icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
18. jún 2013

ahojte, včera sme dojedali z nedele, ako každý pondelok, dnes som varila šošovicovú polievku s údeným mäsom a hrubými reyancami a koložvársku kapustu 😉

ivanajelinek
18. jún 2013

Ahojte. Potrebujem poradit. Vcera vecer som si namocila bazu na bazovy siru. Chcela söm ho teraz dokoncit,len nemam kyselinu citronovu. Mozem dat stavu z citronov alebo radsej nechat luhovat do zajtra a kupit tu kyselinu citronovu? Dakujen.

jani74
18. jún 2013

u nás bola dnes kyslá zemiakovo - hrášková polievočka (hrášok z babičkinej záhradky) a zemiakové placky 🙂 zajtra dojedáme polievočku a druhé netuším čo v tom teple asi nejaký cestovinkový šalátik...

libela
18. jún 2013

hrachová polievka s cesnakom a penne + smotanovo-šampionová omáčka + guľky z mletého mäsa 😉

rosannar
18. jún 2013

na zajtra pečené marinované kuracie prsia, pečené zemiaky a zeleninový šalátik 😉

titkovamiriam
18. jún 2013

dnesne pizze a večerný chladný drink

womankc
19. jún 2013

ahojte ja som včera dokončila sviečkovú, len mi zjedli polku mäsa hehehhehehh a na večeru som urobila plnené tortily / mäso z sviečkovej udusené na cibuľke , na to detská mortadela , dresining z kyslej smotany - cibuľka , vegeta natur a trošku chrenu a na to ešte šalátový list a paradajky + na vrch kečup

dnes urobím polievočku nejakú ešte neviem akú

maminka2013
19. jún 2013

tak dnes sa polievočka zo včera dojedá a k tomu sviečková s domácimi knedľami 🙂

klapinka
19. jún 2013

ahojte, take dobroty pridavate 🙂 . Mne vcera potvrdili cukrovku ☹ tak vobec neviem co varit a co vobec dat do ust. Na dobro som vymenila dzus za vodu s citronom a matu (aspon na teraz ked je teplo) Vcera sme mali kuskus a kuracie masko na prirodno so spenatom, mrkvou a brokolicou

ale co k obedu??? idem posondovat aky je krasny zivot cukrovkara 🙄

michaelamilan
19. jún 2013

Ahojte, zasa vidím kopu krásnych receptíkov, šikulky ste babulky........ja vôbec netuším čo budem variť, asi len špagety s omáčkou z lúpaných paradajok a syrom.......som totálne dead, necítim si ruky a chrbát, dnes relaxujem!!!!!!

katkas1
19. jún 2013

dnes masko na prirodno na sampinonoch zapekane so syrom s ryzou a hranolkami a snad zostane aj na zajtra 🙂

womankc
19. jún 2013

@klapinka neboj zvládneš to, vyhýbaj sa sladkému ovociu, sladkostiam, necukri , kúp si stéviu a cukri ňou, nemala by si ani moc tučné jedlá, najlepšie sú citróny a grepy, pozor na melón. veľa zeleninky, mäsko , skrátka všetko s mierou a pozor na sladkosti a sladené nápoje

zuul
19. jún 2013

dievcata my dnes
zeleninova polievka s mrvenickou, dojeme perkelt kuraci s haluskami
zajtra tvarohove gulky marhulove a sulance.
potom mam na plane Hrachovu polievku so sucheho hrachu,
koprovu, knedlu, vajko
a milanske hovadzie rezne.

nikushkasa
19. jún 2013

Dnes som našich schladila tiramisu zmrzlinou 😉 😉 🙂 🙂
Receptík: http://ow.ly/maVci

januschka10
19. jún 2013

Ja na obed spaghetti ragu a na veceru francuzske zemiaky podla anavila

fordikford
19. jún 2013

my dnes len gulaš s chlebom mame neskutočne horuco tak sa velmmi nevarí 🙂 🙂

zuzka7512
19. jún 2013

@trudka4 tak tieto hrebene som už aj ja piekla a sú vynikajúce... 😉

marlenka75
19. jún 2013

Polievku máme od včera z hlivy ustricovej, ovocné guľky posypané grankom. 🙂

libka1
19. jún 2013

hlivovy paprikas, knedla

amdeis
19. jún 2013

U nas dnes vladne letna kuchyna a to iste bude aj na zajtra. A to zeleninova drozdova polievka a na druhe vrtulkovy salat so zeleninou, sunkou a mozzarellou. Miesto kolacikov su nakupene ceresne, jablka, figy, ananas.

luciaq
19. jún 2013

my dnes zeleninova polievka s mrvenickou, francuzske zemiaky a uhorkovy salat a koka keksy http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=52484

zklimekova
19. jún 2013

u nás dnes paradajková polievka, kuracie masko..niečo ako sote s korením gyros..ryža ale aj domáce tortilly , pre deti kompót, do tortilly šalát so zeleninky s mozzarelou..je toho dosť tak hádam ostane aj na zajtra..a zajtra večer alebo piatok ráno nejaká rýchlovka..lebo sa ideme presťahovať k našim na pár dní...lebo začíname s prerábaním kuchyne, maľovaní, obývačky , chodby...nooo bude veselo 😅

zklimekova
19. jún 2013

plus foto moja porcia 🙂

ivi87
19. jún 2013

brokolicový krém a kuskus s tofu a hríbikmi 🙂

titkovamiriam
19. jún 2013

dnes kapustove strapacky 🙂 a nakupovala som dnes v jednote a za tri polievky carpatia bola takato utierka 🙂 ,robim synom zasoby ked budem mat nočny tyžden 😲

titkovamiriam
19. jún 2013

a davam super tip kto rad steakuje ,vcera som pozerala ,,kluci v akci,, a toto je špica recept:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-...

rosannar
19. jún 2013

@titkovamiriam jeeejo, aj ja som dneska robila pizzu 🙂 už slintám na nu ale môžem z nej jesť až zajtra ☹

lussy23
19. jún 2013

@klapinka to mi je ľúto☹ mali sme cukrovku v rodine. ... Držím Vám palčeky. musí to byť ťažké odopierať si toľko skvelých jedál celý život. ☹ Držím Vám palčeky... a čo všetko nemôžete? Lebo ja mám kopec zdravých receptov, tak môžem nejaké odporučiť.

lussy23
19. jún 2013

my dnes len zemiakovú kašu.... ani nemám chuť do jedla, keď je také horko. Ešteže mám vitarianske recepty, tie dobre padnú, keďže sú nevarené.

zarabono
19. jún 2013

Dnes len sampionovy krem,teplo je moc aj na varenie,aj jedenie🙂