icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

erni
16. jún 2013

Ahojte, my sme boli cely vikend na chalupe, mali sme gulas a opekacku a pridavam konecne foto bazoveho sirupu, flasku ozdobovala mala...tusim nas caka horuci tyzden, zisiel by sa aj matovy sirup @danielaj 😉

llienkaa
16. jún 2013

@lencyca vdaka 🙂

natal12
16. jún 2013

Ahojte kucháročky ako robíte koprovú omáčku ? 🙂

tanitta
16. jún 2013

@natal12 na masle hl.muka potom zaliat mliekom a dat varit spolu aj so stonkami celymi koporu (ten sa vyberie potom a ziska omacka koprovu chut).... potom kysla smotana(ak sa ti zda ze je malo husta tak zahusti troskuo zatrepky) a na masle podusim nadrobucko posekamy kopor a dam do omacky......ochutit sol, ocot....... je uzasna kremova.... podavam na kocky dusenym hovedzym mesom s trosickou stavy v ktorom sa hovedzie robilo a knedlou ...... ja osobne si este posypem na tanieri cerstvym koprom 😉 milujem ho

titkovamiriam
16. jún 2013

a večerne finale v kuchyni- zavarane čeresne a trosku jahod

novotnajanka
16. jún 2013

a náš obed...slepá gulášová a jablkové palacinky

lencyca
17. jún 2013

Dobre ranko 😉 dnes dojedacky zo vcera,boli sme bez polievky,robila som 1x plnene kare so slaninou a cibulou,ryzu miesany salat,mm sa zalizoval az za usami 😀 idem urobit este medovkovy sirup 😉

libka1
17. jún 2013

fazulovo-zeleninova polievka, dojeme ryzovy nakyp, vecer ugrilujem zeleninu a upeciem k tomu pizza tycinky...

veroninna1
17. jún 2013

Kedze obed nam zostal zo vcera, dnes iba babovka s jahodami

marlenka75
17. jún 2013

Slepačí vývar odvčera, pečené kurča, ryža, broskyňový kompot 🙂

veroninna1
17. jún 2013

Minule som robila zakusok Cernoskine prsia, sice priprava je zdlhavejsia, ale vysledna chut stoji za to 🙂

veroninna1
17. jún 2013

Cernoskine prsia

viktoria12
17. jún 2013

@veroninna1 poprosim recept na cernoskine prsia

maminka2013
17. jún 2013

Ahojte, víkend sme si užili u rodičov, takže bolo o nás dobre postarané 😀 dnes nevarím - mamka mi zabalila z obeda zo včera, takže sa tešííím, že dnes nemusím variť 😅

amdeis
17. jún 2013

Dnes mame hraskovu kremovu polievku a na druhe maso na hubach a tarhonu, k tomu cinska kapusta

smuhyta
17. jún 2013

@veroninna1 co je to prosim ta ten prdopec ci ako je to napisane v tom recepte ,,dakujem

kikatko
17. jún 2013

dnes len zeleninová polievka- už s čerstvej zeleniny od velkopestovatela a mali byt slivkové gule ale po tretej čo letela do ...teplých krajín budu len šúlance

veroninna1
17. jún 2013

@smuhyta je to kypriaci prasok do peciva, cize skratka prdopec

raszuz
17. jún 2013

ahojte, dnes dojedačky po nedeli, krpček mal rok, tak babky a dedka som pozvala na obed: hovädzia polievka s rezancami a pečeňovými haluškami, špíz (bravčové a kuracie mäsko, pečeň, tvrdý syr) v trojobale s pečenými zemiakmi a kto chcel, mal aj hranolky a zvyšok rodiny prišiel potom na tortičku, koláčiky, obložené misy a oškvarkové pagáčiky, proste som si povedala, že pre 13 ľudí obed variť nebudem, tak som to riešila takto 🙂 .

ivetka1981
17. jún 2013

oooch dievčatá pomooooc ☹ ☹ Dnes som kupila nové zaváracie poháre aj s výčkami,zavárala som jahôdky a ibai jedno výčko mi chytilo s 9ks....čo mám robiť??? ☹
A predstavte si,že aj minule ked som zavárala jahody,tri poháre mi vykypeli 😲 ☹ OOOch mám to ja smolu ☹

miruska73
17. jún 2013

ahojte babulky iddem vas trosku pocitat s kavickou v ruke ake fajnotky ste tu navarili a upiekli 🙂 mi sme boli na chalupke od piatku a varila som klasika kuracia pol. a a roladky s kare plnene sunkou a syrom posypala som to grilov.korenim a na drobno nakrajanou cibulkou a slaninkouzaliala troskou vody a oleja a dala najskor podusit a potom trosku zapiect.. k tomu ryza a kasa kto co chcel a klasika grilovacka na vecerbolo uzasne ani sa mi nechcelo domou ale musela som ist s malou nakontrolu ku dr. napostila som bazen a zajtra zase odchadzame mmbude chodit s tade do roboty...dneska mame dojedacky a zajtra netusim idem hladat inspiraciu ..jaj a este bol aj fajny kolacik s tvarohom a rebarborou robila moja mamka..

miruska73
17. jún 2013

@trudka4 no tie su krasne 😵 😵 😵

trudka4
17. jún 2013

@miruska73 děkuju 🙂

anavila
17. jún 2013

vopred sa ospravedlnujem za neostre fotky, neviem prečo su take ☹ Pridavam fotky svojho varenia v poslednej dobe. Palacinky s čučoriedkami, nutellou a šľahačkou, protipreháňacia ryžovo-mrkvová polievka, keďže deti mali hnačky, pizza zo zvyškov, čo boli v chladničke, zemiaková polievka tiež diétna-bez smotany, knedlo- kura- zelo 🙂 🙂 🙂 rezeň so šalátom, jednohubky k meninám s reďkovkovou nátierkou,a francuzske zemiaky so syrom 😵

lencyca
17. jún 2013

@anjelik0912 Ahoj,prepac pisem oneskorene,pri malom,sem vzdy len na rychlo nakuknem 😉 paci sa recept:urobis si kvasok-3dl mlieka+1KLcukru+1kocka kvasnic...do misy-(ja mam kysku tam je to rychlejsie)si das 50dkg hlad.muky,1KLoregana,1.5dl oleja,2KLsoli,1/2KLvegety a hotovy kvasok,vsetko spolu dobre zmiesas,vypracujes cesto,ak sa bude lepit,este pridaj trocha muky,nechaj vykysnut asi 45min.potom cesto rozdel na 4 kusy,kazdu vyvalkaj do kruhu a rozdel na 6 trojuholnikov,kazdy potri kecupom,posyp korenim na pizzu,daj kusok sunky,slaniny,platkov.syra,zvinies od sirsieho okraju po tenky,das na plech s papierom,potries vajickom,posypes struh.syrom,das do vyhriatej rury na 180c piect do zlata...daj vediet ci chutili 😉

pami2
17. jún 2013

prosim vas viete mi poradit, robim kura na smotane, prave som pridala smotanu na varenie 12% a zrazila sa mi...neviete preco?dik..urcite nie je pokazena, ani po zaruke

kikatko
17. jún 2013

@ivetka1981 nie si jediná- mne všetko čo som minulý rok robila sa pokazilo. tento rok ide všetko do mrazáku

januschka10
17. jún 2013

@anavila ahoj, ako robis tieto francuzske zemiaky? ja ich totiz predtym uvarim a potom na koliecka, ale takto sa mi to tiez paci. Tiez si davala varene zemiaky? a vajicko?

januschka10
17. jún 2013

Ja dnes gulas s polentou. Akoze na toto teplo fakt nezvycajne jedlo,ale ja mam na to chut a bude aj zajtra na obed. Kedze u nas su uz prazdniny, musim varit tak aby maly mal co papat na druhy den. Zajtra k tomu masku urobim ryzu alebo cestovinku.