icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
9. aug 2013

Ahojte, u nás dnes domáca gulášová polievka, a deti si rozkázali ryžový nákyp s višňami a tvarohom, narobila som kopec domácej zmrzky - vanilkovú, čokoládovú a jahodovú, už som nefotila, mám pofotenú v albume, tak poobede si dáme 😉 pekný horúci dník, dúfam, že už posledný takýto extrém 😒

mimka1
9. aug 2013

@dadenka1 idem dnes robiť lečo a ešte som nikdy nesterilizovala v myčke. ako na to, normalne len pohare naplnene tam vložim a nastavim na 70C? dakujem

natalii6
9. aug 2013

mam jednu otazku pre tie co robite tu marhulovu nutelu aka ma byt jej konzistencia? ja som dneska jednu otvorila a je dost riedka som myslela ze bude ako tie co maju v obchode 😉

katkas1
9. aug 2013

dnes masko na smotane s haluskami a pred chvilou som upiekla pudingovy kolac, zajtra vyprazany karfiol so zemiakmi a v nedelu kuraci vyvar, pecena kacica, kapusta 🙂

katkas1
9. aug 2013

@danielaj das recept na tie zmzky?

anavila
9. aug 2013

Ahojte.pozdravujem vas z dovolenky,kde konecne nevarim! Včera jsme mali fajnovu veceru kuracia pecen na jablkach,musim aj doma vyskusat.papapa

danielaj
9. aug 2013

@natalii6 ja ju robievqm: aj marhuľovú aj slivkovú, no nie je celkom ako v obchode, to ani nebude, to je úplne iná konzistencia, ale ja ju mávam hustú pekne, ako hustý džem 😉

mart1na26
9. aug 2013

dneska domace lokse z makom a slivkovym dzemom, muz mal s kacacou pecenou.... Masozrut.... Zajtra ideme na obed babke, salatova polievka a slivkove perky..... Nedela ani srnky netusia....

slavcek777
9. aug 2013

My budeme mať zajtra cukinové placky mňam už si chutím

fatima30
9. aug 2013

kocky co vymysliet na narodeninove posedenie pridu k nam rodicia co urobit?nie obed len na take mlsne slane aj sladke

tosomja
9. aug 2013

@snu fuuuuj, to je nechutné, nechcela by som takú tortu 😀 Ale no, musím uznať, že aj to je umenie spraviť a vymodelovať 🙂

tosomja
9. aug 2013

dnes len brokolicová s nivou a pečeným ochuteným chlebíkom na želanie...

dadenka1
9. aug 2013

@mimka1 ano, normálne tam hoď kľudne aj s riadmi, čo ideš umývaťa a daj na teplotne najsilnejší program aký máš.. ja mám 70tku..

natalii6
10. aug 2013

@danielaj no ved to som si myslela aj ja ze bude taka husta ale ona je taka redsia ...ja som take nieco robila 1x nevies kde sa stala chyba ze ju nemam taku hustu? dakujem

sunflower87
10. aug 2013

....včera večer som piekla "lenivý" makový koláč 🙂 tak to bude dezert 🙂 , a na obedík máme varené zemiaky s domácou jelitkovou kašou 🙂

ivushqa
10. aug 2013

šošovicová polievka a lasagne s mletým mäsom

tosomja
10. aug 2013

dnes budeme jesť vonku,...možno hranolky a syr, alebo nejaké cestoviny...čo reštika dá 🙂

martinasturmova
10. aug 2013

Ahojte tak u nas dnes slepačia polievka a brynzové halušky

happy8051
10. aug 2013

Dnes karfiolova polievka so smotanou, pecene domace jaternice s pecenymi zemiakmi, kysla kapusta, mala dostane prikrm Baby Love 🙂

zklimekova
10. aug 2013

dnes sme s najmladšou skončili na pohotovosti hnisavá angína :(...v noci z ničoho nič dostala vysoké teploty, celú noc som ich nemohla zraziť ☹ ....a to v piatok cestujeme na dovolenku......dnes kuracie rizoto, bez polievky,...a poobede ak stíham alebo večer...taká mini parížska čokoládová tortička na zajtra 🙂

zuzana_1
10. aug 2013

My dnes rychly obed- karfiolove placky so sunkou a syrom a varene zemiaky

m_ij_ka
10. aug 2013

my dnes papáme zeleninovú polievku s pečeňovými knedličkami a ražnici 🙂

mirage
10. aug 2013

@happy8051 A preco prikrm, nemyslim to zle, ani ze jej mas dat jaternice, ale ostatne moze, ci?

mirage
10. aug 2013

@womankc A ja sa nehambim reagovat ze je to otrasne, a to nie som pruderna, puritanska, prave naopak, ale toto je nechutny gyc.

juranka
10. aug 2013

Ja som dnes len narychlo uvarila kuracie prsia na prirodno a pridala tam zopar mini paradajociek, co pestujem na balkone. Ale kedze maju tvrdu supku, tak som omacku na koniec prepasirovala. K tomu som uvarila ryzu a upiekla repu ako prilohu 🙂

happy8051
10. aug 2013

@mirage prikrm prave preto, ze jej nemozem dat jaternice a pecene zemiaky tiez jej nechcem davat, ked sa piekli spolu s jaternicami. polievocku samozrejme dostala a potom kralika prikrm.

danielaj
10. aug 2013

@natalii6 netuším, robila si podľa kaého receptu? 😒
@zklimekova skoré uzdravenie, snáď sa vyliečite, aby ste mali peknú dovolenku 😉

danielaj
10. aug 2013

ja som dnes varila údenú fazuľovú polievku s hrubými rezancami, langoše s cesnakom,kečupom, strúhaným syrom, kyslou smotanou, kto aké chcel a aj plnené pizza langoše, práve som dopiekla tvarohový krémeš, foto neskôr 😉

zklimekova
10. aug 2013

@danielaj ďakujem Danka, presne to isté sa jej podarilo aj minulý rok a dovolenka bola potom super, tak snáď dopadneme dobre aj tento rok 🙂