublanina. A poobede skusim prvykrat robit jahodovy dzem.. Uz sa jahodky od vcera kupkaju v cukre🙂

krpcok
16. jún 2013

@anavila ďakujem už sa pečie 🙂

titkovamiriam
16. jún 2013

ahojte dnes nevarim dojedame zo vcerajsej oslavy a zopar foteciek
-piatocna šošovicova s parkom a ovocne palacinky
-večer grilovacka u kamošky, foto je z jej menu ale musela som ju sem dat lebo takto pripraveny lolos je rozpravkový
-slana torta husenica
-bananovo čokoladova
-jahodovo smotanova
-šalat z mozarelou
robila som grilovane kuriatka a zapekane zemiaky so slaninkou -foto som nestihla 🙂

lydia22
16. jún 2013

U nas dnes šampiňonová polievka s mrveničkou, sviečková z karé a knedlík a sacher torta

luciaq
16. jún 2013

kuracia polievka s pismenkami, pecene kuriatko s plnkou, zemiakova kasa a nesmie chybat zeleninovy salatik.poobede rebarborovy kolacik

gelinka75
16. jún 2013

dnes vyvar z kosti so zeleninou, kare na horcici s novymi zemiakmi a redkovkovy salat 🙂

marlenka75
16. jún 2013

Slepačia polievka s knedličkami a http://www.recepty.cz/recept/testoviny-se-smeta....

danielaj
16. jún 2013

@lencyca Leni takto aj ja robím mätový sirup už veľa rokov, robím rovnako aj medovkový, sú výborné na leto, osviežujúce, ale ja robím tak, že nasekané lístky zalejjem vodou, pridám na kolieska nakrájaný citrón, nechám lúhova´t 24 hodín a potom rozvarím s cukrom, podobne ako sa robí bazový 😉

danielaj
16. jún 2013

ahojte m sme včera varili polivku so strúhanej zeleniny s haluškami a langoše obyčajné aj plnené, poobede sme boli na Zelenej vode - rybačka, grilovačka, až do noci, boli grilované kuriatka, piekla som perník s jahodami, chorvátske pečivo, bolo perfektné, všetko sa pojedlo, aj počasie bolo nádherné, pochytali sme aj ďalších kaprov, dnes výnimočne nevarím nedeĺnú polievku, dojeme od včera strúhanú zeleninovú, a robím pizza rezne, kuracie soté so zeleninkou, ryža, hranolky, ľadový šalát, urobila som nepečenú piškótovú tortičku s tvarohom, smotanou a jahodami, namrazila som jahody, v pekárničke sa mi robí ďalšia dávka jahodového džemíku , no a samozrejme aj kokteil, takže jahodujeme stále v plnom prúde, a mám namočenú mätu aj medovku na sirup, peknú nedeĺu kočky, u nás je teda nič moc počasie, pod mrakom a citeľne chladnjejšie oproti včerajšku 😒

fomarik
16. jún 2013

Od včera nám ostal perkelt z králika, tak som ho zatrepala so smotanou a máme králika na smotane + vývar z maska bravčového karé.

titkovamiriam
16. jún 2013

foto dnesnej dojedacky a chlebicky na poobedne posedenie ku dnu otcov 🙂

eva7780
16. jún 2013

dnes polievka zo struhanej zeleniny s muslickami,kuracie rezne ,zemiakova kasa a uhorkovy salat,čeresnova bublanina

zklimekova
16. jún 2013

ahojte dnes sme nevarili , boli sme na obed pri babke, bola slepačia polievka s rezancami, zemiaková kaša, fašírka pečená v celku s vajíčkom vo vnútri, hlávkový šalát, šalát mrkvový 🙂...a foto mojich včerajších muffiniek..boli perníkové a aj perníkové s malinami 😉... včera som odovzdala kamoške aj tortičku na psp..posledná ktorú som robila v starej kuchyni ..🙂...od piatka bude u nás ako na bojisku...nechce sa mi do toho ..ale na konečný výsledok sa tešíííím :D

veroninna1
16. jún 2013

Dnes som varila Vyvar z kuracich chrbtov, bravcove na hrasku s ryzou a bleskove kuracie kusky s ananasom a ryzou

anos18
16. jún 2013

ahojte kocky, nemate nejaky dobry recept ako pripravit kralicie stehna?

bubo1104
16. jún 2013

zeleninová polievka s haluškami , domáca knedľa + kuracie srdcia na šľahačke . Prirobila som aj slivkové buchty na pare.

trudka4
16. jún 2013

Manžovi jsem dnes ke Dni tatínků upekla tyhle vynikající Tvarohové hřebeny.
Receptík :

http://tana-catering.blogspot.sk/search?q=tvaro...

janka345
Odpoveď bola odstránená