icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

graceful9
8. aug 2013

Včera zapekané morčacie prsia so šunkou, šampiňónmy a syrom, k tomu zemiaky pečené a dnes vyprážaný kaleráb.

karinkaeich
8. aug 2013

ahojte kocky, date mi nejaky fajn receptik na nejake masko (kuracie alebo bravcove) ku omacke a ryzi? nieco na sposob sote alebo pod., co mate overene, ze chuti. dakujem

siska53
8. aug 2013

My zajtra kyslu polievku z kysleho mlieka (syn chcel mliecnu, kde si moze dat citron ;) ) a na masle dusena fazulka s mrkvou a uvarene zemiaciky s masielkom.

zklimekova
8. aug 2013

náš dnešný cuketový koláč s makom a citrónovou polevou

zklimekova
8. aug 2013

:D zabudla som foto..tu je ...inak je úžasnýýý

womankc
9. aug 2013

@zklimekova fíha , to je pekné, dáš mi recept, spravím dnes pre hostí

womankc
9. aug 2013

@snu fíha aká presnosť 😀 , mala si modela??????? heheheheheheh

ako recesia je to dobré , nemyslím si , že je to hodné dákych ostrých komentov. Komu sa to nepáči si také nedá urobiť a komu hej , ten sa zasmeje. Ľudia sme rôzni, s rôrnymi názormi, prosím rešpektujme sa . Táto téma nikdy nikoho neodsudzovala ani neposudzovala jedlá tých , čo ich sem pridávajú. Niekomu sa môžu jedlá zdať ako gebuziny a inému ako super pochúťka , doteraz to každý pochopil. Keď sa mi to nepáči , preskočím, ak ma to zaujme, dám palec hore 😀 😀 😀 😀 a mimochodom si myslím, že viacerým sa to isto aj ako sranda páčilo, len sa možno hanbia reagovať .

womankc
9. aug 2013

@trudka4 teda v pečive si macher mňam . si ma tak vyprovokovala, že ich musím urobiť

womankc
9. aug 2013

ja som včera, len makaróny s cesnakom a syrom vymiešané , na viac som sa nezmohla , lebo ma prepadli nevoľnosti dáke brušné . Takže dnes len sucháriky

danielaj
9. aug 2013

@zklimekova máš pravdu, aj ja ho robievam, je úžasnýýýý 😉

snu
9. aug 2013

@womankc jezis ze modela 🙂)) moj model pre kamosku? blaznis? 😀 😀 pravda je taka,ze manzel radil 😀

snu
9. aug 2013

a u nas dnes len spagetky s maskom a syrom,, a vecer ideme bludit,takze asi ciganska 😀

michaelamilan
9. aug 2013

Ahojte, ja dnes varím bravčové mäso na šťave a vyvarila som doň papriku, k tomu bude ryža. Včera som prišla domov ako chilli paprička 😀 10faktor nestačil 😠 😖 😒 celú noc som nespala
@trudka4 perfektný podrobný postup!!!! Prekrásne pletienky!!!!!

maminka2013
9. aug 2013

keďže včera som navarila segedín a nakoniec som spravila i tú sktrukovú - ostalo ešte na dnes, len mi treba dorobiť knedľu, takže dnes obed "bez práce" 😉 a musím sa pochváliť, že obed bol včera chválený tak, že som rada, že na dnes ostalo 😀

michaelamilan
9. aug 2013

@graceful9 jéééj to je mňamka ten kaleráb......ja som minzlý rok dostala od jednej tety ten "gigant" a dala mi k nemu aj receptík .....najprv som sa čudovala že ako to bude chutiť 😕 a nakoniec sme si ešte aj pochutili 😀

graceful9
9. aug 2013

@michaelamilan ja sa teším, lebo ostalo aj na dnes a taký fajný a môj zásadne mäsový chlap si tiež pochutil 😀

trudka4
9. aug 2013

@michaelamilan děkuju za pochvalu fotopostupu k receptu

hanica11
9. aug 2013

Cuketová krémová polievka a tagliatelle s rajčinovou omáčkou

luciaq
9. aug 2013

kuracie stehna dusene, zemiakova kasa a uhorkovy salat

lululka555
9. aug 2013

ahojte, dnes jednoduchý a mňamkový obed u nás kyslá fazuľová polievka a volské oči 🙂

betka22betka
9. aug 2013

@zklimekova aj mňa by potešil recept! a mak dáš celý alebo pomletý?

smuhyta
9. aug 2013

U nas dnes rychlovka kuskus so zeleninkou...a pre chlapov (mm a jeho syn) k tomu kuraci marinovany steak a pre baby materske mlieko 😀

daniz
9. aug 2013

Tak včera na obed na kupku úhrabkové koláče, na salaši cestou domou halušky s bryndzou, dnes paradajková polievka
a kura na paprike + cestovina, zajtra kelová polievočka a vyprážaný karfiol,zemiačky, cuketová tatarka niečo ešte upečiem, uvidím čo. 🙂

natalii6
9. aug 2013

ja prave robim zemiakove placky a na zajtra polievku a druhe este uvidim 🙂

jani74
9. aug 2013

U nás dnes zeleninová polievka (bude aj na zajtra) s mrveničkou cuketovo zemiakové placky. A mám nachystané na Pudingoš ale stále neviem či sa do toho pustiť v tomto teple ale chúťkam nerozkážem asi🙂))

zklimekova
9. aug 2013

@betka22betka mak som dávala celý...je to v recepte...príspevok vyššie 😉

zklimekova
9. aug 2013

u nás dnes rýchla krupičková polievka s rozšľahaným vajíčkom, šošovicový prívarok, opečená klobáska a chlebík 🙂

lienka2
9. aug 2013

francuzska polievka a ryzovy nakyp

stellamaris
9. aug 2013

dnes slepacia polievka s pecenovymi haluskami,zapekane zemiacky s bryndzou a slaninkou,mnam 🙂