icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zarabono
1. sep 2013

@michaelamilan aj ja som cajovy maniak🙂 radsej ich neratam...len maly ma asi 6 druhov...aky si to robila kolacik?

My vcera a dnes pecene maso,kapusta,knedla,maly ma svieckovu a robila som zenevsky hruskovy kolacik,mnamka a tvarohovy zavin a rozmyslam,ze este spravim dnes cesnacku

snu
1. sep 2013

bre ranko,, ja uz pecem pernik .. k obedu rezne naopak a zemiaky.. k tomu kto co chce 🙂 ja som si zavarila cviklu s cuketu-prvy krat a neviem sa dojest 🙂))))

lululka555
1. sep 2013

Ahojky 😉 tak včera sme mali koložvarskú a bravčove na zelenej fazuĺke s ryžou .Dnes sme pozvaní na obed k svokrovcom a budú asi šnicle...peknú nedelu 🙂

pojezdalova
1. sep 2013

Link na recept na pudingac mi date prosim?

daniz
1. sep 2013

@danielaj Danka,prosím Ta, ako robíš nakladaný syr?

monika837
1. sep 2013

@pojezdalova http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9139 ja som robila podla tohto... su faaajne 😀

hasleerka
1. sep 2013

no ja idem urobiť porovú polievku s opečeným chlebíkom a bravčové na leči s ryžou...

drobik1
1. sep 2013

ahojte my sme mali vcera kalerabovu polievku a parene buchty s makom a cucoriedkami...dnes kuracia polievka so zeleninou a rezancami,pecene kurca a ryza plus ceresnovy a marhulovy kompot..dezert jablkove pyte... 🙂

michaelamilan
1. sep 2013

@zarabono no inak ma napadlo že malého granulové čaje pofotené nemám 😀 Ale niesom nadšená že pije zrovna tie, mno tak sa s nimi nebudem "pýšiť" 😀
Ten koláčik to je klasická bublanina poliata pudingom - O,5l pudingu som tam vyliala a posypaná tými ozdobnými cukríkmi. 1/2 som robila bez ovocia, malá Miška nemá rada ovocie v koláčiku.

lydia22
1. sep 2013

Dnes polievka so šampiňónmi a mrveničkou, hovädzinka v horčicovej omáčke s knedľou a slivkový koláč s posýpkou

pojezdalova
1. sep 2013

@monika837 dakujem 🙂

zarabono
1. sep 2013

@michaelamilan tie granulovane su hnusne,ked to postoji,tak to chuti ako cukrova voda.nas sa nastastie naucil na vodu a pijeme zalievane sackove a bezproblemov.treba len skusat 😉 😉

betka22betka
1. sep 2013

včera plnená paprika s taveným syrom, šunkou + príloha dusená cukina. Dnes slepači polievka s krupicovými haluškami, plnená paprika s bryndzou a šunkou+príloha dusená cukina.

monika837
1. sep 2013

@pojezdalova NZ 😉

vivusika
1. sep 2013

u nás dnes hrášková polievka s krupicovými haluškami, pečené kuracie stehná vypchaté cibuľou, ryža a paradajkovo-cibuľový šalát. Od včerajšej oslavy ešte ostal kotlíkový guľáš, torta a jablkovo-makový závin 🙂

miminaaa
1. sep 2013

Ja dnes trochu "nenedeľne" - brokolicová krémová polievka s opečenými rohlíkmi pokrájanými na kocky a cukinovo-zemiakové placky. 😉

tanitta
1. sep 2013

nedelna polievka, spanielske vtaciky +ryza, zel, salat, a na veceru zarobeny tatarak 😝 s hriankami
odzajtra cukinovo tekvicove dni.... omacky na spagety, placky, zapekane,......

libka1
1. sep 2013

@tanitta tataraaaaaaak 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

danielaj
1. sep 2013

ahojte, ja som dnes varila klasika vývar z kosti z bravčového karé so slížikmi a zeleninkou, dusená kapusta, domáca knedľa a pečená krkovička, zavarila som 14 pohárov slivike, včera večer som tiež 14 zavarila a naložila som aj plnú sušičku zliviek, už sa pomaly dosúšajú a ja chodím vyjedať, 😝 peknú nedeĺu 😉 pridávam foto včerajšieho obráteného broskyňovo-orechového koláčika a jedna várka sliviek 🙂

michaelamilan
1. sep 2013

@zarabono ja som vyskúšala strááááááááášne veľa čajíkov a žieden mi nechcel :-/ ☹ tak pediatrička povedala že mu mám dávať granulové.....ble ☹ lebo nič nepil ni čistú vodu a mal teploty, tak asme nasadili tento čajík. Ale nedávam mu tam toľko lyžičiek ako je predpísané 😵

kamka17
1. sep 2013

špenátová polievka s haluškami, zapečená brokolica so syrom, zemiaková kaša...

zklimekova
1. sep 2013

@danielaj Danka ty robíš slivkovú nutelu, však, máš niekde daný aj recept?..

zklimekova
1. sep 2013

dnes hovadzí vývar s rezančekami, pečené kuracie stehná a zemiaková kaša a pre starších ku kaši kuracie prsia obalené v slaninke a plnené mozzarelou na víne ...recept som našla v najnovšom čísle Dobrého jedla ..tak som ho musela vyskúšať 😉 a poobede koláčik čo sme spravili s mojou malou pomocníčkou včera večer 🙂

zarabono
1. sep 2013

@michaelamilan u nas to tiez tak bolo,potom sme skusili stavy hipp a potom sa naucil

11nika11
1. sep 2013

Baby prosiiim..nejaky dobry recept kde mozem pouzot tekvicu?len nie privarok,toho sme uz prejedeni 🙂

dioliana1
1. sep 2013

@11nika11 tekvicové placky (primieša sa do zemiakov nastrúhaná, vyprážaná tekvica (obalená ako rezeň) 😉

titkovamiriam
1. sep 2013

dnes kurací vývar a grilovana cukina s paradajkami a slaninkou a k tomu zemiakové pagáče 🙂
@11nika11 prve aj mna napadli placky,potom plnena maskom alebo zeleninou,kludne sa da aj grilovat a vyprazat 🙂

megika1
1. sep 2013

@11nika11 plnila som ich medvedím cesnakom,mám ho uložený v oleji ,ale aj v mrazáku 😵

dana_l
1. sep 2013

@titkovamiriam mozem poprosit recept na tie cukety so slaninkou?

dana_l
1. sep 2013

rajcinova polievka s masovymi gulkami, kelovy privarok s mletym masom. zakusok ziaden, mame vela ovocia tak nech to jedia deti