icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

marlenka75
27. aug 2013

Kurací vývar, zemiaková omáčka,varená klobáska alebo vajce 🙂

libka1
27. aug 2013

@lululka555 tie lokše vyzeraju ukazkovo 😵

lululka555
27. aug 2013

@libka1 ďakujem ,podarili sa mi také po prvýkrát . 😉

joannas
27. aug 2013

@ellise ako robyš to cesto na knedliki?

drobik1
27. aug 2013

cafte tak my dnes dojedame este slepaci vyvar a detom uz kedze su doma od svokry...palacinky..podla vyberu... 😀 a na zajtra idem este robit tekvicovy privarok s domacim chlebikom a varenym vajkom... 🙂

dana_l
27. aug 2013

mm dnes upecie pizu a ja uvarim plnenu papriku (bez paprik)

zklimekova
27. aug 2013

my sme sa dnes vysedeli na chirurgii so synom skoro celé doobeda tak na obed len rýchla krupicovo vajíčková polievka s chlebom a pirohy alá Kaufland :D

jachin
27. aug 2013

Syrečková polievka s hráškom, kakaové palacinky s tvarohom, a dezert bude cuketový koláč.

vivusika
27. aug 2013

Fazuľová polievka so zeleninou a údeným kolenom, slivkové knedle s makom a deťom s grankom 🙂

megika1
27. aug 2013

@zarabono hokaido umyjem ,vydlabem stredok a pokrájam aj so šupkou.Na masle orestujem tekvičku ,pridám 2 zemiaky,1 mrkvu a uvarím do mäkka,rozmixujem ,dochutím soľou ,korením a na záver prilejem kelímok 10 % smotany,zdobím tekvicovým olejom a opraženými kupnými semiačkami ( ak mám )

vierki
27. aug 2013

paradajková polievka a na ziadost syna palacinky 😉 a pre mna musaka zo vcera. ved vsetko treba dopapat. 😎

miruska73
27. aug 2013

ahojte babulky tak sa zase po piatich dnoch chatovacky hlasim doma 🙂 dnes som navarila sosovicovu polievku na kyslo ale bez masa a slivkove knedlicky posypane makom a struhankou...mnamkaaaaaaaaaaa......a cez vikend sme mali plnene rezne so zemiakmi a paradajkovo cibulkovy salat bublaninu s cernicami a grilovacka kazdy vecer piatok sme si robili hamburgery a v sobotu svagor griloval kapra bol vyborny a to ja kapra nelubim ale na grile v alobale a fajne dochuteny moze byt aj castejsie 😀 😀 😀 😀

joannas
27. aug 2013

@vivusika ako robyš cesto na slivkove gule?

lululka555
27. aug 2013

baby , taká minipomôcka 😉

vivusika
27. aug 2013

@joannas zemiaky uvarím v šupke, ošúpem a najemno nastrúham /keď sa mi nechce, klasicky uvarím a poriadne popučím 😉 / pridám vajíčko a polohrubú múku.

ellise
27. aug 2013

@joannas v 1/2 l mléka rozpustím 60g tuku,přidám špatku soli, až mléko vaří nasypu do něj 300g hrubé mouky, hned odstavím z ohně a míchám a míchám, až je z toho hustá kaše. Až to vychladne přidám do toho 2 vajíčka a 200g hladké mouky a zpracuji v těsto a pak jen odkrajuji kousky a balím do toho ovoce. Vařím v osolené vodě, až vyplavou na povrch ještě 1-2 minuty

zabka4
27. aug 2013

@natinecka ahoj dnes som robila tu kasu a bola uzasnaaaa.. 😀 😀 taka mnam. no ak zo skolky, mala mimo obedu zjedla este 2 misky iba kaše. dakujem moc za receptik 😉

veverka24
27. aug 2013

Na obed hovadzie masko s quinoa a mrkvickou a kukuricou( na sposob rizota) a na veceru pohankove palacinky

zuzzuli
27. aug 2013

U nas dneska struhana zeleninova polievka, bravcovy gulas s domacou knedlou, prvy krat som skusal pol na pol z celozrnnej muky a je vyborna 😉 . Pre maleho som urobila zopar parenych buchiet plnenych cernicami. A do zasob par poharov cernicoveho dzemu 🙂

siska53
27. aug 2013

Takmy zajtra zeleninkovu polievku, deti hovadzie masko na borievkach a klinceku, mame i zapekanu cukinu a mojim chlapcom, ktori maju v rozpati tyzdna sviatok, som spravila i puncovu tortu.

rosannar
28. aug 2013

dneska restovaná pečienka so zemiakovými plackami a pizza 😉

lululka555
28. aug 2013

Ahojte, dnes zeleninová s haluškami a slivkové guľky 😝

tin007
28. aug 2013

Ahojte, poradte, co sa da urobit, ked mam tekvicu a por a roznu zeleninu (ziadne maso, syr mam); mam chut na nieco pecene (nie varene, ani vysmazane). 🙂

drobec89
28. aug 2013

ahoj ja som sa dnes pustila do tohto 🙂 http://najrecept.sk/2013/08/dynove-gnocchi-s-hu...

cora30
28. aug 2013

Varím na 2 dni: kur. prsia s mrkvou na biel. víne s kúskami suš. sliviek-len pre chuť,zapekaná tekvica s kur. prsiami, pizza ,, sedliacka,, cibuľa, slanina, plátky tekvice a rajčín + párkovo- syrová. Polievka ostala ešte zo včera: fazuľová.

ifkael
28. aug 2013

sa mi sniva o slivkovych guliach s makom.... hmmmmmmmmmm. uz len slivky zohnat.

a dnes zeleninova polievka a netradicne na stredu- rezne. deti si rozkazali

lienka2
28. aug 2013

vcera ryzovy nakyp s jablkami a piskotami, dnes kuracie prsia na prirodno, tarhona a zeleninovy salat, zajtra dojeme ryzovy nakyp.. polievka bola vcera mixovana zeleninova s opecenym chlebikom (hrach, zemiaky, mrkva), na zajtra robim fazulovu

nelly3
28. aug 2013

@lululka555
aj ja asi urobim slivkove gule, mam v mrazaku, mama mi poslala, uz urobene, len do vody dat vriacej, potom co davas na ne? struhanku, ci granko?

lululka555
28. aug 2013

@nelly3 dala by som si s makom,ale zistila som ,že nemám mak,takže budu asi s kakaom.Tak budeme mať rovnaký obed 😉

nelly3
28. aug 2013

@lululka555
ja az veceru, obedujem v praci 😉