icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

stellamaris
27. júl 2013

dnes bolo u nas bravcove na horcici,chlebik a paradajkovy salatik 🙂 zajtra urobim raznici s kuracimi pecienkami a slaninkou,zemiakovu kasu,k tomu zeleny salatik.

snu
27. júl 2013

ahojte, nemate recept na croassantiky? take ake predavaju v obchode tie mrazene.. maly ich uplne miluje,a tak by som mu racej doma upiekla,, neake overene uvitam 🙂 slane,, dakujem

eva7780
27. júl 2013

@snu ja mam ulozeny tento recept http://kitchenette.cz/clanek/156-maslovy-croissant ,sice som to este nerobila,ale snad raz aj k tomu dojde 😀
dnes u nas spagety 🙂

snu
27. júl 2013

@eva7780 ake su kraaaasne 🙂 mhm,, dakujem

mimkao
27. júl 2013

Dnes sme mali fantastické bryndzové halušky s oravskou slaninkou. Mňam, ešte mám na ne chuť, len už sú fuč. 😒 🙂

chloe001
27. júl 2013

Vcera kuracie masko, cukinka, fazulka, mrkvicka - vo woku so sladko-kyslou omackou - so spagetami.
Dnes spenatik s varenymi zemiakmi.

luciok
27. júl 2013

Moje dnešné muffiny

trudka4
27. júl 2013

Dnešní naše mňamka - Kynuté meruňkové oči

dana_l
27. júl 2013

zapekany karfiol so syrom, shepherd pie a este peciem bublaninu s cucoriedkami a jahodami. po veeeeelmi dlhom case idem aj urobit satocky s lekvarom. dufam ze sa podaria.

luciaq
28. júl 2013

dobre ranko. my dnes hovazdia polievka s muslickami, hovadzie varena s koprovou omackou a knedlou pre tatinka, pre mna kuracie rezne so zemiakmi a uhorkovy salatik a pre deti kuracie prsia dusene na pore a zelenej fazulke s mrkvou a zemiaky. krasnu nedelu 😉

bambina78
28. júl 2013

@luciaq fiiiha to kazdy ma ine menu u vas??? 😕 😨 tak to by som nerobila 😅

luciaq
28. júl 2013

@bambina78 v nedelu mi to vobec nevadi, ked ma niekto na nieco chut tak mu to rada spravim. cez tyzden ked som sama s krpcami je to o cosi tazsie, tak nech si nedelu kazdy uzije. ved je to rychle. nieco v kuchte, kuracina je hotova rychlo a o jedenastej mam vacsinou vzdy cely obed navareny 🙂

martinasturmova
28. júl 2013

Dnes máme pečené kuriatko a ryžu a tie palacinky som robila dnes ráno a už je po nich 🙂

nelinka0401
28. júl 2013

Ahojte,tak dnes polievka z mladého kohúta (svokru asi osvietilo 🙂 ) s domácimi slížikmi a kopou zeleniny,mäso v rajčinovej omáčke s mrkvou,petržlenom,hráškom k tomu slovenská ryža a hlávkový šalát

vivusika
28. júl 2013

hovädzia polievka s rezancami, cesnakove kuracie prsia na prírodno, ryža, zeleninový šalát 🙂

dasiacik
28. júl 2013

@bambina78
Ako sa robia tie guľky?

syska90
28. júl 2013

v týchto teplách, cestovinový šalát s tuniakom, bielym jogurtom a kopou domácej zeleniny 🙂

mia258
28. júl 2013

Sparglova kremova a plnene kelove listy 😵 Poobede mozno spravim nejaky rychly, studeny kolac

jarka721
28. júl 2013

@trudka4 mňám,recept? 🙂 😉

lydia22
28. júl 2013

Kuracia polievka, bravcove sote s ryzou a opekanymi zemiakmi zeleninovy salat a nepeceny cokoladovy cheescake

trudka4
28. júl 2013

@jarka721 dělala jsem je podle tohoto receptíku :

http://varecha.pravda.sk/recepty/marhulove-oci-...

těsto jsem si nechala vymísit a vykynout v domácí pekárničce.

gucz
28. júl 2013

u nás dnes nové zemiaky varené a rezne z kuracích pŕs. Uvarila som aj tekvicový prívarok, taký vychladený bude dobrý na večeru

siska53
28. júl 2013

Zeleninova polievka s rezancami,1. zapekana cukina na provensalskych bylinkach s mozzarelou, 2. zapekane rybie file - a ryza.2

lencyca
28. júl 2013

@nelinka0401 krasna torticka 😉

smuhyta
28. júl 2013

dnes zeleninove lasagne...salat..a krupicovy puding ..vyvar hov.

lencyca
28. júl 2013

dnes zeleninova polievka so slizami,kuracie sote,zemiakova kasa a calamada,vcera som robila po dlhej dobe pletenky,idem urobit piskotovy kolac s marhulami a malinami 🙂

nelinka0401
28. júl 2013

@lencyca dakujem 🙂

jankula
28. júl 2013

@ultragirl sojové mliečko sa u nás dá bez problémov zohnať, videla som ho už aj obchodákoch, no bez pochyby ho majú v sietach DM drogerie ;)

jarka721
28. júl 2013

@trudka4 ďakujem 🙂

tinuskaha
28. júl 2013

porova polievka a pecene morcacie stehno a kridla nove zemiaky uhorkovy salat a nepeceny jogurtovy kolac