Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte. Potrebujem poradit. Vcera vecer som si namocila bazu na bazovy siru. Chcela söm ho teraz dokoncit,len nemam kyselinu citronovu. Mozem dat stavu z citronov alebo radsej nechat luhovat do zajtra a kupit tu kyselinu citronovu? Dakujen.
u nás bola dnes kyslá zemiakovo - hrášková polievočka (hrášok z babičkinej záhradky) a zemiakové placky 🙂 zajtra dojedáme polievočku a druhé netuším čo v tom teple asi nejaký cestovinkový šalátik...
hrachová polievka s cesnakom a penne + smotanovo-šampionová omáčka + guľky z mletého mäsa 😉
na zajtra pečené marinované kuracie prsia, pečené zemiaky a zeleninový šalátik 😉
ahojte ja som včera dokončila sviečkovú, len mi zjedli polku mäsa hehehhehehh a na večeru som urobila plnené tortily / mäso z sviečkovej udusené na cibuľke , na to detská mortadela , dresining z kyslej smotany - cibuľka , vegeta natur a trošku chrenu a na to ešte šalátový list a paradajky + na vrch kečup
dnes urobím polievočku nejakú ešte neviem akú
tak dnes sa polievočka zo včera dojedá a k tomu sviečková s domácimi knedľami 🙂
ahojte, take dobroty pridavate 🙂 . Mne vcera potvrdili cukrovku ☹ tak vobec neviem co varit a co vobec dat do ust. Na dobro som vymenila dzus za vodu s citronom a matu (aspon na teraz ked je teplo) Vcera sme mali kuskus a kuracie masko na prirodno so spenatom, mrkvou a brokolicou
ale co k obedu??? idem posondovat aky je krasny zivot cukrovkara 🙄
Ahojte, zasa vidím kopu krásnych receptíkov, šikulky ste babulky........ja vôbec netuším čo budem variť, asi len špagety s omáčkou z lúpaných paradajok a syrom.......som totálne dead, necítim si ruky a chrbát, dnes relaxujem!!!!!!
dnes masko na prirodno na sampinonoch zapekane so syrom s ryzou a hranolkami a snad zostane aj na zajtra 🙂
dievcata my dnes
zeleninova polievka s mrvenickou, dojeme perkelt kuraci s haluskami
zajtra tvarohove gulky marhulove a sulance.
potom mam na plane Hrachovu polievku so sucheho hrachu,
koprovu, knedlu, vajko
a milanske hovadzie rezne.
Dnes som našich schladila tiramisu zmrzlinou 😉 😉 🙂 🙂
Receptík: http://ow.ly/maVci
Ja na obed spaghetti ragu a na veceru francuzske zemiaky podla anavila
my dnes len gulaš s chlebom mame neskutočne horuco tak sa velmmi nevarí 🙂 🙂
Polievku máme od včera z hlivy ustricovej, ovocné guľky posypané grankom. 🙂
hlivovy paprikas, knedla
U nas dnes vladne letna kuchyna a to iste bude aj na zajtra. A to zeleninova drozdova polievka a na druhe vrtulkovy salat so zeleninou, sunkou a mozzarellou. Miesto kolacikov su nakupene ceresne, jablka, figy, ananas.
my dnes zeleninova polievka s mrvenickou, francuzske zemiaky a uhorkovy salat a koka keksy http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=52484
u nás dnes paradajková polievka, kuracie masko..niečo ako sote s korením gyros..ryža ale aj domáce tortilly , pre deti kompót, do tortilly šalát so zeleninky s mozzarelou..je toho dosť tak hádam ostane aj na zajtra..a zajtra večer alebo piatok ráno nejaká rýchlovka..lebo sa ideme presťahovať k našim na pár dní...lebo začíname s prerábaním kuchyne, maľovaní, obývačky , chodby...nooo bude veselo 😅
brokolicový krém a kuskus s tofu a hríbikmi 🙂
a davam super tip kto rad steakuje ,vcera som pozerala ,,kluci v akci,, a toto je špica recept:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-...
@titkovamiriam jeeejo, aj ja som dneska robila pizzu 🙂 už slintám na nu ale môžem z nej jesť až zajtra ☹
my dnes len zemiakovú kašu.... ani nemám chuť do jedla, keď je také horko. Ešteže mám vitarianske recepty, tie dobre padnú, keďže sú nevarené.
Dnes len sampionovy krem,teplo je moc aj na varenie,aj jedenie🙂

ahojte, včera sme dojedali z nedele, ako každý pondelok, dnes som varila šošovicovú polievku s údeným mäsom a hrubými reyancami a koložvársku kapustu 😉