icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
26. aug 2013

ahojte kočky, tak po pár dňoch som dnes aj ja varila...včera sme sa vrátili z dovolenky..a hneď taký teplotný šok pre nás...chcem nazad do tepláááá...dnes som robila rizoto a zeleninkovú polievku, mladší syn má dnes meniny tak podľa priania aj koláčik..perník 🙂

lencyca
26. aug 2013

@meri987 Dakujem,je výborná,my sme ju už koštovali 😀 páči sa recept:1kg bielej kapusty-postrúhat na hrubo,1kg šalát.uhoriek-postrúhat na kolieska,1kg papriky -pokrájat na pásiky,1kg cibule-pokrájat na kolieska,6 mrkiev-postrúhat na hrubo,vsetko dat do velkej misy,zaliat prevareným nálevom-1/2 balíka Zelka,500ml octu,35 dkg kryštál.cukru...nechat v chladničke stát 24hodín,potom natlačit do pohárov,zaliat štavou,sterilizovat pri 100 C-7minút,ešte horúce vybrat,dat na utierku hore dnom,vychladnút 😉

lencyca
26. aug 2013

Ahojte,dnes bola kapustnica s klobásou a palacinky s jahodovým džemom 😉 včera sme mali kuraciu polievku so slížami,kuracie rezne so zemiakovým šalátom a kopec zákuskov a tortu,sladké už nechcem ani vidiet 😀

siska53
26. aug 2013

My zajtra zeleninovu polievku, ja dojem este tofu s cukinou, co som dnes opiekla a robila som i zapekanu cukinu s mozzarelou, zajtra dojeme kukuricnu kasu a na pozajtra budu zemiacky, mala len varene a nam ich asi opeciem, uvidim.robila som na zajtra a pozajtra pre deti (mozno i muza, ale skor nie) hovadzie na klinceku a borievkach- tie som pouzila prvykrat a strcila som tam i celu mrkvu,mam pocit, ze ta stava ma potom taku lepsiu chut, kedze ja sa masu uz opat uspesne vyhybam,len stavicka mi chuti.🙂)

anos18
26. aug 2013

Oslava synovych narodenin: pecene bravc.kare s horcicovou omackou, hrncekovymi knedlami a cucoriedkami, krekry tuc tuc a ovocna torta.

zarabono
27. aug 2013

@megika1 ako robievas jokaido polievku?

meri987
27. aug 2013

@lencyca dakujem urcite vyskusam.🙂

gabulka15
27. aug 2013

dnes špenat -vajicko-chlebik

libka1
27. aug 2013

vyvar zo vcera, grilovane morcacie prsia a salat coleslaw

rencica
27. aug 2013

Polievka od vcera mrkvovo-porova, cuketove fasirky sa pecu a zemiaciky popr. Zemiakova kasa a daky salatik k tomu..

janeita
27. aug 2013

Prosím vás poradí mi niekto ako spraviť palacinky? cestu na palacinky? od oka ho neviem, nejaký hrnčekový recept?

m_ij_ka
27. aug 2013

dnes papáme zemiakovo fazuľovú polievku na kyslo, špagety s mletým mäsom

lydia22
27. aug 2013

Dnes halušky s tvarohom

maminka2013
27. aug 2013

@janeita ja robím takto: 2 vajíčka, 1 PL masla /môže byť i rastlinné/, 300 ml mlieka, 1 šálka polohrubej múky /250 ml/, vanil. cukor alebo 1 PL kryštálového cukru, štipka soli.. ak mám doma i napr. prezrelý banán, tak ho šupnem do cesta ;) ideme sa za tým potrhať 😀

maminka2013
27. aug 2013

dnes gulášová polievka 🙂

ellise
27. aug 2013

dnes ovocné knedlíky švestkové a broskvové ze spařeného těsta,bez polévky

danielaj
27. aug 2013

ahojte, dnes som varila na raňajky ovsenú kašu s broskyňami, jablkami a javorovým sirupom, na obed už mám uvarenú chlebovú polievku, a deti si rozkázali palacinky s domácim jahodovým a marhuĺovým džemom, urobím aj pár tvarohových, naložila som si broskyne do sušičky a v rúre sa mi pečú papriky 😉 pekný dník 🙂

jarka721
27. aug 2013

@anos18 receptik na tuc tuc 🙂 😉

juranka
27. aug 2013

@danielaj ako sa robi chlebova polievka ? 😕 to som este nepocula...

danielaj
27. aug 2013
pea87
27. aug 2013

@danielaj zena mas moj obdiv...kedy ty to vsetko stihas??? 🙂

ifkael
27. aug 2013

pouzivate bujony? ja vobec...ani umelu vegetu...skor bylinky a v mraznicke mam vzdy vyvar zamrazeny.

danielaj
27. aug 2013

@pea87 joj, ďakujem za pochvalu, ja mám vrtulu v zadku, neposedím ani minútu 😀 , a dnes to boli samé rýchlovky 😉

kathy1
27. aug 2013

Ahojte zenicky, mohli by ste mi napisať Vas osvedceny recept na chlebik z pekarnicky? Pada mi na nu prach a chcem ho oprasiť 😀. Len niekde pisu susene drozdie, niekde cerstve, tak radsej nejaky od Vas vyskusany 🙂 dakujem pekne

nelinka0401
27. aug 2013

Ahojte.tak ja dnes varím kapustnicu s hríbikmi,tak dúfam,že bude aj na zajtra.deti majú ešte slepačiu a na večeru grilovanú papriku so syrom a šunkou 🙂

martinasturmova
27. aug 2013

Ahojte tak ja dnes slepačí vývar lebo moja krpata len slepačiu alebo gulašovú polievku a skladané zemiaky 😉

luciaq
27. aug 2013

ahojte my porovo polievka a rezacne s tvarohom

daniz
27. aug 2013

Deti u babky , a mm dnes tuniakové špagety a boli sme týždeň na chate, tak kopec buchiet, perníkový koláč, br. posúch, grilovačky, guláš, pečené zemiaky v pahrebe, špekáčiky.... a hlavne veeeeľa oddychu,srandy a pohybu na čerstvom Zázrivskom vzduchu.

lululka555
27. aug 2013

Ahojte 😉 dnes som robila zemiakové lokše a musím napísať ,že také parádne 😵 🙂 🙂 sa mi teda ešte napodarili, ako dnes. 🙂 Vždy som ich mávala tvrdé, dávala som do nich veľa múky a dnes sú mäkkučké ako pampúšiky a ani som ,,nenervačila,, pri zarábaní cesta, nelepilo sa mi vôbec. Mali sme ich s restovanou kuracou pečeňou. 🙂