Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
prosim nejake recepty s baklazanom..zvykla som zapekat s mletym masom, ale vyskusala by som nieco ine..dakujem
@chantalle tak tie venčeky su rozprávkové,nádherné!!!!!!!!!!!!!!!!!! a foto mojho obediku a relaxu 😀
ja som dnes robila Fazulovu polievku a dolky 🙂 🙂 🙂
tak až teraz 😀
@pami2 hned ma napadne ratatuille 😀
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36750 inak super jedlo na tieto dni a tu je moja verzia pre mojich masozravcov
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40684
Dnes: Kelová polievka, palacinky 🙂
cafte tak my dnes fazulova polievka a posuchy s kyslou smotanou... 🙂 zajtra nic ideme grilovat na zahradu k mojej tete... 😀
@titkovamiriam keksy pre mareka😀
@titkovamiriam dakujem 🙂
@pami2 ja zvyknem zapekat so syrom a paradajkou + bylinky.
alebo tzv Turecky pekac: paradajky, papriky, baklazan, cibulu, cesnak, vyvar, olej.
a do toho hodim masove gulky bud hovadzie alebo jahnacie (maso, vajicko, vyzmykane pecivo, paprikovu pastu ale nemusi byt, sol, koreniny, petzlenova vnat)
Musaku
alebo na panvici robim Ratatouille - olivovy olej, cibula, cesnak, baklazan, cuketa, paprika, zemiak, paradajky, tymian, bazalka, koreniny podla chuti, opaciem a necham podusit. (najskor zemiaky, potom baklazam a papriku, nakoniec pridavam cuketu a paradajky) inak zemiak tam oficialne nepatri ale ja davam.
alebo baklazanova natiekra (dip) - opecies baklazan v rure alebo na grile to je zaklad a potom podla chute, but s cesnakom a smotanou (jogurtom) alebo s paradajkami rozmixovat alebo len s bilinkamioa citronom.......
este plnene mozu byt aj syrom, maskom
dnes cukinova polievka na kyslo,cestoviny s morcadelou,syrom 😉
Vcera sme mali kuracie masko dusene s novou kapustickou,drobec k tomu ryzu ja halusky zo sojovej muky. A dnes maly este dojeda a ja na rychlo amarantove cestoviny s parmezanom
hrstková polievočka a zeleninové rizoto s kuracím mäskom 😉
My mame sampinonovu polievku a na druhe spagety s paradajkovou omackou.
Dnes deň lenivec a tak len Maggi šťavnatý steak a hranolky z trubý 😀
Mala som doma krásne domáce paradajky, papriky a uhorky tak som spravila gazpacho.. 😝 😝 😉 😉
Recept: http://ow.ly/mAz6X
zeleninová polievka s 15 druhov zeleninky s haluškami , hranolky + vyprážaný karfiól + kuracie nugetky + šalát ( šalátik domáci so záhradky na kyslo ) . Napráskali sme sa , že až .
Ahojte, tak ja vecer nevarim, mojho muza napad,ze vecer mu staci studena vecera 🙂 Iba pre maleho zemiakove pyre a rybie prsty a nam zeleny salat s tuniakom, rajcinovo - cibulovy salat a chlebik. V chladnicke mame salamu aj dva druhy syrov, tak kto nebude tuniaka, moze madarsku salamu.
ahojte, ja práve dováram zeleninovú polievku s haluškami, vyprážané cuketové kolieska, varené zemiaky, mäsové fašírky so syrom, rajčinovo-uhorkový šalát a tiež som pooberala posledné jahody a urobila som ovsenú kašu s jahodami, varila som aj na zajtra, lebo baby prázdninujú zajtra aj pozajtra s dedkom, tak aby sa nemusel točiť ešte aj okolo hrncov a mohol sa im plne venovať 😀 a idem si pohľada´t nejaké koláčiky na nedeĺnú oslavu, dcéra bude ma´t 11 rokov, tak bude torta, zákusky, niečo slané,. ešteže je ten piatok voľbý, lebo neviem, kedy by som to stíhala a to chceme ešte ís´t zo soboty na nedeĺu stanovať na Zelenú vodu, strášne nabitý program, ale sa teším, konečne teplúčko, voda, grilovačka...pekný večer kočky 🙂
@nikushkasa jéééééj aj my máme tie čínske misky na polievky 😀 a aj lyžičky som k tomu kupovala 🙂
@danielaj jéééj teším sa na foto tortičky a zákuskov a slečne prajem všetko najlepšie k narodeninkám a dobre oslávte!!!!! To máš doma račicu, že????? Ja mám 10.7 narodeniny 😀
Robievate niekto čerešňový džem??????????????????? ak áno podelíte sa o receptík???? dakujem
@michaelamilan Miška, ďakujeme krásne za blahoželanie, ano račica 6.7, tak o chvíľu budem zase ja tebe blahožela´t 😉 a čerešňový džem robievam, tento rok som ale nerobila, nemala som toľko čerešní, robím tak, ako aj hocijaký iný, ozvaím ovocie, pridám cukor + nakoniec gelfix 😉
dievčence mám červené maliny, hympíre a marhule. Poraďte nejaký dobrý receptík na džem, lekvár. ĎAKUJEM 🙂
@slavka1307
@fordikford kludne napeciem🙂 🙂 🙂 🙂
@lienka2 Receptiky pridam najskor zajtra, alebo vo stvrtok....dajako nestiham🙂
@chantalle jej si zlata 🙂 🙂 len tá cesta asi vzdušnou čiarou 😵 😨

@marry2112 mňáám, robíš mi chute 😒 včera som vo všetkých obchodoch hladala karfiol a nikde nič 😠