Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
mam jednu otazku pre tie co robite tu marhulovu nutelu aka ma byt jej konzistencia? ja som dneska jednu otvorila a je dost riedka som myslela ze bude ako tie co maju v obchode 😉
dnes masko na smotane s haluskami a pred chvilou som upiekla pudingovy kolac, zajtra vyprazany karfiol so zemiakmi a v nedelu kuraci vyvar, pecena kacica, kapusta 🙂
Ahojte.pozdravujem vas z dovolenky,kde konecne nevarim! Včera jsme mali fajnovu veceru kuracia pecen na jablkach,musim aj doma vyskusat.papapa
@katkas1 kuk môj album https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb...
ale aj túto od @traktor som robila a tiež výborná https://www.modrykonik.sk/fotoblog/traktor/albu...
dneska domace lokse z makom a slivkovym dzemom, muz mal s kacacou pecenou.... Masozrut.... Zajtra ideme na obed babke, salatova polievka a slivkove perky..... Nedela ani srnky netusia....
My budeme mať zajtra cukinové placky mňam už si chutím
kocky co vymysliet na narodeninove posedenie pridu k nam rodicia co urobit?nie obed len na take mlsne slane aj sladke
....včera večer som piekla "lenivý" makový koláč 🙂 tak to bude dezert 🙂 , a na obedík máme varené zemiaky s domácou jelitkovou kašou 🙂
šošovicová polievka a lasagne s mletým mäsom
dnes budeme jesť vonku,...možno hranolky a syr, alebo nejaké cestoviny...čo reštika dá 🙂
Ahojte tak u nas dnes slepačia polievka a brynzové halušky
Dnes karfiolova polievka so smotanou, pecene domace jaternice s pecenymi zemiakmi, kysla kapusta, mala dostane prikrm Baby Love 🙂
dnes sme s najmladšou skončili na pohotovosti hnisavá angína :(...v noci z ničoho nič dostala vysoké teploty, celú noc som ich nemohla zraziť ☹ ....a to v piatok cestujeme na dovolenku......dnes kuracie rizoto, bez polievky,...a poobede ak stíham alebo večer...taká mini parížska čokoládová tortička na zajtra 🙂
my dnes papáme zeleninovú polievku s pečeňovými knedličkami a ražnici 🙂
Ja som dnes len narychlo uvarila kuracie prsia na prirodno a pridala tam zopar mini paradajociek, co pestujem na balkone. Ale kedze maju tvrdu supku, tak som omacku na koniec prepasirovala. K tomu som uvarila ryzu a upiekla repu ako prilohu 🙂
@natalii6 netuším, robila si podľa kaého receptu? 😒
@zklimekova skoré uzdravenie, snáď sa vyliečite, aby ste mali peknú dovolenku 😉
ja som dnes varila údenú fazuľovú polievku s hrubými rezancami, langoše s cesnakom,kečupom, strúhaným syrom, kyslou smotanou, kto aké chcel a aj plnené pizza langoše, práve som dopiekla tvarohový krémeš, foto neskôr 😉
@danielaj ďakujem Danka, presne to isté sa jej podarilo aj minulý rok a dovolenka bola potom super, tak snáď dopadneme dobre aj tento rok 🙂

Ahojte, u nás dnes domáca gulášová polievka, a deti si rozkázali ryžový nákyp s višňami a tvarohom, narobila som kopec domácej zmrzky - vanilkovú, čokoládovú a jahodovú, už som nefotila, mám pofotenú v albume, tak poobede si dáme 😉 pekný horúci dník, dúfam, že už posledný takýto extrém 😒