Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte. chcem sa opytat, ze ak dam zamrazit cerstve chilli, ci zostane po rozmraneni skoro ako cerstve....ci ho mam skor sterilizovat? nemate nejaky osvedceny recept na nalev alebo na nejaku pastu z chilli? dakujem 🙂
špenátová polievka a cestoviny so syrovo-smotanovou omáčkou so šampiňónmi a údenou krkovičkou
hovádzia polievka , lečo ( domáce - zavárané ) s klobáskou a s chlebom . Ešte som spravila pudingovo - ovocné poháre .
@klapinka ja by som sa tiez chcela opytat na tu muku a tiez aku velku nutelu si pouzila? Kolko to ma gramov? Dakujem pekne 🙂
Svokor doniesol zo salaša syr, tak dnes zas vyprážaný ovčí syr a zajtra robím palacinky s domácim čerstvým marhuľovým džemom od svokry
@charllotte receptík?ďakujem 😉 🙂
Zapekaná brokolica so syrom, mňaaaaaaaaam 😀
Ja som dnes robila kuracie rezne a zemiakový šalát....a ked Vám to tak spomínam, idem si aj dat, nech neumriem od hladu 🙂 neviem síce, ako to dopadne, pretože som dojedla dobre osolené rajčiny a chutný veterník 😅
Dnes sosovicovy privarok,osuch,tvarohove rezy
@jarka721 ziaden receptik na to nie je 😀 je to fazula biela v paradajkovej omacke z plechovky kupena v obchode, ktoru som len zohriala, oprazeny parok a volske oko ( ja smazim z obidvoch stran ), to je vsetko 🙂
@michaelamilan ziaden receptik nato nie je 🙂 je to biela fazula v paradajkovej omacke z plechovky z obchodu, tu som len zohriala, osmazeny parok a volske oko ( ja smazim z obidvoch stran ) to je vsetko 🙂
@danielaj danka ty si "magor" 😀 asi sa k tebe nastahujem hihihi. Moje deti si dnes vymysleli, ze chcu rybku. T.z. lososa. Doma som nemala, v obchode tiez nemali a nechcelo sa mi v tom teple lietat po meste. Tak som kupila normalne file, upiekla im ho na cesnakovom masle s varenymi zemiacikmi. No deti boli take spokojne, ze maminka takuto rybku nam kupuj 🙂 Hlad je najlepsi kuchar 😀
@danielaj zasa mňamózne receptíky!!!!! Inak ako si robila tie palacinky, tak ja tak robievam tortilu 😀 mňam!!!!!!
@bambina78 to jekyslá smotana zmiešaná s vegetou, troškou soli a pizza korením, robievam tieto palacinky aj tak, že len tá smotana, na to plátok šunky a plátok tvrdého syra, teraz som urobila zmenu, lebo mi zostala otvorená kukurica aj šampióny a výborné boli 😉
@luciok nie, kuk vyššie 🙂
@vieruna asi som 😀 teraz dovolenkujem, tak mám kopec času, tak dobieham, čo som zameškala, ke´d pracujem 😉
@michaelamilan ďakujem, normálne slaná palacinka, na to kyslá smotana vymiešaná s vegetou, troškou soli a pizza korením, kečup domáci, na to šunka na pásiky, kukurica, šampióny a strúhaný syr - upratovala som chladničku, zatočiť, zopnúť špáradlom, obali´t vypražiť, robievam tieto palacinky aj tak, že len tá smotana, na to plátok šunky a plátok tvrdého syra, teraz som urobila zmenu a tiež sú dobré naplnené hubovou praženicou 😉
ranecko,, dnes bude ,,kura ako kacka,, s loksami a kapustou 😉
dobre ranko zienky. my dnes spenat, varene vajicko a zemiakova kasa. a vecer ma caka zavarat uncle bens z cukety http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6361 a deckam budem robit cuketovo-paradajkovu omacku na cestoviny, tak sa nudit nebudem 😉
Ahojte,tak polievka ešt stále ostala kelová,dnes sa hádam doje 😀 a niektorá ste tu dávali recept na cibulový koláč,tak dnes bude mať u nás premieru,dúfam,že nám bude chutiť 🙂
dnes pre manzela madarsky hovadzi gulas a pre mna bryndzove halusky 😀 pre zachovanie tradicii 😀
no my dnes s manzelom dojedame, co ostalo zo vcera a predvcera: rybie file a zemiakova kasa a tvarohove halusky s opecenou struhankou a skoricou.
Ahojte tak dnes budú u nás plnené langoše 😉
Ahojte,ma niekto nejaky recept z karfiolu?Uz nechcem zapecene karfiol,ani vyprazany,ani karfiolovu polievku,ani mozocek.Existuje este nieco ine? 😀.

Ahojte...dlhšie som sem nenakukla, nejako nemam cas ked sme u našich 😉 tento týžden sme mali melencovú polievku s klobáskou, kuracie prsia s kukuricou,porom a s tarhoňou, pečene plnene kura s ryžou, uhorkový šalát a hrnčekovy koláč s marhulami a ríbezlami s posýpkou...jeden vecer sme boli na večeru na grilovaný hermelín s brusnicami a dnes nás caka grilovacka... 😎