Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes to bude po všetkých tých klasických a tradičných jedlách "špecialitka" - Morčacie s cuketou,baklažánom a tofu na indický spôsob 🙂
vajičková polievka a zapekané cestoviny 😉
jaternice s pecenym masom... no co, treba si to obcas ulahcit.
zajtra- bryndzove halusky. a v piatok budu vajcove... ha, jednym jedlom dva dni vybavime 😉
Rajčinovú polievku s cestovinami ,a kurací stroganov s ryžou a pečenými zemiakmi... 😀 😎
Cestoviny Carbonara 🙂
vajickova polievka a cestoviny s kuracim maskom a cuketovo-paradajkovou omackou
Zeleninova polievka, cuketovy privarik s volskym okom a zemiackami..
Párková polievka a pocukrované fánky.
Pečene zemiačky s kyslou kapustou... 🙂
Ahojte,
my dnes mame zeleninkovu polievku s haluskami a bravcove masko na kocky so smotanou, asi pecene zemiaciky k tomu spravim a maslovu zeleninku. Zajtra francuzske zemiaky.
Kocky, neviete mi poradit, ci na nete nie su nejake taketo predlohy na vystrihnutie (ako tie korunky, nieco podobne)? Ideme piect na piatok do skolky taketo mrkvove muffiny s polevou z masla Philadelphia, objednat uz nic take nestihnem a Adelka by rada mala okrem tych cukrikov navrchu aj nejaku princeznovsku ozdobu. Kamoska to mala z USA, tu v Nem. som nic take nenasla. To len ak naaaahodou by niekto mal tip 🙂
@ivetka1981 mnam, tak takuto podobnu pomazanku aj moja mama robievala, uz som ju nejedla roky, ako ju robis ty, prosimta?
@ivetka1981 mňam ,ako vždy na 1* 🙂
a zase zarobené chladničkové cesto na langoše, mama nám doniesla polievku zo zelenej šošovice- som takú zelenú ešte ani nemala 😉
a chlapom trošku sladkého- piškota,banán,čok.poleva...
@gianni presne na ten dezertík som si dnes myslela,že urobím,len banány musím kúpiť a ide sa na to 😉
fazulová polievka na kyslo..vyprážaný karfiol, zemiaková kaša.
@ivetka1981 mňam....vyzerajú úžasne tie gulky, aj pomazánka aj sliv.pochúťka....
dnes este sme dojedli vyvar z kur. kridel so zeleninou a cestovinou, na druhe kuracie sote s cuketou a ryzou, zajtra polievka so struhanej zeleninky s ryzou a mm dostane zvysok sote v zemiakovo-cuketovou plackou, pre deti urobim palacinky 🙂
včerajšie lievance sa zjedli, tak som dnes varila hadžanku 🙂 MŇAM! 🙂
robievate niektora maso na sladko,viem,že tam ide sl.smotana,hrozno,jahody,brosyne...prip.ine ovocie len neviem presny recept,dakujem 😉
potebujem poradit!chcem urobit kur prsia s broskynou ale...........v restauracii som to jedla a bolo to poliate takou bielou stavou,nie vyvar,vypek a pod............netusite co by to mohlo byt?vopred vdaka za kazdu radu 😉 🙂
my sme dnes dojrajčinovú polievku s bazalkou, strúhaným syrom a cestovinkou zo včera, malá mala vajíčkovo-krupicovú polievočku zo včera, robila som perky z rožkového cesta s domácim marhuľovým džemom, pozypané tvarohom, grankom, makom, orechami, kto ako chcel, pridávam foto nasušených rajčiniek v olivovom oliji s cesnakom a bylinkami, prvá várka zaváraných broskýň,pečiem ďalšie 2 plechy rajčín a idem dovariť kečup, obrovské množstvo špeciálnych rajčín na kečupy a pod. mám spracované, tak zajtra by som mala ma´t konečne pohov 😀
my včera zemiaky pečené v šupke so slaninkou+kyslá smotana a hrášková. A dnes kapustová s klobásovým mäskom a ryžu, mäsko na hríbikovej omáčke

@jarka721
robila som podľa tohoto receptu
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3990