Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
No včera cesnaková a cestoviny s Morta delou a dnes brokolicová a koložvárska
dnes mensia zmena, namiesto pizze vyprazany karfiol, zemiacky a uhorkovy salat 🙂
my máme dnes zasa "zdravý" obed cuketovo-zemiakové placky 😀 Tam to dnešné 2 hodinové FITko 😝 a cuketová krémová polievka. A už o cukete nechcem ani počuť!
Lečččččoooooo 🙂 MŇAM...ale tak ako ho mam rada ja...len cista zelenina 🙂 Aspon konecne budem vediet od coho ma pali zaha 😀
@michaelamilan ja idem cvičiť heheh podvečer , to akože idem vyskákať ten obedňajší nanuk xixiixxi
u nás dnes tekvicová polievočka na kyslo a kuracie mäsko na horčicovo-medovej omáčke s ryžou 🙂 bude aj na zajtra 😉
michaelamilan aj u nás boli včera cuketové placky - ale syrovo cuketové 🙂
ahojte, neda mi nanapisat 😀 vsetky dobrotky ci uz s foto aleb bez su super... ale od @chantalle venceky.......... 😵 ty kokos ved to je cosi maxi speci brutal... ach jaj len slintam nad tou foto. Uzasna pracicka.. poslem ti adresu a chladiaci box? 😀 😵 😀 som nenarocna 3-4 kusky mi postacia 😉
U nas zapecene cukinka s kozim syrom a kukuricou , ako priloha zemiaky
@womankc 😀 😀 ja som bola ráno o 9tej naklusaná už vo fitku......teraz majú letný čas, tak musím chodť skoro, lebo večer nemám kedy chodiť. Hííííí mno ak si mala Magnum tak treba 😀 mňam.....by som si dala!!!!!!!!!
@michaelamilan hheheheheheh big milk, som akože strašne šetrila heheheh 😀
@michaelamilan hheheheheheh big milk, som akože strašne šetrila heheheh
dnes- zeleninová polievka s krupicovými haluškami, zapekaný karfiol, zemiaky, tatarka 😝
zajtra -plnená paprika, knedla
sobota-hustá fazulová polievka nakyslo, volské oko, pečivo
nedela- kuracie prsia na prirodno so sampionmi, ryža, kompot
tieto prázdniny su na nervy, len oprašujem recepty, lebo už mi dochádzaju napady a to je len začiatok... 😠 😀
Čaute žienky , ja som dnes robila činske špagety s kuracím mäskom 🙂 a nejaký šalatik k tomu . Pekný dník !! 🙂
Losos a zemiaková kaša. Jahodový koláč s falošnou želatínou. Tvarohová mňamka s jahodami. Brokolicová polievka. Chlebíčky. Snáď som na nič nezabudla 😀.
Dnes: kuracie soté so sojovou omáčkou, opekané zemiaky "kružalky"
@lencyca aj ja poprosím receptík
dnes sme mali polievku hribovu mrvenicku a palacinky s tvarohom, kuk album 😀 😀
u nás dnes boli zemiakové šúľance s grankom a druhé s makom, polievka karfiolová - tá ostala aj na zajtra 🙂
Tekvicovy privarok s vajickom alebo kuracim maskom
my sme dnes mali len takú rýchlovku: celozrnné cestoviny so špenátom a syrovou omáčkou 🙂
ahojte, tak ja som si teraz konečne sadla, dnes mali moji prázdninári kapustovú polievku, rizoto so slovenskej ryže s kuracími prsiami a zeleninkou, čo som im navarila včera večer, a práve som dopiekla zákusky a tortu na sobotno-nedeĺnú oslavu 11 narodenín naše dcérky. torta bude na jej želanie postavička Pou, už je upečená, naplnená, zajtra ju chem potiahnu´t poťahovkou a hotovo, upiekla som kokosovo-punčové rezy, a medové rezy Margaret a dcéra robila kávové zrná, tak sa mi dnes všetko darilo, že som ani nečakala, že to všetko postíham, 😉 zajtra chcem rýchlo navariť a ideme konečne na našu milovanú Zelenú vodu, takže obedík si zoberieme tam a budeme až do noci 🙂 grilovačka, kúpanie, opaľovanie, prajem Vám pekný predĺžený víkend 😉
@danielaj no šikula si proste 🙂 užite si slniečka , vodu a peknú oslavu a slečne krásne narodeninky 😉
@lululka555 joj, ďakujem ti krásne, odovzdám blahoželanie, si veľmi milá 😉

Hovädzí vývar, knedla, rajčinová omáčka, hovädzie mäso 🙂