Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte kocky, date mi nejaky fajn receptik na nejake masko (kuracie alebo bravcove) ku omacke a ryzi? nieco na sposob sote alebo pod., co mate overene, ze chuti. dakujem
My zajtra kyslu polievku z kysleho mlieka (syn chcel mliecnu, kde si moze dat citron ;) ) a na masle dusena fazulka s mrkvou a uvarene zemiaciky s masielkom.
náš dnešný cuketový koláč s makom a citrónovou polevou
@zklimekova fíha , to je pekné, dáš mi recept, spravím dnes pre hostí
@snu fíha aká presnosť 😀 , mala si modela??????? heheheheheheh
ako recesia je to dobré , nemyslím si , že je to hodné dákych ostrých komentov. Komu sa to nepáči si také nedá urobiť a komu hej , ten sa zasmeje. Ľudia sme rôzni, s rôrnymi názormi, prosím rešpektujme sa . Táto téma nikdy nikoho neodsudzovala ani neposudzovala jedlá tých , čo ich sem pridávajú. Niekomu sa môžu jedlá zdať ako gebuziny a inému ako super pochúťka , doteraz to každý pochopil. Keď sa mi to nepáči , preskočím, ak ma to zaujme, dám palec hore 😀 😀 😀 😀 a mimochodom si myslím, že viacerým sa to isto aj ako sranda páčilo, len sa možno hanbia reagovať .
ja som včera, len makaróny s cesnakom a syrom vymiešané , na viac som sa nezmohla , lebo ma prepadli nevoľnosti dáke brušné . Takže dnes len sucháriky
@zklimekova máš pravdu, aj ja ho robievam, je úžasnýýýý 😉
a u nas dnes len spagetky s maskom a syrom,, a vecer ideme bludit,takze asi ciganska 😀
Ahojte, ja dnes varím bravčové mäso na šťave a vyvarila som doň papriku, k tomu bude ryža. Včera som prišla domov ako chilli paprička 😀 10faktor nestačil 😠 😖 😒 celú noc som nespala
@trudka4 perfektný podrobný postup!!!! Prekrásne pletienky!!!!!
keďže včera som navarila segedín a nakoniec som spravila i tú sktrukovú - ostalo ešte na dnes, len mi treba dorobiť knedľu, takže dnes obed "bez práce" 😉 a musím sa pochváliť, že obed bol včera chválený tak, že som rada, že na dnes ostalo 😀
@graceful9 jéééj to je mňamka ten kaleráb......ja som minzlý rok dostala od jednej tety ten "gigant" a dala mi k nemu aj receptík .....najprv som sa čudovala že ako to bude chutiť 😕 a nakoniec sme si ešte aj pochutili 😀
@michaelamilan ja sa teším, lebo ostalo aj na dnes a taký fajný a môj zásadne mäsový chlap si tiež pochutil 😀
@michaelamilan děkuju za pochvalu fotopostupu k receptu
Cuketová krémová polievka a tagliatelle s rajčinovou omáčkou
kuracie stehna dusene, zemiakova kasa a uhorkovy salat
ahojte, dnes jednoduchý a mňamkový obed u nás kyslá fazuľová polievka a volské oči 🙂
@zklimekova aj mňa by potešil recept! a mak dáš celý alebo pomletý?
U nas dnes rychlovka kuskus so zeleninkou...a pre chlapov (mm a jeho syn) k tomu kuraci marinovany steak a pre baby materske mlieko 😀
Tak včera na obed na kupku úhrabkové koláče, na salaši cestou domou halušky s bryndzou, dnes paradajková polievka
a kura na paprike + cestovina, zajtra kelová polievočka a vyprážaný karfiol,zemiačky, cuketová tatarka niečo ešte upečiem, uvidím čo. 🙂
ja prave robim zemiakove placky a na zajtra polievku a druhe este uvidim 🙂
U nás dnes zeleninová polievka (bude aj na zajtra) s mrveničkou cuketovo zemiakové placky. A mám nachystané na Pudingoš ale stále neviem či sa do toho pustiť v tomto teple ale chúťkam nerozkážem asi🙂))
@womankc nech sa páči recept http://bonvivani.sk/recepty/cuketovy-kolac-s-ma...
@betka22betka mak som dávala celý...je to v recepte...príspevok vyššie 😉
u nás dnes rýchla krupičková polievka s rozšľahaným vajíčkom, šošovicový prívarok, opečená klobáska a chlebík 🙂
francuzska polievka a ryzovy nakyp
dnes slepacia polievka s pecenovymi haluskami,zapekane zemiacky s bryndzou a slaninkou,mnam 🙂

Včera zapekané morčacie prsia so šunkou, šampiňónmy a syrom, k tomu zemiaky pečené a dnes vyprážaný kaleráb.