Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Deti sú u babky, urobím mm halušky s bryndzou
dnes kalerabova polievka s krupicovymi knedlickami, kralicie stehna na zelenine, ryza
u nás dnes s deťmi dojedačky zo včera - vývar so zajaca so slížikmi, pečené kuriatko, ryža a uhorkový šalátik.
Zajtra si upečieme koláčik s malinami (boli sme si nazbierať u babky a nie je ich už tak veľa) a kúskami čokolády (tem majú deti najradšej 😀 a tekvicovú kyslú polievku. Druhé netuším ale až príde mm domov tak bude zajačí paprikáš s kolienkami ak nepríde neviem čo.
Ja dnes len kuracie prsia v nivovej omacke s novymi zemiacikmi. Zavaram cucoriedky 🙂 .
@titkovamiriam no este ze pod jeden zub lebo keby pod dva no neviem haha vyprazany encian zboznujem
@titkovamiriam nema rad cuketu? 😀
dojedame zo vcera kremova mrkvova,hrbate maso zemiaky a uhorkovy salat
Baby ,neskusali ste nieco taketo ? http://dobruchut.aktuality.sk/recept/14140/dzem...
@lululka555 z cukety nie, ale zo žltého melóna hej, je vynikajúci a voňavý veľmi
Ahojte,dnes dojedáme zo včera,slepačiu polievku,cuketový prívarok s hovädzím mäsom a knedlou a perník.ja sa dnes len s broskyňami napchávam,tak asi budeme jesť toto všetko aj zajtra 😀 😀
My sme mali pečené kurča, americké zemiaky aj ryžu, uhorkovo-paprikovo-paradajkovo-cibuľový šalát, zo soboty máme ešte guláš a zamiesila som na šišky.
vcera vypr.bravcovy rezen ,zemiakova kasa,kedze sme brali aj na vylet a mali sme navstevu tak neostalo na dnes tak dnes len narychlo tekvicovy privarok 🙂 zajtra asi rizoto
@joannas chalani zeleninu beru ako doplnok,nie jedlo-Michal zjedol dva tie baklažany a že čo je na obed 😀 😀 😀 😀 a Milan zasa bud cukinu alebo plnku,tak si po tych reznoch dal plnku so zemiakmi.a volala som babke a oni maju dnes karfiol-Marek je maly on to ako jedlo može mat 😀
a foto už naozaj posledného marhuľoveho džemu a ríbezľoveho rôsolu
ahojte !!! 🙂 aj u nás boli dnes dojedačky z nedele : polievka s rezancami, fašírka, rajčinová omáčka ,iba zemiaky som uvarila čerstvé... a ešte toho toľko máááááme ,že neviem,neviem či aj na zajtra nezostane 😉
@nelinka0401 aj u nás to iste hrozí, že nebudem ani zajtra variť 😉
PROSIM vás, mám doma marhule a hrušky......ako mám spraviť výživku malému??? A ako ju sterilizovať keď nemám teplomer a ten hrniec?????? dakujem, možno sa hlúpo pýtam, no idem to robiť 1x
@natal12 ahoj moja,už si robila ten džem??? 😉
U nas dnes hovadzi vyvar s rezancami a trojfarebne cestoviny s kuracim masom a domacou paradajkovou omackou 😉
@zklimekova všetko najlepšie slečne 😉
@gucz všetko najlepšie dcérke 😉
@zklimekova krásna ako vždy 😵
@lululka555 ja robievam tento džem, ale nie zo žltej cukiny ale z tej veľkej oranžovej tekvice, čo sa zavára na sladko ako ananás a chutil nám, 😉
@michaelamilan ahoj, ja výyivy robiema už roky len doma, decká mi necheli tie kupované, tak robievam, že normálne rozvarím ovocie v troche vody, pridám cukor, ke´d boli maličké , tak som robila bez cukru, potom som to zmixovala a dala do pohárov do pary, ale keď nemáš hrniec, tak ti neporadím ako sterilizovať 😒
@danielaj ďakujem 🙂
a my dnes dojedačky 😉 zajtra asi bryndzové halušky a pre malú s vajíčkom, alebo sladké, kúpila som bryndzu s údenou chuťou prvý krát, polievku ešte netuším, budem variť až na večeru, malá bude s dedkom, obed ešte budú mať z nedele , staršia je v tábore 😉
ja som práve dovarila a dojedla kapustnicu.....teraz ju možem každý den 🙂 a zajtra mexická fazula s chlebíkom 🙂
@michaelamilan a nestačí to len rozmixovať na kašu? Je to oveľa zdravšie. A do mrazničky potom. 🙂
@zklimekova prekrásna tortička, škoda ju aj rozkrojiť a spapať!!!!!!

tak hotovo,bez syra a so syrom a najstarsi ked sa dozvedel co je na obed tak si hned spravil obed pod jeden zub 😀 😀 😀 😀 dva rezne,dva enciany a cesticko z vajec a struhanky 😀 😀 😀