Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Baby caute,mam na vas prosbu. V piatok budeme mat take rodinne posedenie na zahrade a je to tak dohodnute, ze kazdy nieco prinesie aaa tak. A u nas doma som to od maminy dostala na starost ja. Nemate nejake dobre typy na nejake mnamky, nejake napady. Dakujeeeem
dnes som uvarila polievku s udených kostí , pridala som aj hrsť všakovakej zeleninky aj strukovinky . Druhé zemiaková kaša + udené rebrá + ľadový šalát . Tiež som upiekla koláč s 3 druhov pudingov , pridala som hrozno , čo sa mi zvíšilo a chutí to celkom dobre .
Ahojte, ja som sa k tej cukete ešte stále nedostala 😅 stále sme preč. Dnes sme konečne doma, no máme taký light day, len zeleninka a na večeru som upiekla makový závin a koláčik volské oko 😀 no a u pečení som si popíjala karamelové "ice cappucino" !
@luca1986 mmmm ja by som spraavila nejaké letné "alko" koláčiky......ak chceš nascanujem ti nejaké a pošlem?
@mia.k ahojček, ako vám chutili tie cuketové fašírky??? ja som sa k nim ešte nedostala 😀
@michaelamilan recept na kolacik volske oko nebude miska ? 😀 vdaka 🙂
@natal12no jasné že bude 😀 už je v albume 🙂
@michaelamilan ahoj, no jasne kludne mozes ak budes mat cas. Dakujem
@luca1986 mno štrajkuje mi tlačiareň 😠 tak ti aspoň napíšem aké mám recepty a ak by sa ti nejaký názov pozdával, napíšem ti ho 😅 lebo inak sa mi nedá hííííí.
Takže: Opitý izidor- tento milujem, zákusok s tequillou, Nepečená torta Cuba Libre, torta s krémom z whisky, rezy mojito. tieto receptíky mám z časopisu Báječná žena.
@michaelamilan v pohode aj tak dakujem za ochotu 🙂 🙂 ten opity izidor mi nieco hovori. A podla nazu sa mi pozdava asik ta nepecena torta cuba litre, alebo tie rezy mojito. Ukazem to este mame co by sa jej pozdavalo a napisem ti zajtra. Zatial dakujem velmi pekne 🙂 🙂
Da sa v tomto teple vobec varit? My sme dnes boli na horach,takze obed bol tam. Vecera iba chlebiky a salat. A urobila som morcacie prsia na stave so zeleninou na zajtra.
@michaelamilan Miši , počuj mohla by si mi poslať do IP receptíky na tieto zakusky :zákusok s tequillou, rezy mojito, torta z krémom whisky 🙂 héééh. furt od teba niečo chcem 😀 😀 😀 😀
@womankc ked nerobim podla zelka,tak podla tohto receptu:
http://varecha.pravda.sk/recepty/zavarane-sladk...
@natal12 mno idem théda na to 🙂
@bambina78 to som veľmi rada, že chutili, ja ich robievam roky, robievali sme ich doma, ke´d sme boli malí a ja pokračujem v tom, klasika vyprážaný syr ani nerobím 😉
@zklimekova skoré uzdravenie, to ako na potvoru sa zle stane práve v lete ☹
@danielaj no to hej, a tak ma to mrzí..celý deň som ho posielala von ...nechcelo sa mu...a nakoniec išiel a takto to dopadlo :(..a 16steho ideme na dovolenku ..a ešte to asi nebube poriadne zahojené ...
ahojte, tak som vás konenčne dočítala, boli sme na dva dni na stanovačke pri vode- parádne bolo, chceli sme pôvodne len jednu noc, ale nedalo sa v tomto teple inak, v piatok som varila domácu gulášovú polievku a makaróny s domácou boloňskou omáčkou a syrom, piekla som perník s kúskami bielej čokolády, chorvátske pečivo a pletenky, poobede sme už odchádzali, tak večera bola pri vode, grilovali sme kuracie stehná a krídla, bravčovú krkovičku, k tomu kopec zeleniny a chorvátske pečivo, pletenky a aj chlebík, v sobotu sme raňajkovali vianočku s maslom domácim jahodocým džemom a bazovým medíkom, k obedu sa varil výborný hovädzí gulášik, na večeru sa ešte dorobili grilovanú kuracie prsia aj stehná, dnes som pri vode uvarila na raňajky praženičku s párkom, niektoré deti chceli maslový chlebík s vareným vajíčkom, na obed sa dojedlo grilované mäsko od večera a deti si vypýtali rezance s makom, grankom, orechami a jahodovým džemom, dobreže som to nabalila, tak mali parádny nedeĺný obed 😀 na večeru sme jedli paštekový chlebík s kopou zeleniny, pobalili sme sa a už sme doma, bolo naozaj perfektne, a zajtra realita smer práca 😖
@zklimekova no snáď do tej dovolenky už bude lepšie 😉
@michaelamilan Dakujem miši 🙂
@natal12 a teraz pozerám tvoj album a ak sa nemýlim, tak ty si tieš vyučená cukrárka??????,
dnes sme sa boli s rodinkou kúpať,ale dohnala nás domov búrka tak som ešte urobila na zajtra zajaca s tarhonou a mne s cuketou,na kupku som si ja dala pstruha na masle so zeleninou a chlapi pizzu...
@michaelamilan Ano som 🙂 aj ty??
Ahojte 🙂 pár dní som tu nebola...kedže sma u našich tak moc nevarím,skôr len pomáham...včera sme mali kuracie rezníky , ryžu .,uhorkový šalát a cuketovo zemiakovè placky tiež s kuracím mäsom s kyslími uhorkami...v sobotu bola grilovačka...dnes budeme dojedať.
caute dlhsie som tu nebola boli sme u nasich segra uz ma syna takze som uz 3 nasobna teta..tesim sa..ale k vareniu..kedze v sobotu sme mali oslavu najmensieho clena mal 1 rok tak sme varili kuraci vyvar,cinu a ryzu..plus sme robili jednohubky,smotanovu tortu s lesnym ovocim,krstna priniesla druhu tortu cokoladovo ovocnu a este sme mali slimaky z listkoveho cesta... 🙂 no pojedlo sa a polievka a druhe nam este dnes zostalo kedze zase deti nie su doma len najmensie... 😀
@natal12 áno 🙂 Pred 5 rokmi som maturovala 😀
ahojte, v sobotu u nás dojedačky a poobede som robila kokosovo stračatelový koláč piškótové cesto s kokosom a polámanou veľkou varovou čokoládov , na to som dala uvarený kokos so salkom a na to ešte granko, bol vynikajúci zjedol sa hneď, v nedeľu som urobila pečeného lososa so zemiakmi a tekvicou a sézamom a polievočka bola fazuľková na pokyslo , dnes dojedia a na poobede a večeru asi zemiakové placky a zeleninový šalát a polievočku ešte neviem , musím sa tu poinšpirovať , možno kelovú ????? a musím zas niečo upiecť, len teda naše sliepočky sa rozhodli, že si teraz dajú pauzu , tak som bez zdroja 😀

pecene zemiaky. deti si na nich prave pochutnavaju🙂