Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte 🙂 dnes strúhaná zeleninová polievka, kuracie kúsky zapekane so šampiňónami a pórom ,basmati ryža a polníček a ríbezĺový koláčik s posýpkou. 😎
baby mam doma kopu cukety.co z nej spravit?uz ma nebavi ju stale len grilovat 🙂dakujeem
u nás dnes paradajková polievka so syrom od včera a ideme vonku ugrilovať napácované kuracie vykostené stehná a k nim zemiačky a zeleninový šalát 🙂
@11nika11
cuketové placky, alebo pozri tu má tam recepty z cukety
http://www.mimibazar.sk/recepty.php?strana=3&hl...
Ahojte
dostali sme od svokrovcov velku tekvicu. CHcela by som ju vyprazat, ale neviem na aku hrubku ich nakrajat (kolieska) a aj ju predvarate?
@michalag surovu na 1cm. Ja robim klasika v trojobale, ulozim na plech na papier na pecenie, pokvapkam olejom a o chvilu je zdravo vyprazena cuketa/tekvica na svete 🙂 vyskusaj
@luciferova dakujem 🙂
@luciferova ked ju posolim tak ju mam nechach kym pusti trochu vody, ze? aspon tak som robila cukinu
Ahjte, u nás dnes kôprová omáčka s údeným kolenom, syrové taštičky a ešte z predvčera roládu. Včera som nevarila, zasa sme troška povýletovali. Pekný nedeľný dník prajem.
P.S je tu niekto kto má SOŠ PZ???? info do IP ďakujem!!!!
a este jedna vec ako zistim ci je mlada alebo stara tekvica? Ked je starsia tak ten stred mam vydlabat ci to mam vyprazat cele aj s tymi jadierkami?
@michalag podla velkosti a pevnej koze zistis. Ak ma velke jadierka, vyber. Budes mat len kolieska. A ja nenechavam vypotit... Ani nesolim predtym. Sol davam do vajicka.
madarsky gulasik a robim z rana marhulovy dzem zo 6 kg marhul, nervy moje, robim ho prvy krat 🙂
ahojte,, dnes sme mali polievocku, pecene kuriatko so spaldovou tarhonou a salatik 🙂 kolacik este zostal,takze nepecem 🙂 a pojdem urobit marhulovu dren 🙂
pecene maso s knedlou a kapustou
Ahojte dnes mame slepačiu polievku od včera a knedlu,kapustu a pečené mäsko 😉
@11nika11 niekde som tu čitala že je z nej výborny džem s pridanim lesneho mrazeneho ovocia chcem skusit nakolko ich mam aj ja inač cuketovy zakusok ,polievka,placky
dnes kačacia polievka s mrveničkou,madarsky gulaš s knedlou pekny den 🙂 🙂
@fordikford no pocula som uz kadeco ale o cuketovom dzeme este nie 🙂a veru vyskusam.nas svokra zasobuje cuketou a uz som bola z tohl zufala,ze neviem co z nej🙂 dakujem za tip.
@11nika11 ved ani ja ale za pokus to stoji ten sacok ovocia ma nezabije boli odpovede že je vraj dobry tak uvidime 🙂 🙂
@pami2 jasné, že môžeš použiť aj tekvicu, teraz som robila tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5493, dala som údený syr a mňamkové sú 😉 robievma aj placky, aj tie máme radi 😉

@egyptanka ja pouzivam hlavne olivovy olej do prikrmov