icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jaja018
9. sep 2013

Baby mam doma kyslu kapustu. Dajte nápad co z nej uvariť?

womankc
9. sep 2013

@jaja018 zaprávanú kapustu so zemiakovými guľkami, plnenými údeninou, kapustnica , prekladaná kapusta so zemiakmi a kuracím mäsom zaliata smotanou, segedísky guláš, kapustníky, moravské vrabce / bravčové plnenené kyslou kapustou / ...........

clarissa
9. sep 2013

Udena krkovicka so zemiakovou kasou a oprazenou cibulkou, sosovicova polievka nakyslo 🙂

saxana36
9. sep 2013

Zeleninova polievka a kuracie na zelenine

womankc
9. sep 2013

@saxana36 tak toto je presne podľa môjho gusta obedík , čo si použila za korenie na to mäsko a čo všetko si dala

miruska73
9. sep 2013

@danielaj ahoj po vikende ja som ten kolacik nerobila ale sestra ano a velmi ho mala vychvaleny......ja sa ho tiez chystam robit ale tento vikeend sa mi nechcelo s nicim babrat tak bola len smotanova torta s piskotami a cernicami a na vrch som vyliala zelatinu...

miruska73
9. sep 2013

caute babulky dnes mame dojedacky a urcite aj zajtra 😵 😵 tak sa tesim ,nevladzem sa ani hybat zalezala som si krk auuuuuuuuuuuu ☹ ☹ ☹ normalne sa tesim zeprsi a nemusim ist s krpkou von...

saxana36
9. sep 2013

@womankc no teraz som dala steak korenie,inak aj napr.na kura.alebo grilovacie,mrkva,por,petrzlen,zeler,zemiaky

miruska73
9. sep 2013

@danielaj jeeeeeeeeeeeeeeeej dani to su fajnotky no ale zarazili ma tie tvoje hrozienka v baranich rohoch 😀 😀 😀 😀 tak to so este nepocula a ani si neviem predstavit tu chut.... 😕 😕

salome_82
9. sep 2013

Paprikáš s cestovinami 🙂

kucminka
9. sep 2013

kočky,idem tu po radu,chcem si kúpiť sušičku potravín,máte niekto skúsenosti,ktorý typ je dobrý?chcela by som to aj na sušenie hríbov,ďakujem 🙂

maminka2013
9. sep 2013

dnes dojedáme zo včera - slepačí vývar, rezne+ryža+uhorkový šalát.. nič nového, ale v poslednej dobe nám chýba "tradičná nedeľa" 🙂

zuziq
9. sep 2013

Maly dopapal slizikovu polievocku a druhe som robola rezne z kuracich prs,trojobal z nizkosacharidovej muky aj struhanky a k tomu pre mna pikantny fazulovy salat,malemu zemialova kasa 😵

zuziq
9. sep 2013

A este foto

saxana36
9. sep 2013

@jaja018 ja ju robievam zapecenu so zemiakmi a udenym,mnamky

saxana36
9. sep 2013

@zuziq ako robis ten salat?

jaja018
9. sep 2013

@saxana36 bude z nej kura na kapuste snáď bude chutita zemiacky k tomu

marlenka75
9. sep 2013

Hovädzí vývar,pizza.

zklimekova
9. sep 2013

@nelinka0401 ooo to je mi ľúto, skoré uzdravenie

nelinka0401
9. sep 2013

@zklimekova dakujem,no už je to lepšie,čípky zabrali 🙂

womankc
9. sep 2013

@jaja018 no ja to robím tak, že zemiaky dám na spodok , na to kapustu a na to kura na kuskované všetko zalejem smotanou a nechám zapekať a tie zemiaky sú tam super 🙂

womankc
9. sep 2013

tento týždeň sme zahájili ochorením mojej najmenšej 😒 😢 , ale dúfam, že budeme rýchlo fit, dnes jej urobím riadne kyslú kapustničku s cesnakom , potešia sa aj ostatný . Inak v sobotu som si doniesla kozie mlieko a malá a prostredný syn ho počas tej soboty / 1,5L/ vypili na striedačku xixiix ledva sa nám ušlo po deci ostatným

womankc
9. sep 2013

@kucminka aj ja po nej túžim, Danielaj ju používa často , isto ti odpovie. Ja som teraz pozerala letáky čo chodia a boli veru dáke v ponuke do 40E tuším to bola značka concept a druhú som si nezapamätala , ale cenovo boli obe v akcii podobne

zuzzuli
9. sep 2013

u nas dneska hovadzi vyvar s rezancami este zo vcera a druhe som urobila zeleninove rizoto so salatom 😉

veroninna1
9. sep 2013

Dnes hubovy perkelt s haluskami. Ze mnamka 🙂

danielaj
9. sep 2013

ahojte, dnes výnimočne v pondelok varím, keďže sme včera obedovali u babky, tak dnes som varila kapustovú polievku z čerstvej kapusty so zemiakmi a párkom a znova slivkocé gule s tvarohom, makom, orechami, grankom, kto čo bude chcieť, narobila som dnes 100 kusov, dúfam, že bude stačiť, malá spráskala na obed 10 😅 😀

fordikford
9. sep 2013

@zuziq hodiš recept?

libka1
9. sep 2013

brokolicova kremova, dojeme vindaloo

danielaj
9. sep 2013

@miruska73 no to som dostala od jednej známej recept, a veru sme už aj jeden pohárik otvorili a výborné, najskôr sa to dusí spolu, ak budeš chcieť recept ti napíšem 😉 a ďakujem za pochvalu 🙂 skoré uzdraveni 🙂 e
@kucminka ja mám concept sušičku od minulého leta a valí takmer denne, som maximálne spokojná 😉
@womankc máš pravdu aj moja stála 45 euro, ale teda neplatila som za ňu ani cent, mám ju za bodíky, čo vypĺňam dotazníky 😉