icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lydia22
30. júl 2013

My dnes zapekane cestoviny

a2303
30. júl 2013

Ahojte, nemáte náhodou prosím recept na broskyňový koláč??? 🙂
včera som zavárala (34 fliaš ošúpané... 😒 ) a zvýšili mi.. potom už broskyne nechcem ani vidieť 😀
ďakujem!

vivusika
30. júl 2013

Plnená paprika a guľky v paradajkovej omáčke /6l hrnčisko/, domáca parená knedľa a ešte nám od včera zostal jablko-makový závin z lístkového cesta 🙂

michaelamilan
30. júl 2013

Babulky važujem nad kúpou pekárničky.......aké máte doma vy? Ako ste spokojné? Aké parametre mám na pekárničke sledovať a aké funkcie má mať???? Aby som nekúpila nejaký šmejd 😀 ďakujem veľmi pekne.

zklimekova
30. júl 2013

špagety s mäskovou omáčkou, postrúhaný syr, bez polievky....dnes sedíme doma...u nás prší

katka211
30. júl 2013

šúľance s makom🙂

vilki
30. júl 2013

@zklimekova mňaaaaaaam špagety milujem, asi spravím aj ja dnes...

fordikford
30. júl 2013

@ifkael ale to bolo už v sobotu to len syn zle napisal 🙂 🙂

januschka10
30. júl 2013

Ahojte, ja dnes tiez spagety. Nastastie ja som v Taliansku, tu sa nad tym nikto necuduje aj ked ich budeme jest kazdy den 😀

michaelamilan
30. júl 2013

Ešte včera som si naložila kuracie stehná do gyros korenia a Mataxy. Dnesom som ich len upiekla spolu so zemiakmi a teraz si pochutnávam. 🙂 Pekný konečne trocha chladnejší dník prajem

titkovamiriam
30. júl 2013

@mami.sk v kuchyni som tak od siedmej,ale zalezi aj aku mam smenu
dnesne ranajky škvarkova pomazanka a na obed gulas z dvoch druhov mäsa
ked som teraz rano doma,tak rada pozeram na ct 2 relaciu vše o vaření-dnes robili super lasagne 😉
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-... a je tam mnoho super receptov

libka1
30. júl 2013

tekvicovy privarok, vajicko natvrdo, cerealny chlieb
puding s malinami a piskotami

titkovamiriam
30. júl 2013

@michaelamilan ja ju doma nemam,ja som klasik 😉 rura je rura 😉tak neporadím

michaelamilan
30. júl 2013

@titkovamiriam a pečieš aj chleba a rožky????? Lebo ja som to eče neskúšala rˇobiť keď všade pri receptoch píšu: cesto vymiesime v pekárničke a upečieme v pekárničke :-O

daniz
30. júl 2013

tak u nás deti na večeru dojedia kuriatkovú polievku a na zajtra kalerábová polievka a cuketové fašírky+zemiačky+domáci dresing.

raszuz
30. júl 2013

po dlhšej pauze 🙂, dnes hlásim paradajkovú so syrom, fašírky so zemiakmi a uhorkovým šalátom 🙂

daniz
30. júl 2013

@michaelamilan ja mám obyčajnú TESCO,ale tú drahšiu a som úplne spokojná po 3-ročnom používaní. Ak chceš upiecť chlieb môžeš aj v pekárničke, ak nie dáš si program cesto a upečieš v rúre. Ináč ja hodne ju používam na prípravu kysnutého cesta, rožky,birožky, lúpačky a iné pečieš normálne v rúre, len cesto si daj urobiť do pekárničky. Veru by som mala deťom aj vianočku upiecť. 🙂 😉

a2303
30. júl 2013

@titkovamiriam Ďakujem pekne ale musím nájsť taký koláč do ktorého ide max. sójové mlieko (zamením klasické mlieko), pretože malý má alergiu ☹ a dnes má tatino narodeniny, tak chcem niečo upiecť 🙂

libka1
30. júl 2013

@michaelamilan v pekarnicke len miesim. chlieb sa v nej neupiekol dochrumkava. takisto si tam robim vsetky kysnute cesta. mam etu a peciem v rure. v pekarnicke robim este mliecnu ryzu a peciem v nej vianocku.

sharmana
30. júl 2013

v nedelu a včera: hovädzí guláš
dnes: zeleninová polievka, palacinky

michaelamilan
30. júl 2013

@daniz
@libka1 ja som našla túto: http://domace-pekarne.heureka.sk/moulinex-ow-61... má kvantum programov, a aj dobré recnzie.
@titkovamiriam jéééj aké krááásne receptíky a tie fotky....sa mi jazyk roluje 😀 Mno vyskúšam to teda eče tento týždeň, jejda teraz mám strašnú chuť na ten chlieb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dakujem za receptíky 😉

drobik1
30. júl 2013

ahojte tak my dnes uz kalerabova polievka a granadir s jablkovym kompotom...dezert bublanina s lesnym ovocim... 🙂 a zostane aj na zajtra..manzelovi omacku z fazulovych luskov... 🙂

clarissa
30. júl 2013

Kuracie kusky v pesto omacke s ryzou 😉

a2303
30. júl 2013

@cicimon Ďakujem!

danielaj
30. júl 2013

ahojte, dnes je trochu chladnejšie, tak ja sa už od skorého rána zvŕtam v kuchyni 😅 dnes mi pekárnička uvarila tri druhy džemu - egrešový, egrešovo-marhuľový a marhuľový, zavarila som egreše, varila som tekvicovo-zemiakovú omáčku s kôprom a marhuľové gule s tvarohom, grankom, orechami, makom, kto aké chcel 😉

nelinka0401
30. júl 2013

@michaelamilan
@titkovamiriam no ja presne ako Mirka,všetko miesim rukou aj cesto na žemle,rožky,chlieb a veľa receptov pozerám od nej z MMB 🙂
u nás sa dnes dojedá polievka,konečne je chladnejšie ale ani tak nikomu nechutí,decká sa len s vodou nalievajú.tak na raňajky vajíčková pomazánka a teraz varím plný hrniec kukurice,nech zobkajú 😉

cicimon
30. júl 2013

@a2303 nz , daj potom vediet ci si daco skusila, ja tam mam nieco vyhliadnute pre malu na narodky