icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniz
5. aug 2013

@natalii6 helia, hera - proste margarín
v piatok bola u nás šošovičková polievka , špagety s kečupom a syrom,piekla som lekvárovo- makové buchty
v sobotu kalerábiková polievka a mäsové guľky v paradajkovej omáčke a zemiačky
v nedeľu vývar z domácej sliepky , bravčové dusené rezne + ryža, pečené zemiačky a paradajkovo-uhorkový šalát,syn sa bojí zeleniny, 😀 tak on kompót a piekla som vianočku s hrozienkami a ináč stále na dvore v bazéne, tam nanuk, tam keksík..... 🙂 😉 a idem dočítať
dnes dojedáme

daniz
5. aug 2013

a pomaly zaváram kukuričky, uhorky....

lululka555
5. aug 2013

@natalii6 Ahoj palmarín,hera

zklimekova
5. aug 2013

@womankc ty si toho postíhala...aj spíš niekedy? 😉 ...blahoželám slečne 🙂

zklimekova
5. aug 2013

@ivetka1981 krásna a určite aj chutná ..mňam 🙂

majulino
5. aug 2013

dnesny obed zeleninova polievka co dum dal 😀 ja a mm makrela na masle s varenymi zemiakmi a majko kedze miluje plnku co sa dava do kapustnych listov alebo papriky tak ju ma na obed jedol ju uz 2x dnes som ju robila rosku inak dala som ovela viacej masa 😀

zklimekova
5. aug 2013

ja som mala víkend bez varenia 🙂...varila nám babka...v sobotu sme mali krupičkovú polievku s brokolicou a vajíčkom, halšky bryndzové aj s kyslou kapustou, ..v nedeľu sme mali hovadziu polievku s rezančekmi , zemiakovú kašu a kuracie aj morčacie rezne, uhorkový šalát 🙂..dnes som tiež nevarila , dojeme to čo nám babka nabalila 🙂....akurát teraz postavím variť kukuricu...tak to je jediné moje varenie za tri dni 😉

charllotte
5. aug 2013

@betuska22 supeeeer, tak to sa tesim, ze vam chutiiiiiil 🙂 😉

danielaj
5. aug 2013

@womankc všetko najlepšie kočke 😉

danielaj
5. aug 2013

@ifkael neviem, či sa na tie papriky nepýtaš @womankc, ja mám v albume, aj napísané, ako ich robím, ano na sucho upiecť, staihnuť šupku a potom nakrájať na pásiky, + cesnak,olivový olej, soľ, koreniny, bylinky, aké máte radi 😉

mami.sk
5. aug 2013

ja dnes v tom teple ani sporák nezapínam 😀 včera som sa popasovala s plnenou paprikou a s krémovou zeleninovou polievkou a tak je o obed postarané😉

@bambina78 ďakujem za dobré rady. paprika sa vydarila báječne. dala som okrúhlu ryžu a oveľa menšie množstvo ryže ako som bola zvyknutá 😉
akurát som mala dosť papriky tak som ani guľky nerobila 😉

ifkael
5. aug 2013

@danielaj zapamatala som si, ze ich mas v albume. Dnes sme dostali plnu tasku paprik- tak rozmyslam co s tym... Bude vecera 🙂))

womankc
5. aug 2013

@zklimekova no mala som taký pracovný víkend, že som až mala svalovku heheheheheheh sa to akosi nakopilo 🙂

womankc
5. aug 2013

@danielaj ďakujem

womankc
5. aug 2013

@ifkael ak si sa to pýtala mňa , tak presne tak som robila , piekla som na 200C , nie až úplne do čiera, potom ošúpať, soľ , oliv. olej, vínny ocot / ja som dala červený/ sekaný cesnak , sekaná petržlenová vňať , tak to robím ja

michaelamilan
5. aug 2013

Ahojte, tak pre veľký úspech, som dnes zasa robila pene s tuniakovou omáčkou 😀 nevieme sa doslova a dopísmena užra´t 😀 Je to fakt mňamka........ja sa idem teraz vyvaliť do postele, lebo prasknem 😝
PEKNÝ DNÍK!

danielaj
5. aug 2013

ja som práve dorobila marhuľový mliečny kokteil, marhule už nikto nechcel a takto sa zužitkovali 😉

veronicka1901
5. aug 2013

Ja dnes len taky lahky obed, kedze je dost teplo a to kuracia polievka s rezancami od vcera a zeleninovy salat s grilovanou cuketou a domacimi krutonmi.

veronicka1901
5. aug 2013

@michaelamilan Pouzivas drveneho tuniaka? Vyzera to super 🙂

michaelamilan
5. aug 2013

@veronicka1901 kupujem hamé ocean tuniaka- kúsky, len keď ich šupnem do hrnca a miešam, tak sa rozpadne 🙂
Napíšem rovno aj receptík:
Na oleji si orestujeme civulku so 100g slaniny, pridáme tuniaka aj so šťavou, 1 väčší pretlak, bazalku, strúčik cesnaku, soľ a spolu dusíme cca 10minút.
Omáčku vylejeme na uvarené penne a posypeme strúhaným syrom 🙂

luciaq
5. aug 2013

caprese salatik pre mna a pre dcerku hovadzie na smotane s kolienkami a kuracia polievka s hviezdickami

veronicka1901
5. aug 2013

@michaelamilan Mnam, tak toto urcite zajtra alebo v stredu vyskusam, dakujem za receptik 🙂

michaelamilan
5. aug 2013

@veronicka1901 páči sa 🙂 dúfam že bude chutiť.....je to tak porcia pre 2 osoby na obedík.

barbora84
5. aug 2013

@danielaj dakujem za receptiky, urcite vyskusam ;)

juranka
5. aug 2013

Dievcata co robievate obcas drozdovu natierku, tak ako to robievate, co do tej natierky davate?

jasminet
5. aug 2013

@juranka ja osmahnem na masle cibulku do sklovita, supnem tam drozdie a ked sa rozpusti tak vajicka, osolim, okorenim a hotovo. mam to v podstate ako drozdovu prazenicu, taka konzistencia...

titkovamiriam
5. aug 2013

u nas kuracia polievka s krupicovými knedličkami a kuracie prsia na kukurici,tarhoňa a cviklový šalát 🙂

luciok
5. aug 2013

Včera som obalila 31 rezňov, tak dnes sme ich dojedali, no a zajtra bude obed ala svokra.

luciok
5. aug 2013

@michaelamilan Miška, super tip na cestoviny, určite niekedy vyskúšam.

veronikam
5. aug 2013

@luciok co ste mali svadbu🙂? Ze 31 reznov, to ako pre armadu 🙂.