icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ifkael
10. aug 2013

Na zelanie dnes zase langose, strudla makova s visnami a jablckova.

Mam dobry recept
300g hladkej muky
125 g cera
1,5 dcl piva
Stipka soli

Na dva zaviny

A zajtra si chlapi rozkazali rezne- vsak klasika 🙂 🙂 🙂 plnku najmensiemu, asi pyre a mam chut na cesnakovu polievku. Vyvar mali sme cez tyzden

bubo1104
10. aug 2013

dnes karfiólová polievka , halušky so syrokrémom a škvarkami . No a piekla som domáci chlieb na plechu .

joannas
10. aug 2013

@danielaj aj ja som zrobyla domacu zmrzlinu a nikto nechce jesť, 😠

natalii6
10. aug 2013

@danielaj tak to uz neviem kto mi to dal pozerala som tvoje recepty ale postup som tam nenasla 😉

zuzuliak1981
10. aug 2013

Dnes zeleninova polievka, bryndzove halusky, nepecena broskynova torta a zajtra lasagne, mnam

tretulka
10. aug 2013

ja som dnes robila plnenu papriku, vydarila sa na 1., vsetci sme sa zalizovali 🙂, zavarala som leco, nalozila maso do pacu na zajtra, urobime k nemu taky fajn kukuricovy salatik s koprom a mozno trosku zemiakov. Cez tyzden sa chystam robit langose na zelanie maleho, ale len tie chladnickove.

cora30
10. aug 2013

Dnes toho bolo: hruškové muffin, párky ,,skryté,, v kysnutom ceste posypané údeným syrom, pagáče slaninovo-syrové, zeleninová polievka (zo záhrady) s písmenkami a MM si spravil pečené kura s pečienkovou plnkou.Zajtra oddych-výlet: čaká nás lesná železnička.

cora30
10. aug 2013

@ifkael mňamky, tá štrúdla mi je slabôtkou.

trudka4
10. aug 2013
danielaj
10. aug 2013

@joannas a prečo nechcú? 😕 😕 😕 u nás išla na dračku 😉

danielaj
10. aug 2013

pár fotečiek - dnešný tvarohový krémeš a z týždňa - marhuľový koktail a makovo-kokosové muffinky plnené čokoládou 😉

siska53
10. aug 2013

@trudka4 mnam, milujem makove! 🙂

beruska1311
10. aug 2013

@danielaj Prosim si receptik na makove muffinky, vyzeraju brutalne neodolatelne🙂

danielaj
10. aug 2013

@beruska1311 ďakujem pekne, páči sa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34605 , ja som do polovice dala strúhané jablko, ako je v recepte a do polovice strúhanú mrkvu 😉

beruska1311
10. aug 2013

@danielaj dakujem zajtra peciem🙂

zklimekova
10. aug 2013

na nedeľu chystám pečené kuracie stehná , zemiakovú kašu, hovadziu polievku s rezančekmi , poobede čokoládová tortička 🙂

mart1na26
10. aug 2013

zajtra otrepana klasika, slepacia polievka a pecene kuriatko z ryzou a kompotikom. 🙂 nemali sme to uz 100rokov.... Cez tyzden si uz urobime rybu, volako zabudame :/

tofik
10. aug 2013

My dnes karfiolovo zeleninková polievka, slivkovo tvarohová žemlovka z vianoćky.
Zajtra ta istá polievočka, vyprážaný karfiol a syr pre muža a deti. Pozývame svokru tak jej upečiem prstuhov. A ja si zapečiem karfiol so zemiakmi a syrom. Všetci k tomu budú mať rajčinovo-uhorkový šalát.
Večera bryndzová polievka a doje sa žemlovka a ja si spravím lečo. 🙂

trudka4
10. aug 2013

@siska53 supééééér, tak ho vyzkoušej a dej vědět, jestli chutnal 😀

luciaq
11. aug 2013

dobre ranko, my dnes kuracia polievka s mrvenickou, sampiony na smotane s cestovinou, a masovy nakyp so zemiakovou kasou a paradajkovo-cibulovy salat http://www.bonvivani.sk/recepty/masovy-nakyp

bubo1104
11. aug 2013

@luciaq tak tento receptík určite vyskúšam , vďaka zaň .

luciaq
11. aug 2013

@bubo1104 ja ho tiez idem dnes robit prvykrat.ale vyzera super tak som zvedava ako vyjde

lencyca
11. aug 2013

Ahojte,dnes zeleninova polievka s muslickami,zapekane kuracie rezne so slaninou,cibulou a syrom,zemiakova kasa,kysle uhorky,vcerajsie slivkove maxi gulky,len sa po nich zaprasilo 😉

nelinka0401
11. aug 2013

Ahojte tak včera som len deťom robila kyslú zemiakovú polievku a palacinky a večer sme šli na guláš z diviny.bol super 🙂
dnes slepačia polievka so slížikmi ,mleté rezne s hrachovo-kukuričnou ryžou a kapustovým šalátom,koláč nerobím asi prinesie babka 😀 😀

smuhyta
11. aug 2013

U nas dnes madarske rezne so zemiakmy a zel.salatik a ako dezert si chlapi kupili melon ...a babam na obed materske mlieko a poobede bebu 😝

vivusika
11. aug 2013

@joannas my robíme čokoládovú, citrónovú a muž robil aj ríbezľovú a len sa tak po nich zaprášilo 🙂

vivusika
11. aug 2013

u nás dnes zeleninová polievka s kvasnicovými haluškami od včera a dnes pečené kurča s plnkou, ryža, zeleninový šalát 🙂

vivusika
11. aug 2013

@danielaj šikuľka, tie makové muffinky vyzerajú úžasne jedlé 🙂

drobec89
11. aug 2013

ahoj, ja sa dnes chystám na toto http://najrecept.sk/2013/07/kuracie-kocky-so-se... 🙂 🙂

libka1
11. aug 2013

halaszle, vyprazany patizon, varene zemiaky, aioli, paradajkov-cibulovy salat