Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
bre ranko,, vcera halusky so syrom a slaninkou,, dnes cuketovy kolacik na slano s varenymi zemiakmi, s rajcinkovym salatom a kto chce dresing s kyslej smotanky a cesneku. 😉
Bryndzova polievka a langose
baby čaute 🙂 hrozne dávno som tu nebola, lebo nevarím...musím ležať, varí nám mamina....ale dnes si chceme robiť zapekané zemiaky so zeleninou a mám otázku.....môžeme karfiol zapekať aj surový? či ho treba trochu obvariť? lebo fakt netuším 😉 vďaka
@joannas samozrejme že ja 😉
a žienky moje fotečky z varenia 🙂
1 foto este mäsa na cestoviny
2 a 3 zeleninove rizoto
4 uhorkový salat-ten robim denne
5 kuracia polievka na dva dni
6 dnesne lievance, ,na moju hanbu ,,z polotovaru ale nekup to ked vareška zadarmo 😀 😀 😀
7 dobrú chuť-jahodový džem,tvaroh,smotana,černice a lentilky 😉
no a vidime sa asi až v pondelok,ideme na cely vikend k vode 🙂
@danielaj fuha zožrala som monitor ta pizza mnaaaaam 😉
tak a este som si tu obkukala tu cuketovu polievku 🙂 tak este aj tu som dorobila, a je ozaj mnam 🙂 diky zienky
u nás dnes kyslá fazuľová polievka, restovaná kuracia pečienka s čínskou zeleninou, tarhoňa a paradajkovo cibuľový šalát 🙂
u nas dnes francuzske zemiaky a kalerabova polievka 🙂
Marinovane masko na grile + pecene zemiaky + pecena cvikla 😵 a paradajkova polievka s udenym syrom 🤐
@kikaneu ja vacsinou kombinujem so zemiakmi, ktore nakrajam na tenke kruzky (surove, nepredvarene), pripadne ked sa mi velmi chce, a potrebujem "zvacsit objem " tak trochu mrkvy a kukuricu. Ale je pravda, ze ak to chces skombinovat napr. s cukinoju bolo by to dobre aspon narychlo zblansirovat. Tak nech sa vydari 🙂
ja som dnes varila slivkove gulky so zemiakoveho cesta, struhanka, cukor a masielko navrch mnam ale bola to fuska no stalo to za to 🙂
Tekvicová polievka a granadír.
vysmážaný karfiol, nové zemiaky s masielkom a pažítkou, uhorkový šalát
ja som dnes uvarila bryndzové halušky so slaninkou a upiekla som kysnutý slivkový koláč s posýpkou 😉
Gulasova polievks a rezne so zemiakovou kasou
Ahojte.Dnes máme kuracie krídelka na masle+ryža a ku kavičke marhulovú bublaninu.Pekný dník 🙂
@charllotte môžem poprosiť receptík???? Takéto niečo som eče nerobila ani nejdela.....a vyzerá to lákavo! 🙂
Ahojte,tak ja dnes nevarím,máme od včera kelovú polievku a vysmážanú cuketu s novými zemiakmi a tatarskou.dnes ešte skúsim ten cuketovo-ananásový džem 🙂
U nas dnes bol kuskus s kuracim maskom s horcicovu omacku dojedali sme vcerajiu vecer. Polievku kremovu zemiakovo petrzlenovu- prvy krat som robila a s velkym prekapenim- bola vyyborna.
Cez vikend sme mali nutelove muffinky- mozno ste ich uz robili- iba tri ingrediencie- pohar nutely, 10lyzic muky a 2 vajicka (ja som pridala este lyzicku prasku do peciva, a hrozienka) na dekoraciu mandlove lupienky, uuuuzasna chut lepsie som este nejedla
Dnes vecer pride svokruska tak tyyyzden nevarim 😀

ahojte my dnes mame pismenkovu polievku a kolienka s vajickom...nechce sa mi nic varit extra v tom teple... 😀