icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dana_l
1. sep 2013

otazka - ak nemam polohrubu muku ale len hladku (recept na zakusok) tak to nebude az take zle???

macickarebeka
1. sep 2013

poprosim recept na cheesecake,

dioliana1
1. sep 2013

@dana_l bude to ako torta 😉

dana_l
1. sep 2013

@dioliana1 nie, zakusok

dioliana1
1. sep 2013

@dana_l ja dávam aj bežne hladku do piškoty

traktor
1. sep 2013

@dana_l do kolacov bezne pouzivam bud polohrubu, alebo hladku muku.. 😉

dana_l
1. sep 2013

@dioliana1 vyskusam a hadam sa bude dat zjest 😀

dana_l
1. sep 2013

@traktor tuna len v niektorych europskych obchodoch dostanes. a ja to mam trochu dalej od domu - 40 minut autom - zeby som len tak behla 😉

danielaj
1. sep 2013

@zklimekova ano robím, tento rok ale nebudem robiť, mám ešte od minulého roka, narobila som strašne veľa a je to táto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6637 😉

daniette
1. sep 2013

Ahojte, nestíham čítať, tak aspoň fotky pozriem čo ste navarili 🙂
Pridávam slanú tortu - motýľ

maminka2013
1. sep 2013

tak dnes klasika - slepačí vývar s rezancami, ryža s kuracími rezňami a k tomu marhuľový kompót 🙂

gelinka75
1. sep 2013

my dnes netradicne, zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a plnena paprika

karotkaa
1. sep 2013

@danielaj Ten obrateny kolacik vyzera lakavo, mas prosim recept v albume? Dakujem. K.

nelinka0401
1. sep 2013

@daniette krásna 🙂 mňam

danielaj
1. sep 2013

@zklimekova mňám, môj obľúbený cukinový s makom a citrónovou polevou, že? 😉

danielaj
1. sep 2013

@karotkaa tento som robila, namiesto jabĺk som dala brozkyne, je výborný, dnes už nezostal ani kúsok 😒 http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=146164

daniette
1. sep 2013

@nelinka0401 Ďakujem 🙂

anavila
1. sep 2013

Ahoj,ja uz ani neviem co vsetko som tam dala,bolo to uz davnejsie, ale viem,ze som ich potrela najskor cesnakom,rozotretym s maslom a potom som davala sunku,kukuricu,ja uz fakt neviem, a nastruhany syr som v miske rozmiesala s vajcom a lyzicou kladla na tie chleby 'troska som tu zmes ochutila kadejakym korenim a dala upiect @fordikford

fomarik
1. sep 2013

zeleninová polievka a mäsové guľky so zemiakovou kašou.

megika1
1. sep 2013

kapustnica ( treba súdok vyprázdniť 🙂 zemiakovo-zelerová kaša,bravčové mäsko ako paprikáš,zeleninka zo záhrady,zákusok čerstvé černice 😀

zklimekova
1. sep 2013

@danielaj ďakujem za recept na nutelu ... uložený je 🙂...ak bude zajtra malej lepšie ,tak ju hneď vyskúšam....má zápal priedušiek...:(
..a koláč si trafila, mojej bande veľmi chutí....len netušia , čo v ňom je 😀

danielaj
1. sep 2013

@zklimekova no veď to, že nevedia, čo v ňom je a pritom cukina je výbornááá na všetky spôsoby, a malinkej prajem skoré uzdravenie 🙂

audiova
2. sep 2013

@megika1 ahoj.prosím mohla by si mi poslať recept na tie slané koláčiky plnené medvedím cesnakom? aj ja som si myslela že je to špenát 🙂 ,ale možno ani s ním by to nebolo zlé. 😉

megika1
2. sep 2013

@audiova najemno nasekaný medvedí cesnak s troškou soli a oliv.olejom ako pasta,ja to používam aj do polievok,do cestovín,do masla a spracujem ako valček,potom odkrajujem kolieska na upečené minútky,len tak navrch....postup je jednoduchý: plát lístkového cesta natriem pastou a preložím,potriem vajíčkom a upečiem 🙂

audiova
2. sep 2013

@megika1 ďakujem.v sobotu máme oslavu tak to vyskúšam 🙂

luca1986
2. sep 2013

Baby nejaky dobry recept na slivkovy kolac?

jani74
2. sep 2013

dievčence kucháročky - potrebujem nejaký receptík na uhorkový - šalátik ale bo niečo podobné - na zavarenie do pohárov. Ďakujem 😉

lienka2
2. sep 2013

v sobotu boli bryndzove halusky, vcera aj dnes zeleninova polievka, bravcove zavitky (horcica, sunka, syr, parok, paprika, vajicko) s ryzou a uhorkovym salatom, zajtra zeleninova s haluskami a dukatove buchticky, na stredu su naplanovane francuzske zemiaky..

slavka1307
2. sep 2013

Mamičky, odo dnes je v LIDLi v ponuke multifunkčný krájač za 15 eur. Na strúhanie čokolády, orechov ... Používate to niektorá ? Je to dobrá vec ? Rozmýšľam o kúpe, kvôli napr. strúhaniu orechov do koláča, kde nejdu mleté ale drvené, takto či to nebude rýchlejšie. Teda neviete či tie orechy z tohto prístroja budú ako keby som ich drvila valčekom v sáčku ? Ďakujem za rady. A hlavne - nie je tá cena prehnaná ? Ďakujem.

ifkael
2. sep 2013

Dnes neplanovane kelovy privarok- mali u nas v obchode kel- treba vyuzit