icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lydia22
5. júl 2013

paradajková polievka a zapekané cestoviny

lydia22
5. júl 2013

@mima2778 receptík poprosím dakujem 🙂

marlenka75
5. júl 2013

Polievka z králika, kuracie soté,pečené zemiaky, oharkový šalát 🙂

vivusika
5. júl 2013

u nás dnes bez polievky, len halušky s bryndzou a decká so syrokrémom + zakysanka a ku kávičke sa už pečie perník 🙂 večer grilujeme, takže dnes len tak naľahko 😉

1977
5. júl 2013

@mima2778 Ahoj.Posles recept?Vyzera super.

natal12
5. júl 2013

@mima2778 Ahoj, nedala by si mi prosím recept na ten koláčik ? 🙂 vdaka.

zuziq
5. júl 2013

my dnes na rychlo halusky s novou kapustickou. drobec mal rezance a j. haluskh zo sojovej/lupinovej muky

anavila
5. júl 2013

dievčatá, včera sme boli na oslave a fajne sme sa napapali, moja susedka je velmi sikovna , robila dva saláty, jeden klasika, zelenina, druhy cestovinový a k tomu z listkoveho cesta take pizzove trojuholníčky a este ako sladký dezert sme mali banán obalený v listkovom ceste so šlahačkou..bolo to velmi fajn..a samozrejme k tomu dobré vínko 🙂

u nas sa dnes dojedal od stredy guláš, a ete som piekla klasika kurča so zemiakovou kašou a čerešňovým kompótom. 😉 a už je po mojej diéte 🙂

pivonka8
Odpoveď bola odstránená
charllotte
5. júl 2013

@ivetka1981 mnaaaam tie vyzeraju bozsky 🙂))) mozem poprosit vas receptik????

charllotte
5. júl 2013

na zajtra mam kupeny karfiol....niake fajne receptiky na zapekany karfiol, alebo karbanatky z karfiolu????

zarabono
5. júl 2013

Dnes francuzke zemiaky,struhany tvarohovy kolac s malinami a svokra poskala perky

levandullka
5. júl 2013

Dnešné pečenie - tvarohová torta s malinami a ríbezlami pre babku a dedka k narodeninám a jablková charlotte 🙂

michaelamilan
5. júl 2013

Ahojte, u nás dnes granubirák, makové sliže a šťavnatá čierna buchta. Na zajtra si malá rozkázala nutelové parené buchty a ja si dám povidlové.
@levandullka krásne fotky ako vždy a ani len nepochybujem že aj chutné!!!! babka s dedkom sa určite milo potešia!! 😉

levandullka
5. júl 2013

@michaelamilan Ďakujeem 🙂. No mne sa zase zbiehajú slinky na ten tvoj koláčik 🙂

michaelamilan
5. júl 2013

@levandullka jéééj tak to je premňa pocta, keď ty pečieš tak perfektne!!!! 😉 ďakujem! 😝

levandullka
5. júl 2013

@michaelamilan Jeeejda, co si 😅. Ja nepeciem perfektne, ani zdaleka 🙂. Moja polovicka by ti vedela rozpravat... 😅

lienka2
5. júl 2013

@michaelamilan a recept na tvoj kolacik? vyzera mnamkovo

kikatko
5. júl 2013

už 3 týždne mimo a tak sa stavujeme skoro stale v reštikách ale dnes sme u možnej švagrinej a urobila domáci český podstivý gulaš a kupená knedla

michaelamilan
5. júl 2013

@lienka2
1smetol, 2 horčičáky cukru kryštal, 2PL kakaa, 2 horčičáky vody - dáme na sporák v hrnci rozpustiť. Z rozpusteného odoberieme 2 horčičáky a do ostatného primiešame 5 vajec, 2 poháre poloh. výberovej múky, kypr. prášok do pečiva, van. cukor. Cesto vylejeme na vymastený a vysypaný plech. Pečieme na 180 cca 15-20min, no treba sledovať, každá rúra pečie inak 😉 . Upečenú buchtu popicháme vidličkou a 2 poháre čo sme odložili vylejeme na buchtu.......necháme vpiť a papkáme. My sme už zjedli 1/2 plechu s mm 😀

lululka555
5. júl 2013

ahojte , u nas dnes granadir a uhorkovy salat 😉

ariz
5. júl 2013

zemiaková mliečna nakyslo a palacinky. A k večernému hororu domáci hamburger 😀

miruska73
5. júl 2013

ahojte babule u nas vcera varila moja mamka dukatky kedze vcera choroba odstavila mna cely den som gr....la 🙄 🙄 🙄 tak uz dufam zebude pokoj a mozem sa zase odstahovat na nasu chalupku....a dnes su pre nas dukatky a pre mmpecene kuracie kridla so zemiakmi a konecne prisiel rad na ceresnovu bublaninu.... 😵

natal12
5. júl 2013

Akurát som dorobila pudingový koláčik a paradajkovú polievku zo syrom 🙂 a zo včera máme činske špagety s kuracím mäskom a zeleninou 😉

atiatko
5. júl 2013

@ivetka1981 jááááj ďakujem za krásnu spomienku ... tieto koláčiky mi pripomínajú našu svadbu spred skoro 11 rokov 🙂 veľkú krabicu takýchto koláčikov doniesli naši svadobní hostia z Čiech ... mňam 😉

bubo1104
5. júl 2013

francúzska polievka , halušky so syrokrémom a slaninkou + kaslé mlieko . No a piekla som veterníky a kávový koláč . Zajtra budem mať pokoj .

miruska73
5. júl 2013

@danielaj vsetko naj slecne a pekny vikend a tesime sana fotecky... 😵 😵

lillona
5. júl 2013

"mačacie oči"

miruska73
5. júl 2013

babule co sa mi dnes stalo z kvaskom 😕 😕 nechala som ho vykysnut a za chvilu pozriem ani nenapucalo vsetko uplne riedke a sycalo to ako ked otvoris malinovku....a bolo v zaruke...

kucminka
5. júl 2013

@miruska73 mne nenapučalo,pretože som miesto cukru,dala do mlieka soľ 😉