icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michaelamilan
22. jún 2013

Dnes máme brokolicu a zemiaky nad parou a aj maličkému dám troška brokolicovej kaše.
@zuzananinka jej tak to som rada že niesom sama 😀 že je nás viacej híííííí ........ iak celkom dosť ludí mi hovorí že ja som žena pre všetko 😝 tak snád to aj myslia vážne 🙂 a slávnostnú štedrovečernú večeru a teda aj ostatné obedy do tuším 10januára sme mali v spálni 😀 😀 😀 že aká romantika 🙂

vivusika
22. jún 2013

hrášková polievka s krupicovými haluškami, kuracie prsia na prírodno a ryža 🙂

junkfoood
22. jún 2013

@luciok nedas receptik na ten katov mec..? 😉

jachin
22. jún 2013

Naložené pečené kuracie stehná, cuketová polievka ( od včera)

tami712
22. jún 2013

my dnes krémová mrkvová polievka a tvarohový nákyp s čučoriedkami 🙂

lydia22
22. jún 2013

my dnes domáca pizza

weverka11
22. jún 2013

mrkvovo zazvorova polievocka po prvy krat 🙂 ale je vyyyborna 🙂 maly sa nacapal kvalitne 🙂 a filety z morskej stuky na cerstvych bylinkach so zemiakovou kasou 🙂

levandullka
22. jún 2013

Šalát z celozrnných cestovín s paradajkami, pestom, mozarellou a rukolou 🙂

danielaj
22. jún 2013

ahojte, u nás dnes hríbová polievka s haluškami a zemiakmi, ryžové aj klasické fašírky, varené zemiaky s vňaťkou, ľadový šalát, nepečená tvarohovo-pudingovo-smotanová torta s jahodami a kivi 😉

danielaj
22. jún 2013

a ešte som zabudla, včera som robila americké utopence, musia odstáť, ale neviem, neviem, či vydržím, najlepšie sú po pár dňoch, ale myslím, že dnes budú na večeru 😀

veroninna1
22. jún 2013

dnes salatovy privarok s vajickom a parkom. a este som robila cinske cestoviny s opecenou zeleninou a vajcom.

veroninna1
22. jún 2013

@danielaj ako sa prosim robia ryzove fasirky? dakujem 🙂

fattamorgana
22. jún 2013

ahojte, u nás dnes hrášková polievka a zemiakové placky. zajtra asi spravím len narýchlo cigánsku, poobede pôjdeme asi so susedmi opekať, takže nejaká slanina alebo špekačky 😉

marlenka75
22. jún 2013

Hovädzí vývar, šišky, šalátová omáčka a mäso 🙂

fomarik
22. jún 2013

Morčacina na horčicovej omáčke + slovenská ryža + kapustový šalát

tanitta
22. jún 2013

kysla fazulova polievka, nove zemiaky +miesany salat +mlety rezen so syrom ... dezert domaca slahacka s madarinkami 😀 rychlovka

lussy23
22. jún 2013

Náš dnešný obed, pečený pstruh v alobale... Recept mám odtialto.. ale Ten spodok mi zhorel.... dalo sa to ale jesť...

Al bolo mi trochu smutno pri tomto obede☹

lydia22
23. jún 2013

U nas dnes polievka zo sladkej kapusty,kuracie rezne na prirodno s ryzou a opekanymi zemiaky a mrkvovo kapustovy salatik a dezert rychly pudingovy pekac t.j. Na spodok piskoty s malinovym kompotom nato malinovy a cokoladovy puding a slahacka dat do chladnicky.

lencyca
23. jún 2013

Ahojte 🙂 dnes dojeme kralovsku cesnecku s opekanym chlebom,kuracie sote na zelenine,ryza,miesany zelen.salat,skusala som babovku z kyslej smotany s orechami a kuskami cokolady,mm chybalo v babovke to zlte 😀

fordikford
23. jún 2013

na dnes polievka z kosti rezne zemiaky s vnatkou a vypražana cuketa konečne ,ríbezlovy kolač s kokosovym snehom pekny den 🙂 🙂 🙂

danielaj
23. jún 2013

@veroninna1 tak ako aj klasické, robím ich vtedy, ak mi zostane ryža, ryžou vlastne nahradím rožky alebo žemle, 😉

januschka10
23. jún 2013

Ja dnes morcacie rezne, ryza a salat. Polievku mi v tomto teple nechce nikto jest.

tanitta
23. jún 2013

nedelna polievka, pecene kacacie stehna v hrnci na sporaku, cervena kapusta knedla, + na poobedie tatarak

leanax
23. jún 2013

u nás dnes rychlovka pečené kuracie stehná, kyslá kapusta a knedľa, polievka od včera šošovicová a zákusok krémeš 😀

tin007
23. jún 2013

Mame akusi prazdnu chaldnicku (vcera sme boli cely den prec), tak som zatial urobila misu kuskusu so zeleninou a asi budem piect palacinky.

mimuska1994
23. jún 2013

Nedeľná polievka a kuriatko na smotane 🙂 + kolienka 🙂 mnáááámka ---- :*

bubo1104
23. jún 2013

dnes mrkvová polievka so zemiakmi , tarhoňa + kuravie stehná a krídla pečené v skle vo vlastnej šťave + domáci šalát . Piekla som ešte rýchly mramorový koláč s 3 druhmi ovocia ( slivky , nektarinky , jablká ) .

titkovamiriam
23. jún 2013

kedze su u nas hody tak pači sa fotky varenia,sladke som nerobila nic z minuleho tyzdna sme prejedený a mame vela cersveho ovocia robila som kuraciu polievku,hraskovu ryzu,kuracie prsia som napacovala a spravila na prirodno,stehna ako rezne a upiekla som aj kaprikov na slaninke a červenom víne.kedze idem na nocnu budem mat aj na zajtra tak zajtra nevarim 😀

veroninna1
23. jún 2013

Dnes kuracie rezne so zemiakmi s petrzlenovou vnatou a spanielske vtaciky s ryzou

vivusika
23. jún 2013

@titkovamiriam šikuľka, v tomto teple pri sporáku...🙂