icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miruska73
9. sep 2013

@danielaj dakujem napis vyskusam ved skusit treba vsetko 🙂

kucminka
9. sep 2013

@danielaj díky za radu a koĺko má podlaží? 🙂 ja to chcem hlavne aj na sušenie hríbov,lebo keď je takto,nemám to kde sušit

danielaj
9. sep 2013

@kucminka ja mám 9 sít 😉

zuziq
9. sep 2013

@fordikford
@saxana36 pixla fazule cervenej,zo dve papriky na rezance narezat,dala som trkosku chili papricky cerstvej,jednu vacsiu rajcinu na kocky,zaliat troskou kecupu - ja pouzivam kecup bez cukru a premiesat. Dala son este trosku suseneho cesnaku a grilovacie korenie aza hrst nastruhaneho syra nejakeho vyzreteho aromatickejsieho. Nechat chvilu odstat v chladnicke. Mnami 😵

m_ij_ka
9. sep 2013

kyslá šošovicová polievka, fašírky so zemiakovým pyré a čalamáda

rencica
9. sep 2013

Ahojte kočky, tak u nas po vikende na kotlikovom gulasi je hovadzo- slepaci vyvar a z hovadzinky rizoto.. A este aj bananovy kolacik nepeceny .. Hadam na dva dni pokoj s varenim..🙂

michaelamilan
9. sep 2013

Ahojte babulky, u nás je dnes krémová kalerábová polievočka a segedínsky guláš s knedlou. @danielaj ďakujem!

kucminka
9. sep 2013

@danielaj a kolko cca stala a ako dlho sa na tom susi?

lencyca
9. sep 2013

@nelinka0401 krasna torticka,drobcovi vsetko najlepsie k narodeninam 😉 aj mna to zachvilu caka 🙂

lencyca
9. sep 2013

Ahojte,dnes spenatova polievka s vajkom na tvrdo,vyprazany syr,zemiaky,tatarka,vcera som zavarala leco,rozmyslam nad mufinami pre deti 😉

titkovamiriam
9. sep 2013

Dnes robím karfiolovu polievku a granatír
Zajtra paradajková a palacinky
Pozajtra polievka zo sušeného hrachu s opečeným chlebom a langoše
Popozajtra polievka čo ostane 😉 a masko na šťave s ryžou
Piatok rascová polievka ,vyprážaný syr-hranolky

Možno niekoho inšpirujem 🙂

lululka555
9. sep 2013

Ahojky ...dnes ešte dojedačky z chalupy,kotlíkový guláš a mama upiekla zamiaky a hokaido so slaninkou. A ohrievame sa pri krbe a pijeme zázvorový čaj 😉

peggy589
9. sep 2013

Tak dnes to bola kremova brokolicova polievka a cestoviny carbonara....🙂

katkas1
9. sep 2013

dnes sme dojedali a zajtra polievka zo sucheho hrachu a ceske buchty

danielaj
10. sep 2013

@kucminka stála 45 euro aj s poštou, objednávala som za kupón z dotazníkov, čo vypĺňam z Hej.sk, písala som na predošlej strane dole, a sušíš rôzne, orientačné časy na jednotlivé potraviny sú napísané v manuály 🙂

danielaj
10. sep 2013

@katkas1 páči sa http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/metrovy-kolac/, prvýkrát som ho takto robila, robievam klasika v srnčom chrbte, ale bol výborný, krém som robila z pistáciového pudingu 🙂

zarabono
10. sep 2013

@danielaj ten sa chystam aj ja nejaku dobu spravit,teraz som robila medovy pernik,bol super

womankc
10. sep 2013

@kucminka no tak som včera tie letáky pozrela a bola to tuším sencor, 29,90 stála,ale sít tam bolo menej tuším 5, ale asi by sa vyplatilo viac sít mať

womankc
10. sep 2013

ahojte, tak nakoniec som nevarila ani kapustnicu,ani muffinky, Babka totiž urobila kapustové halušky, tak mali a na večeru sme im doniesli pizzu. Smola bola že syn mi nepovedal, že ho preháňalo už a pojedol, však čože by si nedal, že?????? 😠 🙂 a tak sme mali krušnú noc, takže mám doma už dvoch maródov 😒 😝 , zajtra ma čaká OČR. 😖
Takže kapustnicu varím zajtra . druhé bude kuriatko so zemiakovou kašou a k tomu dusená zeleninka na masle , a upečiem banánovú alebo tvarohovú bábovku

Včera som dorobila bazový likér, aj keď ho nemôžem piť som urobila, lebo sa mi vynorila nostalgická spomienka na moju babičku, ako mi ho sem tam dala za maličký kalíčok a ako ma potom pristihla po týždni vylezenú ako opicu na polici v špajzi , ako si sama ulievam xixiixiixiixixixixixiixixixixii škoda už nie je medzi nami, bola super- ako hádam každá babička 🙂

juranka
10. sep 2013

Baby prosim vas ako robite jablckovu vyzivu? Presny postup... Mam veka jablk a aj sliviek, neviem ci by to aj bolo chutne zmiesat slivky s jablkami 😅 alebo radsej osobitne?

rosannar
10. sep 2013

dneska bravčový gulášik 😉

nikushkasa
10. sep 2013

Ahojte neviem či to sem môžem dať, ale podľa mňa to k vareniu celkom patrí.. Ak by ste niektorá mala záujem o naozaj kvalitnú dosku na krájanie kľudne sa mi ozvite do správy.. 🙂 Pridávam aj zopár fotiek 🙂

womankc
10. sep 2013

@juranka ja som robila presnidávku aj so slivkami a bola vynikajúca , robila som rôzne mixy , vynikajúca je jablko broskyňa, jablko marhuľa, jablko maliny, ale tam treba prepasírovať jadierka- našim deckám do vadilo , robila som aj čučoriedkovo jablkovú , ale tá im nebrala . Táto slivkovo jablková im chutila bola fajn, ja dávam do každej dávky asi tak na 5-6 litrový hrniec jabĺk - cca kilo sliviek a zo dva tri banány, pridávam aj uvarenú mrkvu dva tri kúsky, nechám to rozvariť, pridám cukor podľa chuti , tak 15-20dkg a zo dva vanilkové, alebo z vanilkového struku trošku pridám , podleje sa to troškou vody, aby sa to nepripálilo , rozvariť a celé dobre pomixovať v mixéry a ešte majú najradšej kombináciu jablká banány a mrkva

michaelamilan
10. sep 2013

@womankc
@juranka táto téma mi teraz padla vhod.......tiež sa chystám robiť výživku. Kamoš má toľko jabĺk že nevie čo s nimi. Ak to dobre chápem, tek sa ovocie len rozvarí, ochutí, pomixuje......Zlatý klas nedávaš, že? a sterilizuješ ako dlho?

danielaj
10. sep 2013

@juranka ja robievam výživy každý rok, všelijaké ovocie pomiešam, aj slivky s jablkami som už robila, asi pred dvoma rokmi, ja normálne uvarím ovocie v troche vody, ak treba pridám cukor, vanilkový cukor, zmixujem na hladko, dám do pohárov a sterilizujem, nepridávam žiadne pudingy a pod. kedysi som to skúšala, ale nechutilo, bolo tam cítiť ten puding, a takto papáme len čisté ovocie 😉

danielaj
10. sep 2013

my dnes budeme mať zo včera kapustovú polievku, uvarila som granadír, k tomu rajčinový šalát, a ešte robím zbojnícku fazuľu, budeme mať na večeru 😉

womankc
10. sep 2013

@michaelamilan nie nedávam zlatý klas, ale už aj túto som robila a tiež je vynikajúca. Ja sa ale snažím v poslednej dobe takéto veci spracovávať čo najprírodnejšie. Ja len rozvarím pomaly tie jablká , proste nakrájam a obielim plný najväčší hrniec čo mám podlejem to tak väčšou šálkou vody , pridám ostatné ovocie, cukor / ten postupne pridávam podľa chuti/ vanilkáč, alebo len čistú vanilku nechám rozvariť , rozmixujem v mixéri, dám do fľašiek a zasterilizujem krátko
Aj my máme úplne obsypané stromy jablkami, že neviem už teraz čo s nimi budeme robiť

fordikford
10. sep 2013

na dnes bue boršč a pizza rožky syn má 18 rokov tak asi niekam s ním pôjdeme ak bude chciet 🙂

juranka
10. sep 2013

@danielaj a na kolko stupnov a kolko min sterelizujes?

karolina04
10. sep 2013

tak u nas dnes mäsovy vyvar s tarhonou a zemiačky na kyslo s faširkou 🙂mnam