Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@whiterosses
@titkovamiriam 😀 tak tak.....hladní sme neboli, chvíľu sme vydržalia za ten výsledok to stálo 🙂 .......už len spomienky zostali a sa s mm smejeme keď vidíme tie fotky 🙂
No a ešte nemáme prerobené a už básni ako za 5 rokov začneme domček stavať......v ten moment mi vlasy šedivejú keď si predstavím tú robotu 🙂
@michaelamilan fuuu ani nevrav ja som sa behom dvoch rokov dva razy stahovala a samozrejme medzitym sme stavali,dnes sa len pousmejem no bol to zaberak ked si pozarm fotky,ked si spomeniem ako som sa stahovala z rodicovskeho domu dnes uz k ex a byvali sme v jednoizbaku na štvrtom poschodi bez vytahu Milan mal 4roky a Michal sa narodil kocikaren nebola a ja som po schodoch behala jak srnka s kocikom babatkom,nakupom....potom na stvavenisko,znovu stahovanie-dufam že posledne 🙂
@titkovamiriam ja sa teším ako si poviem: JE TO HOTOVEEEEEE 🙂 bude to už rok a je to fakt na nervy takto žiť....stále len papučkujem.......bez topánok či papúč sa jednoducho chodiť po chodbe nedá 😀
A vidím že máte tiež doma Milanka ako my 🙂
A tá krátka správa: že máte v bazéne 24stupňov je silno provokujúca 😀 Ejjjjjj tak by som sa tam šmarila 🙂
kura na smotane s haluskami
@michaelamilan ja mam Milana len ,,trošku,,starsieho a to tiež nieje pravda, vsak len vcera mal 4m ako tvoj 😀 ,to je maly bazenik rychlo sa prehreje a sused ma obrovsky postaveny a akurat tam skacu,maju pustenu aj vyrivku uf asi z okna vyskočím rovno do neho 😀 😀
...ako robíte fašírku v celku?
@cukor paci sa
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36703 samozrejme plnit sa da čimkolvek a kludne može byť len tak
chlapom som urobila krupicovú kašu(grízik) a na zajtra tarhoňu a k tomu budú kuracie stehná,ale tie asi urobím len zajtra,ešte sú zamrznuté...
ahojte 😉 dnes sme mali špenátový prívarok s volským okom a varenými zemiakmi 😉
a pečiem tortičku - motýlika , mramorový korpus ( moj prvý ) a jahodová pribináčiková plnka... 🙂 ak sa podarí ,tak pridám aj celú hotovú tortičku, inšpirovala ma jedna šikovná žienka,ktorá tu má krásne albumčeky @baby2008 Ďakujem 😵 😵 😵 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/baby2008/alb... ja som urobila len dvojfarebný s kakaom 😉
dakujem
Vajickova polievka a rezance s tvarohom
Baby máte recept na nejakú omáčku k tej rybke?
ako sa robí pribináčiková plnka???
@michaelamilan Krásna vianočná výzdoba, taká netypická 😀 Tiež sa už teším na novú kuchyňu, myslím, že každú chvíľu by sa nám mali ozvať, že je hotová.
@nivalis V tom teple mi moc nechutí, ale ten tvoj guláš vyzerá dobre, dala by som si povedať 😝
@ivetka1981 ja som si dala jeden jemny tvaroh,slahackovu smotanu,kyslu smotanu,cukor podla chuti,pol kg jahôd (cast som mixla ponornym mixerom a ostatne pokrajala na drobno a jeden vanilkovy creme ole puding bez varenia.
dobre ranko . my dnes pecena rybka so zemiakmi a zeleninovy salat.pre polovicku huby na smotane s cestovinou
@lululka555 dakujem pekne
my obed zemiakova kaša a penát s vajcom 😀 už sa deti tešia teraz 😀
špenát 😀 😀
@michaelamilan tá kuchyna aj mne pripomenula moje vianocné varenie ked sme sa prestahovali den pred vianocami do noveho ale kuchyna este nebola funkcná a ja som varila presne na takom sporáku v starom dome, plus uz sa tam nekurilo teda zabava to bola - teraz na to s láskou spominam --- inak podla tohto si žena aj do koča aj do voza ako moja starká vzdy hovorila...
Manžel dnes otravuje s puf šiškami, tak to + na večer fajnovučký kotlíkový guláš 😉

@michaelamilan super podmienky skoro take ako ked sme stavali 😀