Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Udena krkovicka so zemiakovou kasou a oprazenou cibulkou, sosovicova polievka nakyslo 🙂
caute babulky dnes mame dojedacky a urcite aj zajtra 😵 😵 tak sa tesim ,nevladzem sa ani hybat zalezala som si krk auuuuuuuuuuuu ☹ ☹ ☹ normalne sa tesim zeprsi a nemusim ist s krpkou von...
Paprikáš s cestovinami 🙂
kočky,idem tu po radu,chcem si kúpiť sušičku potravín,máte niekto skúsenosti,ktorý typ je dobrý?chcela by som to aj na sušenie hríbov,ďakujem 🙂
dnes dojedáme zo včera - slepačí vývar, rezne+ryža+uhorkový šalát.. nič nového, ale v poslednej dobe nám chýba "tradičná nedeľa" 🙂
Maly dopapal slizikovu polievocku a druhe som robola rezne z kuracich prs,trojobal z nizkosacharidovej muky aj struhanky a k tomu pre mna pikantny fazulovy salat,malemu zemialova kasa 😵
Hovädzí vývar,pizza.
@nelinka0401 ooo to je mi ľúto, skoré uzdravenie
@zklimekova dakujem,no už je to lepšie,čípky zabrali 🙂
tento týždeň sme zahájili ochorením mojej najmenšej 😒 😢 , ale dúfam, že budeme rýchlo fit, dnes jej urobím riadne kyslú kapustničku s cesnakom , potešia sa aj ostatný . Inak v sobotu som si doniesla kozie mlieko a malá a prostredný syn ho počas tej soboty / 1,5L/ vypili na striedačku xixiix ledva sa nám ušlo po deci ostatným
u nas dneska hovadzi vyvar s rezancami este zo vcera a druhe som urobila zeleninove rizoto so salatom 😉
Dnes hubovy perkelt s haluskami. Ze mnamka 🙂
ahojte, dnes výnimočne v pondelok varím, keďže sme včera obedovali u babky, tak dnes som varila kapustovú polievku z čerstvej kapusty so zemiakmi a párkom a znova slivkocé gule s tvarohom, makom, orechami, grankom, kto čo bude chcieť, narobila som dnes 100 kusov, dúfam, že bude stačiť, malá spráskala na obed 10 😅 😀
@zuziq hodiš recept?
brokolicova kremova, dojeme vindaloo
@miruska73 no to som dostala od jednej známej recept, a veru sme už aj jeden pohárik otvorili a výborné, najskôr sa to dusí spolu, ak budeš chcieť recept ti napíšem 😉 a ďakujem za pochvalu 🙂 skoré uzdraveni 🙂 e
@kucminka ja mám concept sušičku od minulého leta a valí takmer denne, som maximálne spokojná 😉
@womankc máš pravdu aj moja stála 45 euro, ale teda neplatila som za ňu ani cent, mám ju za bodíky, čo vypĺňam dotazníky 😉

Baby mam doma kyslu kapustu. Dajte nápad co z nej uvariť?