icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lencyca
9. júl 2013

@nasta197 ahoj,nie mam ich z domacich potrieb,ja ich neplnim,syn mi to nechcel,cesta je vela,ja robim zaroven starsiemu synovi z toho mufiny,paci sa recept:2 salky polohr.muky+1salka krystal.cukru+1salka mlieka+3/4 salky oleja+1PDP+2 vajcia-vsetko dobre mixerom vymiesas,formu si vymastis maslom,vysypes mukou,naplnis do polovice,das do vyhriatej rury na 180c piect ,ked zacnu hnednut vyberam ich,maly sa ich nevie dojest 😉

mamkabeika
9. júl 2013

My mame dnes mexicku fazulu po taliansky 😀 k tomu pecene zemiacky v supke a zeleninkovu polievku 🙂

nasta197
9. júl 2013

@lencyca dakujem kráásne 🙂

lencyca
9. júl 2013

@vieruna ja mam doma 13.5rocneho a ten uz zacal jest ako kyselina,stale je hladny,furt nic nemame v chladnicke 😀

womankc
9. júl 2013

ahojte, ja som včera na večeru len domáce špagety s maslom a cesnakom + syr a kečup a na dnes som deckám urobila špaldovopšeničné palacinky, mladá si naplní asi na slano a syn isto na sladko , to som už nechala na nich . dnes budem robiť kalerábovú polievku s ryžou a kuriatko na praprike a k tomu cestoviny

titkovamiriam
9. júl 2013

No a toto pochopí len zavarací maniak teplo neteplo ked som dostala debničku jablk ide na mna zavarací orgazmus 😀 😀 😀 😀 ,no najskor štrúdla,kompotik len tak na jedenie u nas skor na pitie lebo ja ho potom rozmixujem ,poriadne zachladim a podavam v poharoch s velkymi slamkami a z ostatných bude klasika kompot do fliaš 🙂

womankc
9. júl 2013

a ešte chcem urobiť domácu zmrzlinku , ale chcem vyskúšať urobiť to zo šľahačky nie živočísnej, nejakej zdravšej náhrady, len neviem , či sa to dá aj šľahať tiež , musím sa ísť poradiť do obchodu so zdravou výživou

womankc
9. júl 2013

@titkovamiriam neboj nie si sama, môj muž vždy len skonštatuje, že či by som aj topánky zavarila heheheheheheheheheh a inak dala by som si hneď takéto nové jabĺčka u nás ešte malé a zelené ☹ 😀

womankc
9. júl 2013

vypestovala som si tento rok krásne paradajky a tak som sa vytešovala ako majú nahádzané zelené mini paradaječky už, no........... a potom som šla na dolniaky a tam na záhradách už červeneli, ☹ 😉 😀 zas som potom mala chvíľu depresiu hehehehehheeh

nasta197
9. júl 2013

dnes varime hádzané halušky s kyslou kapustou 🙂)

titkovamiriam
9. júl 2013

a páči sa žienky hotovo vpredu je klasika,vzadu je dia pre bracha

titkovamiriam
9. júl 2013

@womankc no ved aj to by sa dalo,len nech su z pravej kože 😀 😀 😀 😀 😀

titkovamiriam
9. júl 2013

@womankc ja robievam z klasika slahacky,smotany,jogurtu,tvarohu...alebo ako dren uplne bez 😀

vieruna
9. júl 2013

@titkovamiriam do tej strudle co si dala to biele? a prosila by som si aj postup na tu zmrzku 🙂 dakujem

vieruna
9. júl 2013

@womankc my sme uz tak na zaciatku juzneho slovenska a vcera som nasla prve take do oranzova paradajky. Inac su zelene jak zaby 🙂 a citala som ze baby z ovela severnejsich krajov uz maju navareny marhulovy lekvar a nase sa este nedaju ani jest. Sem tam, ked niektora spadne na zem, sa uz da, ale na oberacku to este nie je.

titkovamiriam
9. júl 2013

@vieruna omylom som kupila makky tvaroh,je to hnus ale do kolacov sa da,no a zmrzka co som naposled robila ovocie cukor poriadne rozvarit,rozmixovat a potom pridat smotanu , tvaroh-niekto dava vajicka,no ja uz tak nerobievam aj ked mam zdroj zravych vajec
no a robila som aj tieto recepty vsetky su vynikajuce:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5633&user...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42281 tento je moj
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28464
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12551
http://varecha.pravda.sk/recepty/domaca-ananaso...

michaelamilan
9. júl 2013

☹ babulky, ja sa asi nikdy nenaučím variť na jeden deň :-/ Ja vždy navarím ako pre celý parlament!!!!! A je mi to ľúto vyhodiť, už k nám chodí na obed aj mužov kolega a ja má stále všetkého veľa 😀
Takže, dnes zasa NEVARIM 🙂 😝 Ale aspoň upečiem bublaninku z čerstvého ovocia .

lucikatn
9. júl 2013

@michaelamilan tento problém som mala aj ja pokiaľ som si nekúpila malé hrnce - ten ťa nepopustí.... lebo pokiaľ som mala veľký tak som stále prilievala a prisypávala lebo sa mi zdalo toho málo.... 😀 😀 😀

fordikford
9. júl 2013

@danielaj dakujem ten s tymi orechami na vrchu vyzera výborne

lucikatn
9. júl 2013

v nedeľu sme mali grilovačku- šampiňóny, zemiaky, cuketa každému po gril klobáske a grilovaný chlebík + marhuľová bublanina, včera granadír a dnes budú nové zemiačky s petrž. vňaťkou a syr (vysmážaný bez smaženia - z mmb) a šatôčky z lístkového cesta plnené marhuľou a druhé ríbezľami

lululka555
9. júl 2013

ahojte 🙂 ja dnes šošovicovú kyslú polievku a druhé len takú rýchlovku - pečené plnene papriky 😎 😎 😎 krásny slnečný dník 🙂

charllotte
9. júl 2013

akurat este dovaram, polievku paradajkovu kapustu s masom a parkom, moooc lubkame a k nej chlebik a netreba ani druhe.... 😉

vieruna
9. júl 2013

@titkovamiriam Dakujem za receptiky. Sranda, ja mam radsej ten jemny tvaroh 🙂

ivanajelinek
9. júl 2013

@lululka555 ahoj. Nedas recept na tie pecene plnene papriky? Dakujem😉

joannas
9. júl 2013

@titkovamiriam tiež tak varime kompot že štavu vipijeme a jablka rozvarene idu do koša 😀

titkovamiriam
9. júl 2013

@joannas tak to rozmixuj a uvidis aka je mnamka 🙂

joannas
9. júl 2013

😀 a bude to ako detska viživa 😀

norcima
9. júl 2013

Ahojte baby, poradte ako spracovat tu "drt" z odstavenych malin. Robim lekvar malinovy a je mi luto vyhodit to. Vino robit nejdeme 🙂

ifkael
9. júl 2013

@norcima my robievame lekvar aj so zrnieckami..