icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kucminka
19. júl 2013

@daniette aj to vyzerá celkom dobre,dík

daniette
19. júl 2013

@kucminka Ak ho cez víkend urobím, pridám foto 🙂

lululka555
20. júl 2013

@daniette na podobný ovocný koláč s posýpkou sa chystám aj ja v nedeĺu...a už sa naň teším 🙂 bude s ríbezĺami 😉

lululka555
20. júl 2013

Ahojte , dnes u nás špenát s volkým okom a varené zemiaky

a včera som robila takýto koláč - tortičku , s tvarohom, creme ole , šľahačkou a malinami ,Foto nieje bohvie aká, fotila som ju večer o 23 hod. a hned sme ju aj chutnali 😎 😎 😎
dnes chceme trávit poobedie na kupku 😎

lenuska1lele
20. júl 2013

Dnešné menu paradajkova polievocka so syrom a parene buchty 🙂

snu
20. júl 2013

dobre ranko,, tak vcera som nevarila, boli sme sa kupat,, ale stihla som upiect kolacik co som tu spominala.. takze orgazmus s cuketou! namiesto ananasu som skusila dat tu cuketu a je super!
dnes detom kuracie nugetky s pyre a mne grahamove spagetky s niecim co si este najdem na nete 🙂))) pravdepodobne zase neake cuketove 🙂 😀 ked mne ta cuketa tak chuti 🙂

tinuskaha
20. júl 2013

dnes morcaci vyvar s rezancami ktory bude aj na zajtra a tvarohove rezance...este vcera vecer som urobila tento kolacik http://adkas-tastyfood.blogspot.co.uk/2011/07/l... ale namiesto broskyn som pouzila jahody 🙂

didulienka11
20. júl 2013

Kupila som chladene plnene tortellini,spravila som k tomu jemnu syrovo-cesnakovo-bylinkovu omacku, na vrch trosku prosutka a ako prilohu ladovy salatik s parmezanom ;) dobru chut!

miimii
20. júl 2013

@didulienka11 ako prosím, robíš tu omáčku?? Dík 🙂

egyptanka
20. júl 2013

Damy, trocha mimo temy. Dnes davam malej prvu mrkvu a rozmyslam aky olej do nej. Mam doma olivovy, slnecnicovy, lanovy a makovy. Co by ste dali vy?

fomarik
20. júl 2013

štvrtok -cesnaková polievka so zeleninou a haluškami
piatok - fazula na kyslo

fomarik
20. júl 2013

dnes- segedín...a bude aj na zajtra 😉 . navarila som ho požehnane 😀

akika722
20. júl 2013

prevčerom-zeleninova polievka /karfiol,hrášok,mrkvička/
tarhoňové rizoto
včera- nové zemiaky + kuracie rezne,cuketa v troj-obale
dnes- paradajková polievka so syrom+špagety
zajtra hoc bude nedela,no krpci si na obed rozkazali palacinky so šlahačkou /a urobim aj guľášovu polievku ak nezvyši paradajkova /

kibuk
20. júl 2013

ahojte
dnes len "spagety s morcadellou" lebo poobede chceme vybehnut von mame tu trhy "Spisske trhy" tak trocha s detmi vysantit 🙂

zuzana_1
20. júl 2013

Caute. My sme mali vcera kremovu cuketovu polievku a tekvicove placky.
Dnes : plnena paprika s knedlou. Mnam. Po 1000 rokoch to jest a zaspiminat na zakladku,no eňo- ňuňo 🙂

martinasturmova
20. júl 2013

Ahojte takže dnes Slepačia polievka a zemiakové placky plnené mäskom 🙂

lienka2
20. júl 2013

@egyptanka ja som davala detom kvapku olivoveho 🙂

lienka2
20. júl 2013

tento tyzden sme boli na prazdninach u rodiny, takze sme sa striedali vo vareni, ale mali sme brokolicovu kremovu s chlebikom, zeleninovu s haluskami, so zemiakmi, kyslu sosovicovu, a na druhe jedlo bryndzove halusky, pecene kuracie stehna s ryzou, hovadzi gulas s knedlikom, bryndzove pirohy, jablkovu zemlovku a vcera karfiolove placky so zemaikmi...
dnes spenatova polievka s opecenym chlebikom a bryndzove halusky, zajtra dojeme polievku a na druhe sa uz robia buchty na pare 🙂

dara29
20. júl 2013

Prosím Vás ked robíte cukinové lečo dávate aj papriku alebo len cibulu a rajčiny? Dakujem

kucminka
20. júl 2013

@egyptanka ja som nedavala ziadny,len na vode som podusila do makka,naco ich zbytocne zatazovat olejom

smuhyta
20. júl 2013

Dnes na obed som si vybrala ryzu a no a teraz bud mudra...neviem ako sa to vola po slovensky...take cinske rolky...rollitos de primavera...salatik a cucoriedovy termix

lillona
20. júl 2013

smotanovy dezert s piskotami a jahodami

lydia22
20. júl 2013

U nas dnes halušky s tvarohom

egyptanka
20. júl 2013

@kucminka to nie je zatazovanie, ale napriklad vit. A je v mrkve rozpustny v tukoch a co viem tak vseobecne sa doporuvuje davat kvapku dve rastlinneho oleja do prikromov. Dala som nakoniec makovy, obsahuje vapnik a zelezo. 🙂

ifkael
20. júl 2013

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3854 KONECNE SOM NASLA NORMALNY RECEPT NA BUCHTY 🙂))) MNAM. len by som ich teraz jedlaaa a jedlaaa. a nemozem. az na ranajky

kucminka
20. júl 2013

@egyptanka každá máme na to svoj názor,ja som nedávala žiaden olej,myslím,že sa ho ešte v živote dosť najedia v jedlách 😉

stellamaris
20. júl 2013

@smuhyta jarne zavitky myslis....frühlingsrollen 🙂

atiatko
20. júl 2013

Ahojte babenky, tak u nás sa dnes nevarilo .... Boli sme v Tureckej na Majstrovstvách SR a Európy vo varení a jedení halušiek .... tákže ocinkove furmanské, synčekove halušky s taveným syrom a moje milované strapačky s kyslou kapustou 🙂 niekedy je tááák super, keď varí niekto za mňa 😉

bambina78
21. júl 2013

@egyptanka par kvapiek oleja treba davat..lepsie telo prijme vitamimy ztej zeleniny..dala si dobry, ja som davala olivovy. Preto sa aj olej pridava do salatov 😉

lydia22
21. júl 2013

My dnes cesnakova polievka, kuraci paprikas s haluskami