icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

raza
2. júl 2013

@marry2112 mňáám, robíš mi chute 😒 včera som vo všetkých obchodoch hladala karfiol a nikde nič 😠

pami2
2. júl 2013

prosim nejake recepty s baklazanom..zvykla som zapekat s mletym masom, ale vyskusala by som nieco ine..dakujem

raza
2. júl 2013

@lienka2 môžeš prosím napísať recept na cesto na pizzu?

titkovamiriam
2. júl 2013

@chantalle tak tie venčeky su rozprávkové,nádherné!!!!!!!!!!!!!!!!!! a foto mojho obediku a relaxu 😀

raza
2. júl 2013

@chantalle bóžinku, mňááám 😨

chrum
2. júl 2013

ja som dnes robila Fazulovu polievku a dolky 🙂 🙂 🙂

titkovamiriam
2. júl 2013

tak až teraz 😀
@pami2 hned ma napadne ratatuille 😀
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36750 inak super jedlo na tieto dni a tu je moja verzia pre mojich masozravcov
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40684

sharmana
2. júl 2013

Dnes: Kelová polievka, palacinky 🙂

marry2112
2. júl 2013

@raza to vazne? u nas vsade akcia, aj v zelovoci aj v jednote. Chcela som ho robit uz minuly tyzden, len som bola leniva, ale dnes som uz nemohla odolat, tak sa dnes poriadne napracem 😀 juchuuuuuuuuuuuu

drobik1
2. júl 2013

cafte tak my dnes fazulova polievka a posuchy s kyslou smotanou... 🙂 zajtra nic ideme grilovat na zahradu k mojej tete... 😀

joannas
2. júl 2013

@titkovamiriam keksy pre mareka😀

pami2
2. júl 2013

@titkovamiriam dakujem 🙂

nivi
2. júl 2013

@pami2 ja zvyknem zapekat so syrom a paradajkou + bylinky.
alebo tzv Turecky pekac: paradajky, papriky, baklazan, cibulu, cesnak, vyvar, olej.
a do toho hodim masove gulky bud hovadzie alebo jahnacie (maso, vajicko, vyzmykane pecivo, paprikovu pastu ale nemusi byt, sol, koreniny, petzlenova vnat)

Musaku

alebo na panvici robim Ratatouille - olivovy olej, cibula, cesnak, baklazan, cuketa, paprika, zemiak, paradajky, tymian, bazalka, koreniny podla chuti, opaciem a necham podusit. (najskor zemiaky, potom baklazam a papriku, nakoniec pridavam cuketu a paradajky) inak zemiak tam oficialne nepatri ale ja davam.

alebo baklazanova natiekra (dip) - opecies baklazan v rure alebo na grile to je zaklad a potom podla chute, but s cesnakom a smotanou (jogurtom) alebo s paradajkami rozmixovat alebo len s bilinkamioa citronom.......

este plnene mozu byt aj syrom, maskom

lienka2
2. júl 2013

@raza nemam ziadny speci recept, polohruba muka, drozdie, cukor, sol, olej, mlieko.. vsetko davam od oka podla toho kolko cesta chcem.. ale baby tu niektore viem ze maju speci reept na pizzu tak snad napisu 🙂

lencyca
2. júl 2013

dnes cukinova polievka na kyslo,cestoviny s morcadelou,syrom 😉

pami2
2. júl 2013

@nivi dikes, idem vyskusat ten ratatouille

zuziq
2. júl 2013

Vcera sme mali kuracie masko dusene s novou kapustickou,drobec k tomu ryzu ja halusky zo sojovej muky. A dnes maly este dojeda a ja na rychlo amarantove cestoviny s parmezanom

tilenka
2. júl 2013

hrstková polievočka a zeleninové rizoto s kuracím mäskom 😉

amdeis
2. júl 2013

My mame sampinonovu polievku a na druhe spagety s paradajkovou omackou.

graceful9
2. júl 2013

Dnes deň lenivec a tak len Maggi šťavnatý steak a hranolky z trubý 😀

nikushkasa
2. júl 2013

Mala som doma krásne domáce paradajky, papriky a uhorky tak som spravila gazpacho.. 😝 😝 😉 😉
Recept: http://ow.ly/mAz6X

bubo1104
2. júl 2013

zeleninová polievka s 15 druhov zeleninky s haluškami , hranolky + vyprážaný karfiól + kuracie nugetky + šalát ( šalátik domáci so záhradky na kyslo ) . Napráskali sme sa , že až .

januschka10
2. júl 2013

Ahojte, tak ja vecer nevarim, mojho muza napad,ze vecer mu staci studena vecera 🙂 Iba pre maleho zemiakove pyre a rybie prsty a nam zeleny salat s tuniakom, rajcinovo - cibulovy salat a chlebik. V chladnicke mame salamu aj dva druhy syrov, tak kto nebude tuniaka, moze madarsku salamu.

danielaj
2. júl 2013

ahojte, ja práve dováram zeleninovú polievku s haluškami, vyprážané cuketové kolieska, varené zemiaky, mäsové fašírky so syrom, rajčinovo-uhorkový šalát a tiež som pooberala posledné jahody a urobila som ovsenú kašu s jahodami, varila som aj na zajtra, lebo baby prázdninujú zajtra aj pozajtra s dedkom, tak aby sa nemusel točiť ešte aj okolo hrncov a mohol sa im plne venovať 😀 a idem si pohľada´t nejaké koláčiky na nedeĺnú oslavu, dcéra bude ma´t 11 rokov, tak bude torta, zákusky, niečo slané,. ešteže je ten piatok voľbý, lebo neviem, kedy by som to stíhala a to chceme ešte ís´t zo soboty na nedeĺu stanovať na Zelenú vodu, strášne nabitý program, ale sa teším, konečne teplúčko, voda, grilovačka...pekný večer kočky 🙂

michaelamilan
2. júl 2013

@nikushkasa jéééééj aj my máme tie čínske misky na polievky 😀 a aj lyžičky som k tomu kupovala 🙂
@danielaj jéééj teším sa na foto tortičky a zákuskov a slečne prajem všetko najlepšie k narodeninkám a dobre oslávte!!!!! To máš doma račicu, že????? Ja mám 10.7 narodeniny 😀
Robievate niekto čerešňový džem??????????????????? ak áno podelíte sa o receptík???? dakujem

gianni
2. júl 2013

staršie foto: shirataki s čínou a čokoládové muffiny do škôlky...

danielaj
2. júl 2013

@michaelamilan Miška, ďakujeme krásne za blahoželanie, ano račica 6.7, tak o chvíľu budem zase ja tebe blahožela´t 😉 a čerešňový džem robievam, tento rok som ale nerobila, nemala som toľko čerešní, robím tak, ako aj hocijaký iný, ozvaím ovocie, pridám cukor + nakoniec gelfix 😉

jani74
2. júl 2013

dievčence mám červené maliny, hympíre a marhule. Poraďte nejaký dobrý receptík na džem, lekvár. ĎAKUJEM 🙂

chantalle
2. júl 2013

@slavka1307
@fordikford kludne napeciem🙂 🙂 🙂 🙂
@lienka2 Receptiky pridam najskor zajtra, alebo vo stvrtok....dajako nestiham🙂

fordikford
2. júl 2013

@chantalle jej si zlata 🙂 🙂 len tá cesta asi vzdušnou čiarou 😵 😨