icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
2. aug 2013

Ahojte...dlhšie som sem nenakukla, nejako nemam cas ked sme u našich 😉 tento týžden sme mali melencovú polievku s klobáskou, kuracie prsia s kukuricou,porom a s tarhoňou, pečene plnene kura s ryžou, uhorkový šalát a hrnčekovy koláč s marhulami a ríbezlami s posýpkou...jeden vecer sme boli na večeru na grilovaný hermelín s brusnicami a dnes nás caka grilovacka... 😎

danielaj
2. aug 2013

tak babule, u nás dnes zeleninová polievka (mrkva, hrášok, karfiol) s haluškami, vyprážané plnené pizza palacinky, hranolky, uhorkovo-rajčinový šalát s čerstvou bazalkou, ešte som stihla domáci čokoládový termix a poobede nejaký koláčik plánujem 😉

tilenka
2. aug 2013

dnes zeleninová polievka + buchty 😉

jaannkaa
2. aug 2013

ahojte. chcem sa opytat, ze ak dam zamrazit cerstve chilli, ci zostane po rozmraneni skoro ako cerstve....ci ho mam skor sterilizovat? nemate nejaky osvedceny recept na nalev alebo na nejaku pastu z chilli? dakujem 🙂

zklimekova
2. aug 2013

špenátová polievka a cestoviny so syrovo-smotanovou omáčkou so šampiňónmi a údenou krkovičkou

bambina78
2. aug 2013

@danielaj ahoj a co to je to biele na palacinke?

bubo1104
2. aug 2013

hovádzia polievka , lečo ( domáce - zavárané ) s klobáskou a s chlebom . Ešte som spravila pudingovo - ovocné poháre .

natalii6
2. aug 2013

@klapinka ahoj na tie muffiny si pouzila aku muku? dakujem

sweetlemon
2. aug 2013

@klapinka ja by som sa tiez chcela opytat na tu muku a tiez aku velku nutelu si pouzila? Kolko to ma gramov? Dakujem pekne 🙂

luciok
2. aug 2013

@danielaj Danka, tú palacinku si potrela tatarkou a kečupom?

luciok
2. aug 2013

Svokor doniesol zo salaša syr, tak dnes zas vyprážaný ovčí syr a zajtra robím palacinky s domácim čerstvým marhuľovým džemom od svokry

jarka721
2. aug 2013

@charllotte receptík?ďakujem 😉 🙂

patricia
2. aug 2013

Zapekaná brokolica so syrom, mňaaaaaaaaam 😀

bianka0111
2. aug 2013

Ja som dnes robila kuracie rezne a zemiakový šalát....a ked Vám to tak spomínam, idem si aj dat, nech neumriem od hladu 🙂 neviem síce, ako to dopadne, pretože som dojedla dobre osolené rajčiny a chutný veterník 😅

zarabono
2. aug 2013

Dnes sosovicovy privarok,osuch,tvarohove rezy

atiatko
2. aug 2013

@danielaj Dani .... zase fantastické mňamky u Teba 🙂 ja som sa ráno tešila, keď som sa kuk na váhu, ale teraz už len pri pohľade mám tých 2,6 kg naspäť na sebe 😒 😉

charllotte
2. aug 2013

@jarka721 ziaden receptik na to nie je 😀 je to fazula biela v paradajkovej omacke z plechovky kupena v obchode, ktoru som len zohriala, oprazeny parok a volske oko ( ja smazim z obidvoch stran ), to je vsetko 🙂

charllotte
2. aug 2013

@michaelamilan ziaden receptik nato nie je 🙂 je to biela fazula v paradajkovej omacke z plechovky z obchodu, tu som len zohriala, osmazeny parok a volske oko ( ja smazim z obidvoch stran ) to je vsetko 🙂

vieruna
2. aug 2013

@danielaj danka ty si "magor" 😀 asi sa k tebe nastahujem hihihi. Moje deti si dnes vymysleli, ze chcu rybku. T.z. lososa. Doma som nemala, v obchode tiez nemali a nechcelo sa mi v tom teple lietat po meste. Tak som kupila normalne file, upiekla im ho na cesnakovom masle s varenymi zemiacikmi. No deti boli take spokojne, ze maminka takuto rybku nam kupuj 🙂 Hlad je najlepsi kuchar 😀

michaelamilan
2. aug 2013

@danielaj zasa mňamózne receptíky!!!!! Inak ako si robila tie palacinky, tak ja tak robievam tortilu 😀 mňam!!!!!!

danielaj
3. aug 2013

@bambina78 to jekyslá smotana zmiešaná s vegetou, troškou soli a pizza korením, robievam tieto palacinky aj tak, že len tá smotana, na to plátok šunky a plátok tvrdého syra, teraz som urobila zmenu, lebo mi zostala otvorená kukurica aj šampióny a výborné boli 😉
@luciok nie, kuk vyššie 🙂
@vieruna asi som 😀 teraz dovolenkujem, tak mám kopec času, tak dobieham, čo som zameškala, ke´d pracujem 😉
@michaelamilan ďakujem, normálne slaná palacinka, na to kyslá smotana vymiešaná s vegetou, troškou soli a pizza korením, kečup domáci, na to šunka na pásiky, kukurica, šampióny a strúhaný syr - upratovala som chladničku, zatočiť, zopnúť špáradlom, obali´t vypražiť, robievam tieto palacinky aj tak, že len tá smotana, na to plátok šunky a plátok tvrdého syra, teraz som urobila zmenu a tiež sú dobré naplnené hubovou praženicou 😉

snu
3. aug 2013

ranecko,, dnes bude ,,kura ako kacka,, s loksami a kapustou 😉

luciaq
3. aug 2013

dobre ranko zienky. my dnes spenat, varene vajicko a zemiakova kasa. a vecer ma caka zavarat uncle bens z cukety http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6361 a deckam budem robit cuketovo-paradajkovu omacku na cestoviny, tak sa nudit nebudem 😉

bambina78
3. aug 2013

@danielaj aha..dakujem a nevyteka to pri vyprazani?

nelinka0401
3. aug 2013

Ahojte,tak polievka ešt stále ostala kelová,dnes sa hádam doje 😀 a niektorá ste tu dávali recept na cibulový koláč,tak dnes bude mať u nás premieru,dúfam,že nám bude chutiť 🙂

bambina78
3. aug 2013

kysnuty ribezlovy kolac s posypkou a pod ribezle som buchla aj 2 tvarohy 🙂

diusik
3. aug 2013

dnes pre manzela madarsky hovadzi gulas a pre mna bryndzove halusky 😀 pre zachovanie tradicii 😀

marry2112
3. aug 2013

no my dnes s manzelom dojedame, co ostalo zo vcera a predvcera: rybie file a zemiakova kasa a tvarohove halusky s opecenou struhankou a skoricou.

martinasturmova
3. aug 2013

Ahojte tak dnes budú u nás plnené langoše 😉

tatjab001
3. aug 2013

Ahojte,ma niekto nejaky recept z karfiolu?Uz nechcem zapecene karfiol,ani vyprazany,ani karfiolovu polievku,ani mozocek.Existuje este nieco ine? 😀.