icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
15. júl 2013

tak hotovo,bez syra a so syrom a najstarsi ked sa dozvedel co je na obed tak si hned spravil obed pod jeden zub 😀 😀 😀 😀 dva rezne,dva enciany a cesticko z vajec a struhanky 😀 😀 😀

daniz
15. júl 2013

Deti sú u babky, urobím mm halušky s bryndzou

happy8051
15. júl 2013

dnes kalerabova polievka s krupicovymi knedlickami, kralicie stehna na zelenine, ryza

jani74
15. júl 2013

u nás dnes s deťmi dojedačky zo včera - vývar so zajaca so slížikmi, pečené kuriatko, ryža a uhorkový šalátik.
Zajtra si upečieme koláčik s malinami (boli sme si nazbierať u babky a nie je ich už tak veľa) a kúskami čokolády (tem majú deti najradšej 😀 a tekvicovú kyslú polievku. Druhé netuším ale až príde mm domov tak bude zajačí paprikáš s kolienkami ak nepríde neviem čo.

veronicka1901
15. júl 2013

Ja dnes len kuracie prsia v nivovej omacke s novymi zemiacikmi. Zavaram cucoriedky 🙂 .

smuhyta
15. júl 2013

@titkovamiriam no este ze pod jeden zub lebo keby pod dva no neviem haha vyprazany encian zboznujem

joannas
15. júl 2013

@titkovamiriam nema rad cuketu? 😀

tinuskaha
15. júl 2013

dojedame zo vcera kremova mrkvova,hrbate maso zemiaky a uhorkovy salat

zklimekova
15. júl 2013

dnes som nevarila, dojedali sme z nedele...plus moja tortička pre moje už 9 ročné večne usmiate slniečko 🙂

lululka555
15. júl 2013

Baby ,neskusali ste nieco taketo ? http://dobruchut.aktuality.sk/recept/14140/dzem...

womankc
15. júl 2013

@graceful9 na liter vody dávam 35 dkg cukru, ak nemáš rada príliš sladké, daj menej . Už som jedla aj taký kompót , že na liter vody 10dkg cukru, ale bolo to dosť kyslé. Zavarím tak 20 min v pare a zabalím do starej deky a nechám do vychladnutia . Najradšej ale dávam do mraziaka

womankc
15. júl 2013

@lululka555 z cukety nie, ale zo žltého melóna hej, je vynikajúci a voňavý veľmi

nelinka0401
15. júl 2013

Ahojte,dnes dojedáme zo včera,slepačiu polievku,cuketový prívarok s hovädzím mäsom a knedlou a perník.ja sa dnes len s broskyňami napchávam,tak asi budeme jesť toto všetko aj zajtra 😀 😀

adkoalauri
15. júl 2013

My sme mali pečené kurča, americké zemiaky aj ryžu, uhorkovo-paprikovo-paradajkovo-cibuľový šalát, zo soboty máme ešte guláš a zamiesila som na šišky.

eva7780
15. júl 2013

vcera vypr.bravcovy rezen ,zemiakova kasa,kedze sme brali aj na vylet a mali sme navstevu tak neostalo na dnes tak dnes len narychlo tekvicovy privarok 🙂 zajtra asi rizoto

titkovamiriam
15. júl 2013

@joannas chalani zeleninu beru ako doplnok,nie jedlo-Michal zjedol dva tie baklažany a že čo je na obed 😀 😀 😀 😀 a Milan zasa bud cukinu alebo plnku,tak si po tych reznoch dal plnku so zemiakmi.a volala som babke a oni maju dnes karfiol-Marek je maly on to ako jedlo može mat 😀
a foto už naozaj posledného marhuľoveho džemu a ríbezľoveho rôsolu

lululka555
15. júl 2013

ahojte !!! 🙂 aj u nás boli dnes dojedačky z nedele : polievka s rezancami, fašírka, rajčinová omáčka ,iba zemiaky som uvarila čerstvé... a ešte toho toľko máááááme ,že neviem,neviem či aj na zajtra nezostane 😉

lululka555
15. júl 2013

@nelinka0401 aj u nás to iste hrozí, že nebudem ani zajtra variť 😉

michaelamilan
15. júl 2013

PROSIM vás, mám doma marhule a hrušky......ako mám spraviť výživku malému??? A ako ju sterilizovať keď nemám teplomer a ten hrniec?????? dakujem, možno sa hlúpo pýtam, no idem to robiť 1x

nelinka0401
15. júl 2013

@natal12 ahoj moja,už si robila ten džem??? 😉

lillona
15. júl 2013

dnes vymysleny karamelovy zakusok 🙂

firstbaby
15. júl 2013

U nas dnes hovadzi vyvar s rezancami a trojfarebne cestoviny s kuracim masom a domacou paradajkovou omackou 😉

danielaj
15. júl 2013

@zklimekova všetko najlepšie slečne 😉
@gucz všetko najlepšie dcérke 😉

danielaj
15. júl 2013

@zklimekova krásna ako vždy 😵
@lululka555 ja robievam tento džem, ale nie zo žltej cukiny ale z tej veľkej oranžovej tekvice, čo sa zavára na sladko ako ananás a chutil nám, 😉
@michaelamilan ahoj, ja výyivy robiema už roky len doma, decká mi necheli tie kupované, tak robievam, že normálne rozvarím ovocie v troche vody, pridám cukor, ke´d boli maličké , tak som robila bez cukru, potom som to zmixovala a dala do pohárov do pary, ale keď nemáš hrniec, tak ti neporadím ako sterilizovať 😒

zklimekova
15. júl 2013

@danielaj ďakujem 🙂

danielaj
15. júl 2013

a my dnes dojedačky 😉 zajtra asi bryndzové halušky a pre malú s vajíčkom, alebo sladké, kúpila som bryndzu s údenou chuťou prvý krát, polievku ešte netuším, budem variť až na večeru, malá bude s dedkom, obed ešte budú mať z nedele , staršia je v tábore 😉

bianka0111
15. júl 2013

ja som práve dovarila a dojedla kapustnicu.....teraz ju možem každý den 🙂 a zajtra mexická fazula s chlebíkom 🙂

lussy23
15. júl 2013

@michaelamilan a nestačí to len rozmixovať na kašu? Je to oveľa zdravšie. A do mrazničky potom. 🙂

michaelamilan
15. júl 2013

@lussy23 mno to práveže neviem či to tak môžem spraviť 😅 Všetko je premňa nové, mám prvé mimčo takže nič neviem ☹
@danielaj 😕 tak teraz už vôbec neviem že čo a ako 😀 xi xi

michaelamilan
15. júl 2013

@zklimekova prekrásna tortička, škoda ju aj rozkrojiť a spapať!!!!!!