icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
13. aug 2013

ahojte, na raňajky bolo u nás cukinové lečo, neviem sa ho dojesť, na obed som varila šošovicovú omáčku na kyslo, zo včera zostali ešte fašírky, dorobila som k nim pečené zemiaky a uhorkovo-rajčinový šalát, deti si vypýtali domáce rezance s tvarohom a čokoládou , robila som domácu zmrzlinu (šľahačka, tvaroh a uvarené Salko) - do jednej som pridala roztopenú čokoládu a do druhej nasekanú horalku a orechy, a upiekla som koláč s makovo-orechovými kôpkami a posýpkou 😉 a dnes som skúsila jeden zlepšovák, keďže do zmrzliny malo ísť uvarené Salko, mala som len obyčajné a nemala som čas variť ho v plechovke 2 a pol hodiny, tak som to dala do teflónovej panvice a miešala a miešala a za pár minút som ho mala krásne skaramelizované, takže už budem aj do zákuskov robiť len takto 😉

zklimekova
13. aug 2013

dnes brokolicová krémová polievka s chlebíkom , uvarila som zemiaky a konečne sme dojedli pečené kuracie stehná z nedele 🙂

miruska73
13. aug 2013

@luciok aj finska je proti tomu studena 😀 😀 😀 😀

mart1na26
13. aug 2013

dneska uz som pisala, zajtra pecene morcacie kridlo a ryza...... Pozajtra zemiakove placky (hotove kaufland) a nieco k nim vymyslim.... 🙂

miruska73
13. aug 2013

@danielaj aleeeeeeee nasa sikovnica ma dovolenku ked tu drazdi nase chute takto skoro 😀 😀 😀 no ty si riadny spekulant ked ta napadne takato vec zo salkom ja by som sa bala ze to dokazim 😕 a aky je postup na tu zmrzku asi by som aj urobila ked je tu konecne receptik bez surovych vajec....

gianni
13. aug 2013

na raňajky domáci jogurt s jablkom a domácimi muslami...
dnes sa robí kapustnica a na obed bolo br.plece podusené s cukinou,paprikou a paradajkou + tarhoňa...

miruska73
13. aug 2013

babulky mi dnes dojedame syrove gulky so zemiakmi a dom .tatarkou ozaj nemali tie gulky nafuknut ?pocas pecenia...a zajtra idem piect domace bio kura tak to som nemala roky normalne sa tesim a k tomu ryzu s kukuricou.... tak kavicka dopita idem ja zehlit 😝 😝 😝

danielaj
13. aug 2013

@miruska73 😀 😀 😀 veru mám do konca mesiaca, a hĺadám si novú prácu, skončili sme od 1.8., už si šéfko nechal iba rodinných príslušníkov, tak začína nová etapa života, už to prebolelo, lebo to bol iba psychický teror ku koncu, tak som rada, že to skončilo, bolo to moje druhé zamestnanie v mojom živote, tak verím, že do tretice to vyjde a bude to už do dôchodku 😉 zmrzku som našla na nete, ale robila ju aj Ivanka @traktor, tak som ju skúsila, vyšľaha´t 2 šľahačky, do toho 2 tvarohy a uvarené Salko, a už si dovhutíš ako chceš, ovocie, nasekané kekse, orechy, čokoláda, káva...

miruska73
13. aug 2013

fuha 🙄 🙄 tak to je na figu ale ak si pamatam tak si hned pri nastupe spominala nejake problemi s firmou.....tak vela stastia s hladanim nech to vyjde v tejto fajn dobe ,no ved aj ja uz pomaly koncim najkrajsie obdobie zivota zeny a mam velke obavy z toho co bude lebo tu je strasne malo roboty ale hadam sa nieco pritrafi dake ponuky boli aj pocas materskej tak hadam daka jedna si najde aj po skonceni a ja to budem mat asi trosku horsie styridsiatka na krku male dieta to ako by som mala pri najmensom ebolu 🙄 🙄 😀

luciok
13. aug 2013

@michaelamilan Miška, dajako to varenie flákaš 😀 žartujem samozrejme 😀 😀

michaelamilan
13. aug 2013

@luciok mno čo žartuješ 😀 to je ale pravda 😀 😀 heh...... mám akýsi "nevariaci režim" 🙂 Nakopnite ma do zadku nech sa troška rozhýbem 😝

luciok
13. aug 2013

@michaelamilan To je asi normálne, ja som občas na tom podobne

bubo1104
13. aug 2013

rajčinová polievka , zemiačiky na masielku a pažítke + karfiól + domáca čalamáda .

danielaj
13. aug 2013

@miruska73 ano, ano, spomínaš ssi dobre, firma mala počas mojej MD problémy, tak ale 8 rokov som tam pracovala a teraz zmena, a tiež sa mi bude ťažšie hľadať, no doteraz som len v kancelárii robila ale myslím, že teraz takú prácu len tak ľahko nezoženiem, možno skončím niekde za pásom na 3 zmeny, ach, ale čo už, musíme si zvyka´t, s prácou je to ťažké aj tu 😢 ďakujem pekne, aj ja budem drža´t palce tebe, až budeš hľada´t ty 😉

lienka2
13. aug 2013

dnes fazulova polievka s parkom, granadir
zajtra dojeme polievku a na druhe bude morcacie masko na leci s nokami 🙂

siska53
13. aug 2013

Nuz nas zajtra caka hokkaido polievka, morska stuka - rybka na cukine a mrkve, mame i opeceny baklazan , jacmenne krupy na sposob ryze a mrkovy salat. Vsetko nesolene, ved my si dosolime, kedze dostane i nasa slecna mala.

charllotte
13. aug 2013

dnes sme mali pecene kuriatko, ryzu a uhorkovy salat, poobede kolacik....

libka1
14. aug 2013

tekvicovy privarok, sekana, chlieb, dojeme palacinky

libka1
14. aug 2013

@siska53 ahoj, ako prosim ta robis tie jacmenne krupy na sposob ryze? to by som rada skusila...

natalii6
14. aug 2013

u nas dnes sosovicova polievka a idem robit termix do@danielaj

martinasturmova
14. aug 2013

dnes rajčinová polievka a rizoto 😀

lululka555
14. aug 2013

Ahojte, dnes sa doje polievka zo včera paradajková a akurát začínam variť. Budú domáce halušky a kura na smotane...mňam 😉 😝 😝

libka1
14. aug 2013

@danielaj mas presne taku istu dosku na linke ako ja 😉 akurat taku krasnu zmrzlinu som tam este nikdy nemala polozenu, musim vyskusat 😀

soniatko
14. aug 2013

na dnes nam ostali este strapacky z kyslej kapusty a na veceru a zajtrajsok budem robit super recept, pecene horne kuracie stehna so zemiakmi a sampionmi...nemame velmi radi pecene kura, ale toto nam chuti... 😉

gucz
14. aug 2013

ja dnes varím lečo (zaváram do pohárov) ale pred naliatím do pohárov som ho pomixovala, používam to do gulášu. Teraz sa mi varí pretlak rajčinkový (rajčinovú polievku máme najradšej z domáceho pretlaku) 🙂 a k obedu bude len niečo jednoduché... ešte uvidím, čo ma napadne

natalii6
14. aug 2013

moj 1x doma robeny termix sa absolutne neujal vsetci nim ohrdli 😠 tak aspon macky si nanom pochutnaju 🙂

sunflower87
14. aug 2013

no tak my budeme mať to čo včera - guláš "ala čo špajzla dala".....poviem vám bol super 🙂 som nečakala, že to bude mať takú dobrú chuť 🙂 .....bola tam cibuľka, mäsko, paradajky, papriky, cícer a halušky 🙂

womankc
14. aug 2013

@danielaj no nie je to veľmi milé , ale všetko zlé je na niečo dobré. Prajem, aby si si skoro našla dobrú prácu 🙂

kucminka
14. aug 2013

kočky,overený a dobrý recept na ruské rezy,prosím,Mám ich veľmi rada,ale ešte som ich nikdy nerobila

juranka
14. aug 2013

Dnes som varila sosovicovy privarok, opecene parky a chlebik, od vcera dopapame lievance 🙂