Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte, no tak ja som pekne krásne včera chcela dať do fľaštičiek slivkový džem , čo som robila . Dala som si ho na najmenej ohriať .......... no a pekne krásne som zadriemala v obývačke. Krásne som ho úplne spálila, takže letel do záchoda , keď sa darí , tak sa darí 😒 ☹
@fordikford veru veru, uz su dozrete a nastastie uz aj v pohari, ked sme sa vcera vecer vratili tak som sa pustila do cvikle, o chvilu ju idem napchat do poharov 😉
Ahojte. Vcera bola porova kremova polievka,dnes ju este pojeme a urobim prave a ericke burgery a pecene buchty. Uz satesim 🙂
ahojte včera langoše, dnes jelení guľáš s maslovými haluškami
grilujeme kuracie horne 🙂 hotovo 😉
ahojte my mame od vcera kuarci vyvar s rezancami,varene zemiacky s petrzlenovou vnatkou a vyprazane kuriatko...dnes dojeme,spravim poobede dezert nebesku manu a zajtra asi spenat so zemiakmi a volskym okom... 🙂 dalej netusim ale cez vikend ideme na dovolenku na Kysuce tak sa tesiime... 😀
babuľky, kto má nejaký link na recept - almy papriky plnené kapustou?.....
Dnes bravčovo-hríbový perkelt + cestovina + uhorkový šalát a karfiolová polievka a včera o 18,00 som zistila, že u nás nie je ani omrvinka pečiva tak som upiekla na raňajky chorvátske žemle.
my dnes demikat a madarsky gulaš s knedlou dufam že ostane aj na zajtra 😝
Dnes vyvar a bolonske spagety. A dojedla sa smotanova torta.
Zajtra snad omacka zostane a budu vrtulky..a chcem kooonecne skusit wafle
A stvrtok- francuzske zemiaky
Ahojte dnes guláš a dufam že bude aj na zajtra 😉
polievočka zo zelených strukov 😉 a domáci chlebík...foto dodám neskôr,teraz je chlebík v rúre 😀 😎 😵
tvarohove rezance
tak my sme trávili víkend u rodičov, takže varila mamina a sestra :D dnes kelová polievka s párkami a zemiakové placky plnené pečienkou 🙂
@lululka555 mňaaaam to je fajnotka 🙂
@lydia22 no bola...už nieje 🙂
dneska bez polievky, aj tak ju v tom teple nikto neje..... A spagety z smotanovo syrovou omackou, slaninkou, sunkou a cesnakom, mnamka... Zajtra dukatove buchticky.... Vcera bolo pecene kura na kyslej kapuste a zemiakoch...... A urobime si aj krumpli paprikaz....
Vcera vecer som upiekla domace zemlicky a urobila k tomu drozdovu natierku- ale bez vajicka, len osmazena cibulka, drozdie, bambino syr, nastruhany tvrdy syr a maslo 🙂 a dnes som len cervenu fazulovu polievku so slizami uvarila.
ahojte kočky, máme ešte rezne z nedele, nejako nejdú v tom to teple, tak som dovarila zemiakovú kašu, dnes paradajková polievka, langoše, ako ich kto má rád...dnes sa to snáď poje...svokra mi doviedla staršiu dcérku z prázdnin,tak sa teším že je doma, len už nebude taký veget :D
dnes bola polievka zo strúkovej fazuľky, rybie filé na masle so zemiakovou kašou a pre môjho syna ( nemá rád ryby) tekvicový prívarok + zemiačky 🙂 a ako dezert bol rez oblížprst ( a veru si ich každý oblizoval) 😀 😀 😀
dnes sme ešte dojedali nedeľný mäsový vývar, robila som vyprážaný karfiol aj cukinu, varené zemiaky s vňaťkou, rajčinový šalát 😉
ako robievate zalievku na salat- chcem robit nieco na sposob cezar salatu
ahojte,u nás dnes na obed len mrkvová polievka s haluškami a domáci pribináčik s ostružinami...na večeru budú halušky so syrom a slaninkou 😉
špenátový prívarok, varené zemiaky, vajíčko 🙂

Tak žienky ja zajtra nevarím, idem ku kamoške na dom sa kúpať 😀 😀 Konečne! Tento rok sa idem kúpať 3x 😅 No v stredu si to varenie vynahradím a navarím nejakú dobrotku a aj konečne niečo upečiem 🙂